Hemen çıktı mı bu sonradan mı çıktı
hemen cikti 5 dakka icindeHemen çıktı mı bu sonradan mı çıktı
Silik ben görüyorum o zaman hemen çıktı ise dikkate alınır bat ne zamanhemen cikti 5 dakka icinde
Siz ne kadardır deniyorsunuz acaba bir sorununuz var mıBen kaderci bir insanım, bu başlık karşıma çıktığına göre katılmam gerek diye düşündüm neden bilmem içimden öyle geldi
Adetimin son günü bugün, bat 18 Ocak, bu hafta bir gün oturup okuyacağım.
30.12.2021 ben dun de yaptim yine ayni cikti ama cöpe attim bugun baktim tekrar cöpten alip bugunde yeni test yaptim böyle cikinca aceba ben mi hayal göriorum dedimSilik ben görüyorum o zaman hemen çıktı ise dikkate alınır bat ne zaman
Ben görüyorum inceden kuruma değilse var evet mesela ben geçen ay test yaptım pozitif çıktı sonradan çıktı ama bayağı net yani vardı herkes var dedi kan verdim bat günu negatif çıktı 3 gün gecikmeli oldum o yüzden hemen mi çıktı diye sordum insAllah vardır ama 8 gün onceden çok az rastladim çizgi gören30.12.2021 ben dun de yaptim yine ayni cikti ama cöpe attim bugun baktim tekrar cöpten alip bugunde yeni test yaptim böyle cikinca aceba ben mi hayal göriorum dedim
smdi swn böyle diiynce bana süphe girdi tekrar yaptimBen görüyorum inceden kuruma değilse var evet mesela ben geçen ay test yaptım pozitif çıktı sonradan çıktı ama bayağı net yani vardı herkes var dedi kan verdim bat günu negatif çıktı 3 gün gecikmeli oldum o yüzden hemen mi çıktı diye sordum insAllah vardır ama 8 gün onceden çok az rastladim çizgi gören
Yani evet var. Ama bir hafta var daha cikar mi o düşündürdü. Benimde 31 aralik bat daha yapmadim. Ama bir kişide daha boyle olmustu gecen yil görmüştüm 10 gun önceden inceden cikmaya başlamıştı. Toplu test mi aldınız. Bence evde hamile olmadığı kesin olan birisi varsa bir tane de o yapsın.smdi swn böyle diiynce bana süphe girdi tekrar yaptimEki Görüntüle 2974770
Canım bnce var benimde İlk çocuğumda böyle çıkmıştı hemde âdete Bir hafta Kala yapmıştım yarın yenileiki dakika oldu yapali ikinci cizgide gözukior gbi
Evet ben görüyorum canım yani görsel olduğu halde sen yakından daha iyi görürsun gönlünce olsun insAllah haber edersin bandasmdi swn böyle diiynce bana süphe girdi tekrar yaptimEki Görüntüle 2974770
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?