Gebeliğe Hazırlık Ocak ayi gebelik planlayan 5 kisi gelin hergun birlikte dua edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dalmac47

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2016
733
668
103
38
Kizlar yer gok dua toplu dualar birbrmize ettigimz dualar daha guzel o yuzden birlikte bekleyelim dualar edelim.
cok kalablik olunca karisiyo o yuzden diyorumki 5 kisi birlikte yasin kenzul ars ismi azam fetih meryem surelerini okuyalim
Suan adetimin ilk gunu zamanlamamiz birbrimize yakin olursa daha iyi olur bir sonraki bat 15.01 sizinde yakinsa daha heycanli olur

Benimde adetimin şuan 2. Günü . Bende ocak ayında hamile kalmak istiyorum. Bu arada istanbulda yaşıyorum . 10 aydır cocuk sahibi olmaya calısıyoruz. Herhangi bir problem yok. Geçen ay tüp bebek merkezinede gittik doktorlar bir yılı tamamlayın olmazsa gelin tüp bebek yapalım dediler. Onlarda bir sorun bulamadılar. Bir tek haşimato hastasıyım ama tiroidlerim normal değerlerde engel değilmiş önemsemediler. Bu arada 2 yıllık evliyiz . 29 yasındayım. Bat tarihim 18 ocak

Siz ne kadardır deniyorsunuz acaba bir sorununuz var mı

Silik ben görüyorum o zaman hemen çıktı ise dikkate alınır bat ne zaman
30.12.2021 ben dun de yaptim yine ayni cikti ama cöpe attim bugun baktim tekrar cöpten alip bugunde yeni test yaptim böyle cikinca aceba ben mi hayal göriorum dedim

Yok ben iki ay önce bıraktım korunmayı, iki aydır da pek yürekten istemiyordum açıkçası olursa olur bir deneyelim modundaydım ama artık 2022de olsun istiyorum, istemeye başladım daha doğrusu
2 aydır da olmayınca ve karşıma bu başlık çıkınca, bat tarihimiz de yakın vs içimden geldi katılmak, belki duaların pozitif enerjisine ihtiyacım vardır her şeyde bir hayır var sonuçta

30.12.2021 ben dun de yaptim yine ayni cikti ama cöpe attim bugun baktim tekrar cöpten alip bugunde yeni test yaptim böyle cikinca aceba ben mi hayal göriorum dedim
Ben görüyorum inceden kuruma değilse var evet mesela ben geçen ay test yaptım pozitif çıktı sonradan çıktı ama bayağı net yani vardı herkes var dedi kan verdim bat günu negatif çıktı 3 gün gecikmeli oldum o yüzden hemen mi çıktı diye sordum insAllah vardır ama 8 gün onceden çok az rastladim çizgi gören

smdi swn böyle diiynce bana süphe girdi tekrar yaptim

smdi swn böyle diiynce bana süphe girdi tekrar yaptimEki Görüntüle 2974770
Yani evet var. Ama bir hafta var daha cikar mi o düşündürdü. Benimde 31 aralik bat daha yapmadim. Ama bir kişide daha boyle olmustu gecen yil görmüştüm 10 gun önceden inceden cikmaya başlamıştı. Toplu test mi aldınız. Bence evde hamile olmadığı kesin olan birisi varsa bir tane de o yapsın.

Bende varım inşallah Yeni yıl hepimize bebisle gelir kızlar bol bol dua edelim Rabbimiz gönlümüze göre verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…