Gebeliğe Hazırlık Ocak ayi gebelik planlayan 5 kisi gelin hergun birlikte dua edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim de 21.01.bende katılmak isterim.insallah bu ay herkesin duası kabul olur

Bende bunu merak ediyorum aslında gün aşırı daha mı iyi olur? Ben 2 günde bir yapıyorum da
Salı hsg oldum çarşamba ilişki oldu perşembe cuma olmadı
Cumartesi pazar sabah oldu, (sabah spermler daha iyi oluyor deniyor)
salı perşembe cumartesi pazar şeklinde devam etmeyi düşünüyorum..
Bu ay kendime o kadar dedim akışına bırak doğaçlama ilişkiler olsun diye ama yok ya kaçırırsak diye değerlendirmek istiyorum ovulasyon testi yapmamak rahatlattı ama o beni çok strese sokuyor nedense

Bende diyorum ama stres bulup yakalıyor yine beni bende bu hafta bakalım iyi değerlendirmeye çalışcam yine. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Merhaba bende çocuk sahibi olmak istiyorum. Çok yeni evliyim ama idrar yollarımda enfeksiyon ve bektari ver ayrıca prolaktin hormonu değerim 40 yüksek Bende dua istiyorum

Pr
Merhaba bende çocuk sahibi olmak istiyorum. Çok yeni evliyim ama idrar yollarımda enfeksiyon ve bektari ver ayrıca prolaktin hormonu değerim 40 yüksek Bende dua istiyorum
Prolaktin yuksekmis canim.doktor birseyler vermedimi dusmesi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…