O zaman endişe etmeyenin gerek kalmadı çok şükür yabendede sadece kese gorundu dr kese cok duzgun guzel dedi bebek hic.gorunmedi 25subatta 10gun sonra kalp icin cagirdi muayene suresi gecmeden gel.bakalim.dedi saolsun
icini ferah tut cok sukur pozitif sonuc alfik keseyi gorduk kalp atisinoda duyacagiz kucagimizada alacagiz zamani gelince ins.O zaman endişe etmeyenin gerek kalmadı çok şükür ya
İnşallah kalp atışını da duyarız içimiz rahatlar
Amiiin inşallah sağlıkla doğarlar tek duamicini ferah tut cok sukur pozitif sonuc alfik keseyi gorduk kalp atisinoda duyacagiz kucagimizada alacagiz zamani gelince ins.
Gecmis olsun doktoruna danıştin mi tehlikeye atma istersen bi hastaneye gitKizlar çok acil gören bilen dönüş yapabilir mi
27 Ocak transfer olmuştum bugün tuvalete gittiğimde iç camasirima değil ama peceteye hafif pembe akıntı geldi sizce ne olabilir şuan takipteyim inşallah devamı gelmez
Doktoruma yazdım canm bekliyorumGecmis olsun doktoruna danıştin mi tehlikeye atma istersen bi hastaneye git
İnş kötü bisey yoktur ya yüreğini ferah tutDoktoruma yazdım canm bekliyorum
Evetİnş kötü bisey yoktur ya yüreğini ferah tut
Daha önce yerleşme kanaman olmuş muydu senin
Doktorumla görüştüm canm normal olabilir dedi clexan ve aspirin i kestik bı de proluton iğne yapic 4 güne birİnş kötü bisey yoktur ya yüreğini ferah tut
Daha önce yerleşme kanaman olmuş muydu senin
Ayy çok şükür ya kötü bisey değilmiş çok dikkat et canimDoktorumla görüştüm canm normal olabilir dedi clexan ve aspirin i kestik bı de proluton iğne yapic 4 güne bir
Benim de dün idrarimi yaptım bi baktım afedersiniz klozet kan içinde çok korktum gece acile gittim aktif kanama yok dedi aspirini kesti ama sabah uyandım çok koyu kahve yine geldi dua edin ya bnada böyle bişey yaşayan var mı çok stresliyimKizlar çok acil gören bilen dönüş yapabilir mi
27 Ocak transfer olmuştum bugün tuvalete gittiğimde iç camasirima değil ama peceteye hafif pembe akıntı geldi sizce ne olabilir şuan takipteyim inşallah devamı gelmez
Çok geçmiş olsun doktorunuz ne dediBenim de dün idrarimi yaptım bi baktım afedersiniz klozet kan içinde çok korktum gece acile gittim aktif kanama yok dedi aspirini kesti ama sabah uyandım çok koyu kahve yine geldi dua edin ya bnada böyle bişey yaşayan var mı çok stresliyim
Doktor çok önemli değil gbi davrandı ama insan korkuyor Rabbim korktuğumza uğratmasın hiçbirimiziÇok geçmiş olsun doktorunuz ne dedi
İnşallah devam etmez kanamaniz bebeğiniz sizi bırakmaz dua edeceğim herkese
Ayyy ne güzelllll Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinnnnnnArkadaşlar merhaba bugün muayene vardı 3.gun taze tek embriyo transferi olup pozitif sonuç almıştım ve bugün ikiz olduklarını öğrendik 6 hafta üç günlük tek yumurta ikizi olmuslar
Çok teşekkür ederim çok şaşkınız hala şoku atlatamadik sağlıkla doğarlar inşallah :)Ayyy ne güzelllll Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinnnnnn
Çok heyecanlısınızdır emınım şuanArkadaşlar merhaba bugün muayene vardı 3.gun taze tek embriyo transferi olup pozitif sonuç almıştım ve bugün ikiz olduklarını öğrendik 6 hafta üç günlük tek yumurta ikizi olmuslar
Sormayinn çok heyecanlıyız hiç beklemiyorduk çok şaşkınız 3.gun taze tek embriyo ile mucize olmuş dedi doktorum kendi içinde bölünmüş bize büyük bir haber oldu bu :) 1 ya da 2 önemli olan sağlıklı olmaları hayırlı olsun sizinde inşallahÇok heyecanlısınızdır emınım şuanbende 3. Gün dondurulmuş 2 adet embrıyo transferı olmustum ikiz olsun isterdım bugün doktor kontrolüm vardı tek kese gördük buna da şükür oluşumda 1 ya da 2 onemlı degıl sağlıklı olsun Bebişleri gördünüz mü sadece kese mı gördünüz
Transfer yaparken bılgı vermıslerdi. 3. Gün embrıyosu bölünmeye devam edebılır 2 tane koyacağız ama 4 tane de olabılır 3 tane de olabılır böyle bır surprızı de var haberınız olsun demıslerdıSormayinn çok heyecanlıyız hiç beklemiyorduk çok şaşkınız 3.gun taze tek embriyo ile mucize olmuş dedi doktorum kendi içinde bölünmüş bize büyük bir haber oldu bu :) 1 ya da 2 önemli olan sağlıklı olmaları hayırlı olsun sizinde inşallah
Ben 5.haftadamdaydim tek kese gördük bebek yoktu henüz
Bugün 6+3 keseleri ayrı ikiz gördük ikisininde kalp atışını duyduk çok şükür iyilermis sağlıkla ilerler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?