Ocak anneleri kaç kilo verdiniz kaç kilonuz kaldı :)

chadii

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
423
1
42
Kaç kilo ile hamile kaldınız doğum sonrası kaç kiloydunuz ve şu anki kilonuz ne, ne kadar fazlalığınız kaldı :teytey:

Chadiicim bu bilgiler doğum takip çizelgemizde var oraya bu konu ile ilgili bölüm açtık

valla kızlar 66 kılo ile hamile kaldım, 75 ile doğuma gittim, 1 hafta önce tartıldım 68 kıloydum. nasıl gidecek bu kılolar bılmıyorum göbişim olduğu gibi duruyo bırde sezeryan olduğum için korsede takamıyorum berbat durumdayım.

ben 53 ile hamile kaldım doğuma giderken 63 kiloydum simdi 55 kiloyum bugün kırkımız çıktı 2 kilo fazlam kaldı bu gidişle çok rahat veririm çünkü kızım hiç oturtturmuyor beni

kızlar ekim annelerinde soğan suyu ile ilgili bişi okudum şimdik araştırıorum sanırım hemen başlayacağım,siz de bi araştırın,umarım işe yarar:))

kızlar ekim annelerinde soğan suyu ile ilgili bişi okudum şimdik araştırıorum sanırım hemen başlayacağım,siz de bi araştırın,umarım işe yarar:))

soğan gaz yapıyormuş bebeğe diye duydum inannacım onuda bir araştır istersen :))

ya bende 2008 annesiyim hala veremedim kilomu 53 tu simdi 65 ya veremiyorum boyum uzun ama genede karim var yaa banada bi care?

bi su bardağı ılık su+2 tatlı kaşığı elma sirkesi+azcık bal
işte formül:))
doğru yazdım di mi??

inanna canim bu karisimin tadi nasil oluyor ben sirkeyi pek sevmem de??ayrica ne kadar icebiliriz??

sabahları aç karnına içiliyor kançiçeğim,tadı çok iyi değil tabikii,ama elma sirkesi üzüm sirkesine göre dağa az keskin,içilebilir yani.bende tekrar başlamak istiyorum ama önce bi araştırmam lazım emziren anneler içebilirmi acaba...

offf offfffff elma sirkesini de unutmuşum yahu,kaldım aynı kilo da !!
bugün hamileyken giydiğim pantolonu giydim ama utanmadım

kızlar soğan suyunu denemeye karar verdim.ben henüz regl olmadım.soğan suyu hem rahim içini temizlermiş hem de kilo vermeye yardımcı olurmuş.ayrıca soğan süt de yapıyor suyu da yapar belki bi taşla 3 kuş vururum inşallah.sonuçlarını paylaşırım.

53 kiloyla hamile kaldım 16 kilo aldım
doğumda 8 kilo verdim kalan kilomuda lahana formülüyle verdim,şuan 55 kiloyum:lepi:
tarifi veriyorum,
3 bardak suya 3,4 yaprak lahana, 5 dk kaynat sonra 10 sap maydonoz ekle 3 dk kaynat,bunu 7 gün sabah akşam yemekten yarım saat önce bir bardak ılık olarak iç,7 günün sonunda 3 gün ara ver,sonra yine 7 gün yap,yine 3 gün ara ver ve yine 7 gün yap,yani 3 tane 7 gün olmalı aralarda 3 er gün ara verilmeli,bu bir kür oluyor arkadaşlar,çok güzel zayıflatıyor,emzirdiğim için rejim yapamıyorum ama bu formülle eski kiloma kavuştum sositososito

esra bu lahanayi ben de denedim ama tadi cok kotuydu snein yaptigin nasil oluyor guzel mi tadi.gerci sadece 3 kilo fazlam kaldi cok sukur eski kiyafetlerimi giyebiliyorum ama 3 kiloyu da versem fena olmaz.

benim kilolarda fena vermem gerekirken alıyorummm..
63 kiloyla hamile kaldım 84kiloyla da doğum yaptım şimdi ise 77kiloyum.....
rejimde-hareketde yapamıyorum... sanki hamileliğimdeki gibide doymak bilmiyorum cokacimcoooksonum ne olucaksa....
bu tarz karışımları içmeyide hiç sevmem ama artık bi yerden başlamak lazım..
bu şekilde zayıflama tarifleri olan göndersin lütfen...

slm kizlar51le hamile kaldim 72le bitirdim su an 60kiloyum yani 10kilo fazlam var su lahan kürünü bi denim kizlar harbi bunalimdayimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…