• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık OCAK AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR🕊️✨

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi yapıldı aşılama dinlenmeye alındım yarım saat hafif sıkışık gitmekte fayda var bu arada. Progestan verdi doktorum alttan sabah ve akşam olarak 2 adet kullanılacak. 3-5 olarak da ilişki önerdi daha iyi olması için. Eşimin sperm sayısı düşüktü ama ilaçlar ve takviyeler ile beraber yıkanma işlemi sonrası bile 85 milyona ulaşmış çok çok iyi dedi

Size de şimdiden şans diliyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
inşallah bu mübarek günlerin hürmetine bu ay pozitifi görürüz💕 emeklerimizin karşılığını versin rabbim🕊️❤️‍🩹 kendine dikkat et vitaminlerine dinlenmene. her gün yarım avokado ceviz muz kivi tüketebilirsin. Dvitamini bebeğin ana rahmine tutunmasında çok önemli. Biz üstümüze düşenleri yapalım gerisi takdiri ilahi🥰

Siz ne zaman oldunuz kaçıncı gününüz 17 ocakta test vermemi istedi doktor bakalım nasıl geçecek bilmiyorum ben bugün daha iyiyim ara ara evet o gaz sancısı oluyor onun dışında birsey yok
Ben Ocak 2 aşılama yaptırdım adetime zaten 12-13 gün kaldı 11 gün sonra kan vermemi istedi doktor ama nedense hiçbirşey yapasım da yok muhtemelen adet günümü beklerim

Kızlar aşılama günü ortalama kaç saatiniz hastanede geçti? Çalıştığım için merak ediyorum o gün rapor alabilirsem alsam daha mı iyi olur diye. Yaptıranlar bahsedebilir mi 🙏🏻
çatlatma iğnesinden dolayı söyledikleri saatte alıyorlar canım. Bana 10da gel demişlerdi. tamda o güne toplantı denk gelince biz bir saat erken gitmek zorunda kaldık. yarım saate spermi yıkayacağız yarım saatte dinlendireceğiz 10da gel dedi. işlem 2.3 dklık ama sonrasında 15-30dk yatırıyolar. yani totalde 2 saat durmuyosun. ama rapor alsan dinlensen daha iyi olur senin için🥰💕

çatlatma iğnesinden dolayı söyledikleri saatte alıyorlar canım. Bana 10da gel demişlerdi. tamda o güne toplantı denk gelince biz bir saat erken gitmek zorunda kaldık. yarım saate spermi yıkayacağız yarım saatte dinlendireceğiz 10da gel dedi. işlem 2.3 dklık ama sonrasında 15-30dk yatırıyolar. yani totalde 2 saat durmuyosun. ama rapor alsan dinlensen daha iyi olur senin için🥰💕
Anladım yıkama işlemi falan çok uzun sürmüyor o halde. Almayı denerim ya bi bakayım da zırt pırt izin alıyorum bu ara zaten. Çok rahatsız olmaya başladım

Anladım yıkama işlemi falan çok uzun sürmüyor o halde. Almayı denerim ya bi bakayım da zırt pırt izin alıyorum bu ara zaten. Çok rahatsız olmaya başladım
20-30dk sürüyor ya. en azından aşılamanın ilk günü yatıp dinlenseniz iyi olur diye dedim ama evet öyle bir süreç sürekli işten izin almakta stres yapıyor insanı

Back
X