Diger ovu testinde bu gunlere mi denk geliyordu yumurtlamaBu ay hic bir sey kullanmıyorum canım yoruldum artık yumurta evresindeyim buyuk ihtimal en azından vücudum belirti veriyor
Ben hic kullanmadım ovulasuon testi. Yumurtluyomuyum onuda bilmiyorum da mwrak ettimBu ay hic bir sey kullanmıyorum canım yoruldum artık yumurta evresindeyim buyuk ihtimal en azından vücudum belirti veriyor
Yumurta takibi yaptim bi cok kez ama kaliteli mi bilmiyorum . Kasık agrilarim oluyor birde akintidan canimBen hic kullanmadım ovulasuon testi. Yumurtluyomuyum onuda bilmiyorum da mwrak ettim
Merhaba benim de 21.01.bende katılmak isterim.insallah bu ay herkesin duası kabul olurKizlar yer gok dua toplu dualar birbrmize ettigimz dualar daha guzel o yuzden birlikte bekleyelim dualar edelim.
cok kalablik olunca karisiyo o yuzden diyorumki 5 kisi birlikte yasin kenzul ars ismi azam fetih meryem surelerini okuyalim
Suan adetimin ilk gunu zamanlamamiz birbrimize yakin olursa daha iyi olur bir sonraki bat 15.01 sizinde yakinsa daha heycanli olur
Kızlar benimde bat 10 ocak yumurtlama evresindeyim büyük ihtimal değerlendirmelere devam
Benim de 10 ocak bat. Gün aşırı mı iki güne bir mi değerlendiriyorsunuz kızlarAyni gunmus bat. Ne zaman yumurtlama senin. Ovulasyon kullaniyirmusun canjm
Bende bunu merak ediyorum aslında gün aşırı daha mı iyi olur? Ben 2 günde bir yapıyorum daBenim de 10 ocak bat. Gün aşırı mı iki güne bir mi değerlendiriyorsunuz kızlar
Salı hsg oldum çarşamba ilişki oldu perşembe cuma olmadıBende bunu merak ediyorum aslında gün aşırı daha mı iyi olur? Ben 2 günde bir yapıyorum da
Bende diyorum ama stres bulup yakalıyor yine beni bende bu hafta bakalım iyi değerlendirmeye çalışcam yine. Rabbim gönlümüze göre versin inşallahSalı hsg oldum çarşamba ilişki oldu perşembe cuma olmadı
Cumartesi pazar sabah oldu, (sabah spermler daha iyi oluyor deniyor)
salı perşembe cumartesi pazar şeklinde devam etmeyi düşünüyorum..
Bu ay kendime o kadar dedim akışına bırak doğaçlama ilişkiler olsun diye ama yok ya kaçırırsak diye değerlendirmek istiyorumovulasyon testi yapmamak rahatlattı ama o beni çok strese sokuyor nedense
Aminnn inşallah tutturalım bu ayBende diyorum ama stres bulup yakalıyor yine beni bende bu hafta bakalım iyi değerlendirmeye çalışcam yine. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Bu ay tadilat yaptiriyoruz ne zaman canimız isterse gün hesaplamıyoruzBenim de 10 ocak bat. Gün aşırı mı iki güne bir mi değerlendiriyorsunuz kızlar
Bu ay hissettim ama değerlendiremedik maalesef.iki gune bir oldu.yinede denk gelirmi acaba.Benim de 10 ocak bat. Gün aşırı mı iki güne bir mi değerlendiriyorsunuz kızlar
En güzeli kesinlikleBu ay tadilat yaptiriyoruz ne zaman canimız isterse gün hesaplamıyoruz
Tabikide denk gelebilir canım sperm uzunn süre kalıyormuş.Bu ay hissettim ama değerlendiremedik maalesef.iki gune bir oldu.yinede denk gelirmi acaba.
Ayy hadi insaallah ya. Ultrasonda gebesiniz diyormus doktor.haha ne sevinirdimb:)Tabikide denk gelebilir canım sperm uzunn süre kalıyormuş.
Ahhh ah bir gün bizlerde yaşayalım bunuu artıkkAyy hadi insaallah ya. Ultrasonda gebesiniz diyormus doktor.haha ne sevinirdimb:)
Merhaba bende çocuk sahibi olmak istiyorum. Çok yeni evliyim ama idrar yollarımda enfeksiyon ve bektari ver ayrıca prolaktin hormonu değerim 40 yüksekKizlar yer gok dua toplu dualar birbrmize ettigimz dualar daha guzel o yuzden birlikte bekleyelim dualar edelim.
cok kalablik olunca karisiyo o yuzden diyorumki 5 kisi birlikte yasin kenzul ars ismi azam fetih meryem surelerini okuyalim
Suan adetimin ilk gunu zamanlamamiz birbrimize yakin olursa daha iyi olur bir sonraki bat 15.01 sizinde yakinsa daha heycanli olur
Prolaktin yuksekmis canim.doktor birseyler vermedimi dusmesi icin.Merhaba bende çocuk sahibi olmak istiyorum. Çok yeni evliyim ama idrar yollarımda enfeksiyon ve bektari ver ayrıca prolaktin hormonu değerim 40 yüksekBende dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?