Bende öyle düşündüm ama yani net çıkmış değil mi emin olarak var diyorum hayırlısı olsun herkesin hakkındaYani evet var. Ama bir hafta var daha cikar mi o düşündürdü. Benimde 31 aralik bat daha yapmadim. Ama bir kişide daha boyle olmustu gecen yil görmüştüm 10 gun önceden inceden cikmaya başlamıştı. Toplu test mi aldınız. Bence evde hamile olmadığı kesin olan birisi varsa bir tane de o yapsın.
evet toplu almistim gecen ay hep tek cizgi cikti iki gün öncede tek cikmistiYani evet var. Ama bir hafta var daha cikar mi o düşündürdü. Benimde 31 aralik bat daha yapmadim. Ama bir kişide daha boyle olmustu gecen yil görmüştüm 10 gun önceden inceden cikmaya başlamıştı. Toplu test mi aldınız. Bence evde hamile olmadığı kesin olan birisi varsa bir tane de o yapsın.
aynen öyle yapiyim cnku iki gun önce tek cizgiydi bugun ikitane yaptim ikisinde de böyle ciktiCanım bnce var benimde İlk çocuğumda böyle çıkmıştı hemde âdete Bir hafta Kala yapmıştım yarın yenile
insallah ederim daha iki gun öncesinde twk cizgiydi asiri net gözukiorEvet ben görüyorum canım yani görsel olduğu halde sen yakından daha iyi görürsun gönlünce olsun insAllah haber edersin banda
Benim de 13.01 katılmak isterimKizlar yer gok dua toplu dualar birbrmize ettigimz dualar daha guzel o yuzden birlikte bekleyelim dualar edelim.
cok kalablik olunca karisiyo o yuzden diyorumki 5 kisi birlikte yasin kenzul ars ismi azam fetih meryem surelerini okuyalim
Suan adetimin ilk gunu zamanlamamiz birbrimize yakin olursa daha iyi olur bir sonraki bat 15.01 sizinde yakinsa daha heycanli olur
Merhabalar bende katılmak isterim. Benim bat 17 ocak bugün adetim in son günü. Yeni üyeyim de nasıl oluyor şimdi hangi duaları okuyoruz canımKizlar yer gok dua toplu dualar birbrmize ettigimz dualar daha guzel o yuzden birlikte bekleyelim dualar edelim.
cok kalablik olunca karisiyo o yuzden diyorumki 5 kisi birlikte yasin kenzul ars ismi azam fetih meryem surelerini okuyalim
Suan adetimin ilk gunu zamanlamamiz birbrimize yakin olursa daha iyi olur bir sonraki bat 15.01 sizinde yakinsa daha heycanli olur
yeniöde 1 dakika olmadan cikti testi gönderiorumCanım bnce var benimde İlk çocuğumda böyle çıkmıştı hemde âdete Bir hafta Kala yapmıştım yarın yenile
bugun daha ynei yaptim 1 dakika icinde cikti
Siz kan verin artık zaten çıkar en azından kandan takip edin
Amin inşallah olurBat 15 Ocak klomen kullandım . Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim kolaylaştırsın inşaallah . Ocak ayı bize bebek sevincini yaşatır inşallah
Ayni gunmus bat. Ne zaman yumurtlama senin. Ovulasyon kullaniyirmusun canjmKızlar benimde bat 10 ocak yumurtlama evresindeyim büyük ihtimal değerlendirmelere devam
Degerlendiremiyoruz biz bu iki gunu . Yorgun geliyor eşim.ben zorladıkça kaciyorAyni gunmus bat. Ne zaman yumurtlama senin. Ovulasyon kullaniyirmusun canjm
Bu ay hic bir sey kullanmıyorum canım yoruldum artık yumurta evresindeyim buyuk ihtimal en azından vücudum belirti veriyorAyni gunmus bat. Ne zaman yumurtlama senin. Ovulasyon kullaniyirmusun canjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?