Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ocak ayı transfer olup sonuç bekleyenler
- Konu Sahibi bgnsngnm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Son adet tarihini baz alıyorlar demiEvet 27 ocak transfer
11 ocakta son adet tarihiydi
Hayırlı olsun inşallahBende bugün ilk muayenemi oldum kızlar. Haftaya kalp atışı başlayabilir dedi doktor haftaya yine gideceğim. Rabb'im bu duyguları isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sende sadece keseyi gördün dimi içindeki bebeği gördü mü doktorun
İki türlüde aynı tarih çıkıyormuş ister son adet tarihinden hesapla ister transfer tarihinden öyle dedilerSon adet tarihini baz alıyorlar demi
- 8 Ekim 2021
- 289
- 179
- 18
Benimde 27 Ocak transfer 14 Ocak son adet tarihiEvet 27 ocak transfer
11 ocakta son adet tarihiydi
Senin ne zamandı muayeneBenimde 27 Ocak transfer 14 Ocak son adet tarihi
- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
- 723
bende bugun gittim.aramizda 1gun var bizde 5haftalik olduk bugun kesemiz bizimde 9mm olctu dr 10gun sonra cagirdi bizife kalp atisi icin hadi bakalim darisi kalp atisina ins.Gittim çok şükür keseyi gördük
9 milim kese oluşmuş herhangi bi problem yok dedi doktor
Bebek çok küçük olduğu için henüz göremeyiz dedi ekranda da göremedik yani bu biraz beni üzdü
Vajinal muayene yaptı 9 gün sonra tekrar gel kalp atışını duyalım bebeği de görelim dedi
İlaçlara iğneler aynen devam ediyoruz diğer muayene gününe kadar estrofemi azaltıp tamamen bırakıyoruz dediler
Diğer ilaçlar da 3. Aya kadar devam edebilir her muayenede değerlendireceğiz dediler böyle yani durum bu
amin canim rabbim yasatsin her isteyene ins. bizlerde saglikli sekilde kucagimiza alacagimiz gunu goruruz ins.Bende bugün ilk muayenemi oldum kızlar. Haftaya kalp atışı başlayabilir dedi doktor haftaya yine gideceğim. Rabb'im bu duyguları isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok sevindimm gözümüz aydınbende bugun gittim.aramizda 1gun var bizde 5haftalik olduk bugun kesemiz bizimde 9mm olctu dr 10gun sonra cagirdi bizife kalp atisi icin hadi bakalim darisi kalp atisina ins.
amin canim rabbim yasatsin her isteyene ins. bizlerde saglikli sekilde kucagimiza alacagimiz gunu goruruz ins.
Bebek göründü mu sende doktorum henüz çok küçük göremeyiz dedi bana başka kimsede böyle oldu mu merak ediyorum ya
- 8 Ekim 2021
- 289
- 179
- 18
Benim 25 Ocak ta dedi Dr. Ultrason yapalım dedi niye bu kadar geç ki HCG düşük diye mi acabaSenin ne zamandı muayene
Olabilir tabi degerin katlasin diye bekliyorlardır birde belki direkt hem keseyi hem kalp atışını duymak için bekliyordur sen yüreğini ferah tut bol bol dua et.bende o gün gidicem 2.muayeneye inşallah güzel haberler veririzBenim 25 Ocak ta dedi Dr. Ultrason yapalım dedi niye bu kadar geç ki HCG düşük diye mi acaba
Yok daha küçük bebek görünmüyor haftaya dediHayırlı olsun inşallah
Sende sadece keseyi gördün dimi içindeki bebeği gördü mü doktorun
Evet bana da öyle demişti inşallah sağlıkla kucağımiza almak nasip olurYok daha küçük bebek görünmüyor haftaya dedi
İnşallah. Size iki tane transfer olmuştu bir mi. Benim birEvet bana da öyle demişti inşallah sağlıkla kucağımiza almak nasip olur
Bir tane oldu bana taze 3. Günİnşallah. Size iki tane transfer olmuştu bir mi. Benim bir
Yaştan dolayı bir tane oluyormuş 23 yaşındayım
- 8 Ekim 2021
- 289
- 179
- 18
Amin inşallahOlabilir tabi degerin katlasin diye bekliyorlardır birde belki direkt hem keseyi hem kalp atışını duymak için bekliyordur sen yüreğini ferah tut bol bol dua et.bende o gün gidicem 2.muayeneye inşallah güzel haberler veririz
Aynı yaşta sayılırız ya ne güzelBanada yaştan dolayı bir tane verdiler bende 24 yaşındayım
- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
- 723
bendede sadece kese gorundu dr kese cok duzgun guzel dedi bebek hic.gorunmedi 25subatta 10gun sonra kalp icin cagirdi muayene suresi gecmeden gel.bakalim.dedi saolsunÇok sevindimm gözümüz aydın
Bebek göründü mu sende doktorum henüz çok küçük göremeyiz dedi bana başka kimsede böyle oldu mu merak ediyorum ya
Evettt çok güzelAynı yaşta sayılırız ya ne güzel