Ben bekliyorumDondurulmus transfer bekleyeniniz varmi aranızda
Bende bekliyorumDondurulmus transfer bekleyeniniz varmi aranızda
Ben yumurta sayımı bilmiyorum ama çokmuş . Taze transfere uygun değilim şuan zaten ohss oldum hastanede yatıyorum 2 regli beklenecek. İlerleyen sürece göre transferi belirler sizinde doktorunuz herşey yolundaysa taze yapar ama genelde donmuş yapmayı seçiyorlarÇok geçmiş olsunn. Çok üzüldüm umarım güzel haberler alırsınız en kısa sürede. Bazı insanların süreçleri maalesef zorlayıcı olabiliyor.toplam kaç tane yumurta toplandı peki bana doktorum 15 tane yumurta adayımız var demişti reglin son günü. Bunları ilaç tedavisi ile geliştirip, ardından opu hemen ardından transfer yapacağız dedi. Ya bana süreç çok hızlı geldi biraz tedirgin oldum. Burada okuduğum kadarıyla herkes ortalama 1 ya da 2 regl dönemi beklemiş. Bu arada hangi şehirde tedavi görüyorsunuz.
Dondurulmus transfer bekleyeniniz varmi aranızda
Ben 3 ocakta dondurulmuş embriyo transferi oldum Estrofemi günde 3 kez içiyorum kendime göre ayarladım kahvaltı sonrası sabah ara öğünde ve akşam yemekten sonra tok karnına içtim.Estrofemi kac dozda içiyorsunuz kızlar Mide bulantısı yaptı mı
Evet genelde 5-10 dakika belki farkedebilir ama saat belirleyip öyle vurdum saatinde almak belkide daha etkilir olur diye dikkat ettim ben açıkçasıBirde şeyi sorucam Progestan igne yi hergun aynı saattemi vurduruyorsunuz
Progestan igne de vuruyormusunuz bana transfer oncesi başladı doktorumBen 3 ocakta dondurulmuş embriyo transferi oldum Estrofemi günde 3 kez içiyorum kendime göre ayarladım kahvaltı sonrası sabah ara öğünde ve akşam yemekten sonra tok karnına içtim.
Çok ağrı yapıyor yaEvet genelde 5-10 dakika belki farkedebilir ama saat belirleyip öyle vurdum saatinde almak belkide daha etkilir olur diye dikkat ettim ben açıkçası
Tabi canım o iğne hep vardı transfer sonrası da devam ediyorsun mlsf yerleri acıyor transfer sonrası birde kan sulandırıcı oksapar iğne eklendi o daha çok yakıyor diğer iğneye şükür ediyorsunProgestan igne de vuruyormusunuz bana transfer oncesi başladı doktorum
Ay yaTabi canım o iğne hep vardı transfer sonrası da devam ediyorsun mlsf yerleri acıyor transfer sonrası birde kan sulandırıcı oksapar iğne eklendi o daha çok yakıyor diğer iğneye şükür ediyorsunvurununca bastır ovala biraz
Evet canım banada verdi onuda kullanıyorum senin nerde tedavi sürecinAy yabenim doktorum coraspirin bile vermiyor o iğneyi verirmi bilmiyorum
Yaşın kaç özel değilse sebebi neydi tüp bebek sürecine başlamanBurda okuyorum çoğu kişiye coraspirin verilmiş transfer asamasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?