- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
- 723
cok ince birsey gordum sanki ins. vardirArkadaşlar bugün transferimin 9. Günü ikinci silik çizgi var mı ben mi hayal görüyorum , büyüterek bakar mısınız lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok ince birsey gordum sanki ins. vardirArkadaşlar bugün transferimin 9. Günü ikinci silik çizgi var mı ben mi hayal görüyorum , büyüterek bakar mısınız lütfen
Arkadaşlar 3 farklı marka ile denedim normal kaset test ilçede denedim çok şükür silik çizgi var hepsinde inşallah kandada pozitif i görürüz hepimizBenim test prodoctor değil Predictor.. Prodoctor Predictor ün çakması gibi.Precidtor 65 TL sizin söylediğiniz test 25 TL.. Ben de daha önce söylediğin test ile aldanmıştım
Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz kaçıncı gün bugünKan verdim şimdi bakalım sonuç ne olacak
Hayirli olsun insallah Allah kucaginiza almaya nasip etsinMerhaba Amin cümlemize nasip olsun.Ara ara bel ağrısı kramp oluyor başka öyle belirti yaşamıyorum 5.gün embriyo 3 denemem Rabbim hayırlısı ile sonuçlandırsın hepimizi
Hayırlı haberler inşallah. Merakla bekliyoruzKan verdim şimdi bakalım sonuç ne olacak
Amin canımHayirli olsun insallah Allah kucaginiza almaya nasip etsin
Amin canım cümlemizeHayirli olsun insallah Allah kucaginiza almaya nasip etsin
Evet benim dediğim farklı 35 tl ye aldımBenim test prodoctor değil Predictor.. Prodoctor Predictor ün çakması gibi.Precidtor 65 TL sizin söylediğiniz test 25 TL.. Ben de daha önce söylediğin test ile aldanmıştım
Anladım sizden çok aşırı fazla yumurta mi toplandı acaba o zaman olabiliyormuşYeni yapıldı kahroldum resmen kıpırdayıp durdum inşallah zarar görmemiştir
Yaaa evet benden çok toplandıAnladım sizden çok aşırı fazla yumurta mi toplandı acaba o zaman olabiliyormuş
Ondan olmuş canımYaaa evet benden çok toplandı
Az önce idrar testi yaptım negatifHanımlar hiç sesiniz çıkmıyor bugün 27 Ocak transferleri nerdesiniz
Yaa kaçıncı gün bugün 9. Mu hemen moral bozma canm idrar testleri gerçekten güvenilir degilAz önce idrar testi yaptım negatif
Çok üzüldüm inşallah diğerinde olumlu sağlıklı sonuçlar alırsın, ne desek üzüntün hafiflemeyecektir. Rabbim en kısa zamanda nasip eder insallahArkadaşlar test yapıp inçe çizgiyi görenlerden gaza geldim az önce yaptım ama bembeyaz tertemiz bir testim var şu an. Maalesef negatif sinirimden eşimle de tartıştım. 2. Deneme ve 2. Negatif çok üzücü canım yanıyor resmen.. umarım hala test yapmamış herkes pozitiftir
Ben hala bekliyorum salı gününüHanımlar hiç sesiniz çıkmıyor bugün 27 Ocak transferleri nerdesiniz
Sakin ol canm moralini bozma gerçekten gün doğmadan neler doğar idrarda negatif olup normalde pozitif olan yada tam tersi bı sürü kimse varArkadaşlar test yapıp inçe çizgiyi görenlerden gaza geldim az önce yaptım ama bembeyaz tertemiz bir testim var şu an. Maalesef negatif sinirimden eşimle de tartıştım. 2. Deneme ve 2. Negatif çok üzücü canım yanıyor resmen.. umarım hala test yapmamış herkes pozitiftir
Maşallah canm sabrına hayranım ben dayanamadım eşim çok kararlıydı ama kadının fendi erkeği yendiBen hala bekliyorum salı gününü