Ocak anneleri kaç kilo verdiniz kaç kilonuz kaldı :)

ben 66.5 da takıldım kaldım 2.5 kg fazlam kaldı 2 aydır aynıyım değişmedi hiç artık veremiyorum dolayısıyla kendim çaba sarf etmeye başlamam lazım verebilmek için

ben 70 le hamile kaldım 2 gün oldu tartılalı 70 e inmişim, ama 64 e inmek istiyorum, ideal kilom 64...

bende takıldım 61se 4kilo vermem lazım..biraz dikkat edeyim diyorum veriyorum bir kilo hemen süt gidiyor..sanırım süt işi bitmeden veremeyeceğim bu kiloları..

kızlaar ben 2010 ocak annesiyim inşallah, vücudunuzda çok çatlak oluştu mu?Benim korkum kilodan ziyade çatlak, onun geri dönüşü yok ya...çok çabuk çatlayan bir yapıyım

ay kizlar simdi tartildim 59kiloyum sabah ac karna 58 ay daha veremiyorum.ay kac gündürde cikolataya dadandim.bi ara birakmisitim ama bugünlerde yine tutamiyorum kendimi.2ay sonra alimei ynaina tatlile gitcem bi an önce 5kilo vermem lazim ama nasilllllya.
krilazitt canim simdiden bunlari düsünüp stres yapma bebgine odaklan derim.tek yapman gereken tatliyi azalt sebze agirlikli beslen.iyi hamilelikler cnaimyyaaaa.

ben emzirdigim icin acikiyorum valla.ama yediklerime de dikkat ediyorum ozellikle cikolata kola tuketmiyorum.bol bol bitki cayi iciyorum.insallah faydasi olur.ben de turkiye ye tatile gidicem acil birkac kilo daha atmam gerek.

slm kanciegim,canim bende emziriyorum oyüzden bogazima sahip cakiyamiyorumya iste.ay ne olcak böyle bilmiyorumya.bu koca göbek nasi gider bilmemmmmmmm:çok üzgünüm:

kızlar spor yapın acaip farkediyo ben göbüş 2 haftada 5 cm inceldi.pilates acaip toparladı tabi dikkat etmeden olmaz.tatlıya elveda deyin.3lt su mutlaka için.bir de akşam 7den sonra meyveden başka bişey yemeyin.

kızlar spor yapın acaip farkediyo ben göbüş 2 haftada 5 cm inceldi.pilates acaip toparladı tabi dikkat etmeden olmaz.tatlıya elveda deyin.3lt su mutlaka için.bir de akşam 7den sonra meyveden başka bişey yemeyin.

ah canım dediklerini yapabilsem zaten gider,ama nerdeeeeeeeeedelikafadulden

ben eski kiloma döndüm yalnızz 6 kilo daha vermek istiyorummm incecik olmalıyım, ben d eplatesle zayıfladım kızlaarr

slm kanciegim,canim bende emziriyorum oyüzden bogazima sahip cakiyamiyorumya iste.ay ne olcak böyle bilmiyorumya.bu koca göbek nasi gider bilmemmmmmmm:çok üzgünüm:

valla güzelim kizartmalardan asiri tatli seylerden ozellikle kola ve cikolatadan uzak durmalisin.bol bol su ic...aslinda emzirdigin icin daha cabuk vermen gerek.ben emzirdigim icin verdim biraz da.kaydirigubbakcemile2

kanicicegim tamam tutuyorum kendimi ama iste can bu istiyorrrrcokacimcoookama bak bu aralar sunu yapmaya calsiyorum.en gec 6da yemek iyiyorum ve osaetten sonra sadece meyve yiyorum.cikolataya dün yine veda ettim:gitme:neyse insallah zafer bizim olcaksositosositosositososito

yav kimse niye ugramiyorrr burayaaa:sm_confused:herkes kilosundan memnunmu kizlarrrrrrrhihoyyytverilcek kilo yokmu,kalmadimi CADIARZUvarsa gelinde yarisak yada nebilim fikir verek birbirimizeeeevereliniortakvereliniortakbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

gülsü isine yarar mi bilmiyorum ama ben yine lahana diyetine basladim baska turlu veremiyecegim heralde...bi de her sabah kizimla yuruyus yapiyoruz insallah kalan iki kilo da gider eski halime donerim.

sagol kancicegim ya sütüm kesilir diye korkuyorum bu lahandan yada ne bilim kalitesi bozulur diye.ben henüz ek gidaya gecmedimde.

valla ben kizim 3 aylikken yapmistim dr lahana gaz yapar dedi biraktim ama simdi gaz sorunu bitti cok sukur tekrar baslicam ..zaten sutum de cok az daha cok mama ve ek gida veriyorum kizima..valla tadi cok kötü oluyor corbanin ama kilo vermek icin deger bence.

bu lahana diyeti nasil oluyo, sadece lahana corbasindan baska birsey icilmiyomu yoksa normal yemek yiyip aralarda mi lahana iciliyo.Yardim ederseniz sevinirimbuyrunnnnnnnnn

35 kiloya yakın almıştım 5.5 ayda vermişim ve şuan 2 kilom kaldı vücudumda sünmedi genç yaşın avantajlarımı desem :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…