Soğan yaptım ama devam edemedim 1 hafta yapabildim.Önümüzdeki ay yapıcam düzenli artık.Banada doktor ilaç vermedi hafif pko diyemi? Hatta çok sordum bebek istiyorum problem olurmu diye hiiç bişey demediHimm.. soğan kurü filan yaptinmi? Bak o cok iyi geliyor pco ya.. evet pco var hafif sende de.. ama yumurtaliklarinda nasil bilemem.. bende soğani yap
Valla canim inan hicbiri ayni yaklasimi yapmiyor.. ilk doktorumda yumurtlamami takip ederken hicbirsey vermedi.. yani demekki kesin kes olmasi gerek degil duruma gore degisiyor yaniSoğan yaptım ama devam edemedim 1 hafta yapabildim.Önümüzdeki ay yapıcam düzenli artık.Banada doktor ilaç vermedi hafif pko diyemi? Hatta çok sordum bebek istiyorum problem olurmu diye hiiç bişey demedi
Yaa neler dedim doktora özel bide yani baksa kendisi para kazanıcak ama yumurtlama günlerini değerlendirin dedi başka bişey demedi hatta bana ağrı kesici yazmıştı bu ay korunun dedi sanki hemen çocuğum olabilicekmiş gibi.anlamadım yani benKendin gidebilirsin. Ben giderdim konusurdum ya merak ediyorum derdim birsey demezdi doktorum.. bence git konus takip yapabilirmiyiz de adetten sonra git baktir kendine bence
Himm degistirsen baska birine gitsen. Ben ilk doktorumla arkadas gibi olmustum artik :) bana her gittigmde yoksa bebismi var derdiYaa neler dedim doktora özel bide yani baksa kendisi para kazanıcak ama yumurtlama günlerini değerlendirin dedi başka bişey demedi hatta bana ağrı kesici yazmıştı bu ay korunun dedi sanki hemen çocuğum olabilicekmiş gibi.anlamadım yani ben
4. doktorum bu. diğerleri pko da göremedi bu gördü ilk defa.bahtsızmıyım nedirHimm degistirsen baska birine gitsen. Ben ilk doktorumla arkadas gibi olmustum artik :) bana her gittigmde yoksa bebismi var derdi
Sana da oylesi denk gelmemis bosvermis biraz. Ama merak ediyor insan iste. Baska birine git baktir oyle sey olurmu doktorda yani
Ben yıllardır geziyorum doktor doktor. Kimi var dedi kimi yok dedi. Hiç iyi birine denk gelemedim. Tam geldim sanki dedim. Adam gitti4. doktorum bu. diğerleri pko da göremedi bu gördü ilk defa.bahtsızmıyım nedir
Bende de oldu bu mevzu diyorum ya. Kestiremiyorlar tam olarak..4. doktorum bu. diğerleri pko da göremedi bu gördü ilk defa.bahtsızmıyım nedir
Ilk gittigim baska bi doktor daha yeni evliydim adetim gecikmisti.. doktor yumurtalikslrin cok iyi diger ay hamile kalirsin dedi hatta..Ben yıllardır geziyorum doktor doktor. Kimi var dedi kimi yok dedi. Hiç iyi birine denk gelemedim. Tam geldim sanki dedim. Adam gitti
o sonuçlarada bi doktor güzel sorun yok dedi.neden bu mesleği yapıyo acaba hala bilmiyorumBende de oldu bu mevzu diyorum ya. Kestiremiyorlar tam olarak..
Ama var sende hormon degerlerinde var.
Sen soģanini yap bi daha sora gidisata baksrsin
Bende cok doktora gittim
Keşke tıp okuyup kadın doğum uzmanı olsaydım diyorum kendi kendime. Hicbir doktora güvenemez oldumIlk gittigim baska bi doktor daha yeni evliydim adetim gecikmisti.. doktor yumurtalikslrin cok iyi diger ay hamile kalirsin dedi hatta..
:)) benimde senin gibi iyi dedi son doktoro sonuçlarada bi doktor güzel sorun yok dedi.neden bu mesleği yapıyo acaba hala bilmiyorum
Ya bence tecrubeli degiller cogu.. bu hastalik bu zamanin cok yaygn bi hastaligi diye dusunuyorum o yuzden insan kendini iyi tanimali baskasi degilKeşke tıp okuyup kadın doğum uzmanı olsaydım diyorum kendi kendime. Hicbir doktora güvenemez oldum
değişikler gerçekten yani umursamıyolarmı görmüyolarmı nedir bu sinir oluyorumIlk gittigim baska bi doktor daha yeni evliydim adetim gecikmisti.. doktor yumurtalikslrin cok iyi diger ay hamile kalirsin dedi hatta..
Tip ta bi yere kadar iste.. en onemlisi moral ve dikkat etmek.Keşke tıp okuyup kadın doğum uzmanı olsaydım diyorum kendi kendime. Hicbir doktora güvenemez oldum
Dikkat olarak neler yapıyosun? Spor şekeri azaltmak paketli hazır gıda yememe gibi bişeyler yapıyomusun?Tip ta bi yere kadar iste.. en onemlisi moral ve dikkat etmek.
Evet ben sporunu yapan biriyim surekli.. paketli urunleride yememeye calisiyorum bazen canm cekip yiyorum ama cogunluk yememeye calisiyorum gunluk duzenini degistirmelisin iste limonlu su elma ceviz hurma vs sekerin icin bunlar yiyince can cok cekmiyor.. aksamlari yememeye 6 dan sora birakmaya dikkat etmek.. vs vsDikkat olarak neler yapıyosun? Spor şekeri azaltmak paketli hazır gıda yememe gibi bişeyler yapıyomusun?
inşallah güzel haberlerini alırız canımBende bu ay çok istiyorum. Bat a on üç gun var
anladım sağolasınEvet ben sporunu yapan biriyim surekli.. paketli urunleride yememeye calisiyorum bazen canm cekip yiyorum ama cogunluk yememeye calisiyorum gunluk duzenini degistirmelisin iste limonlu su elma ceviz hurma vs sekerin icin bunlar yiyince can cok cekmiyor.. aksamlari yememeye 6 dan sora birakmaya dikkat etmek.. vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?