Ocak anneleri kaç kilo verdiniz kaç kilonuz kaldı :)

ya bende genç yaştayım...ama bir türlü veremiyorum.doğumdan sonraki ilk ay 12 kilo verdim.10kilo fazlalaığım var.6ay oldu daha 1gr bile oynamadı.üstelik artık çikolata,kola,cips yemememe rağmen.oğlum emiyo ama nedense kilolar gitmiyo :KK43:(( bide emzirmek kilo vedirir diyorlar.çok bunalımdayım çok..hayatında 54 olmayanben şimdi 63üm.10kilo nsl gidecek acaba offfffff offfffffff

elif tebrik ediyorum seni canim nasil basardin bukdar kiloyu vermeyi.bende 22 kilo aldim 16sini verdim ama 6si hala duruyor tavsiyen varmi,oglumu hala emziriyorum benimde yas genc bekliyoz bakalim.eda bende 50yi görmemistim ama simdi 55im insallah vercez kilolari cnaim.morelimizi bozmayalimmmm

59 la hamile kaldım 69 la doğuma girdim. şu an 53-54 arası oynuyor. üstelik kilolarımı ilk 2 ayda verdim...

gülsücümmm inş veririz biran önce bu hafta tatile gidicez ve ben ne giyicem bilemiyorum..fil gibi oldum :KK43:( senin yine azmış cnm ...bence 55 hiçte çok değil

ohoo ben 55 leri ünv deyken görmüştüm sonrasında hayal okadar kilo benim için 68 le hamile kaldım şuan 75im gram inmiyor oğlum emmiyor son 2 aydır ondanda verememiş olabilirim emerken 5 kilo vermiştim

elif tebrik ediyorum seni canim nasil basardin bukdar kiloyu vermeyi.bende 22 kilo aldim 16sini verdim ama 6si hala duruyor tavsiyen varmi,oglumu hala emziriyorum benimde yas genc bekliyoz bakalim.eda bende 50yi görmemistim ama simdi 55im insallah vercez kilolari cnaim.morelimizi bozmayalimmmm

emzirdiğimden hiçbişey yapamadım canım
yanlız sigaraya başladım sanırım ondan oldu.
birde akşam 7 den sonra yememe kanununa uyuuyorum bol su o kadar :)

bendeki kilolarda olduğu gibi duruyoo... mafoldumben 2-3kilo anca verdim... ama hala 10 kilo fazlalılığım var ve göbeğim çok sarkık...
ne olucak benim bu halim hiç bilmiyorum.......senağlama

slm kizlar bayadir girmeiyorum malum bebis ve ev isleri ile ugrasip duruyorum.ben hala 55 tabi aksama dogru 56 oluyorum.reyhancim üzülme yavs yavs gidecek insallah bu kilolarrr sabretmek lazimmmmm:teselli::teselli:

sonunda iki kilo verdim.geriye 8 kg fazlalığım kaldı.o da zamanla gider diye umuyorum.

bugün tartındım 73üm akşamları spora başladım bakalım iki gündür yarım saat çalışıyorum ah birde boğazımı tutatbilsem kesin zayıflarımda boğaz iyi çalışıyor benim :KK43:((((((

Ben 54 ile hamile kalmıştım, 74 kilo ile doğuma girdim.Doğumdan 1 gün sonra 10 kilo vermiştim.çevremdekiler, bu kiloyu verme sana yakışıyor dediler ama hiç birşey yapmadığım halde şu an 59 kiloyum. Vermek istemiyorum ama gidiyor.

Ben 54 ile hamile kalmıştım, 74 kilo ile doğuma girdim.Doğumdan 1 gün sonra 10 kilo vermiştim.çevremdekiler, bu kiloyu verme sana yakışıyor dediler ama hiç birşey yapmadığım halde şu an 59 kiloyum. Vermek istemiyorum ama gidiyor.

ayy ne güzel aldığın 10 kilo hemen gitmiş kalan kilonda o kadar abartı değil hatta bence çok normal:))bende kısmetse 2010 ocak annesi olucam umarım doğumdan sonra benimde fazla kilolarım su gibi akıp giderkaydirigubbakcemile2

ay işallah benimde kilolar giderya pantolan almaya gittim 42 bedenler oluyor artık almadım valla ramazan sonuna kadar zayıflasam bari

ayy ne güzel aldığın 10 kilo hemen gitmiş kalan kilonda o kadar abartı değil hatta bence çok normal:))bende kısmetse 2010 ocak annesi olucam umarım doğumdan sonra benimde fazla kilolarım su gibi akıp giderkaydirigubbakcemile2

Gecen yil bu zamanlar yine koreydim ve hamileydim ay o gunlerim geldi aklima
ocak gelirmi ??nasil birsey acaba anne olmak ?? kiz mi erkek mi? kime benzeyecek??
nasil kucagima alicam.... vs vs. simdi icerde uyuyor melegim zor oldu ama uyuttum.

Her hafta hani su hafta hafta bebek gelisim siteleri var ya hafta bitene kadar hergun onu okurdum
tabi gelecek haftaninkinide niye gunluk olmuyor diye kizardim bide ya
ay duygulandim aglicam simdi valla :)
Allah tum anne adaylarinin bebeklerine saglikla kavusmasini nasip etsin.
buyudukce sevgisi buyuyor icimde baska bbirsey tarif edilmiyor
hormonlarin sapitti sanirim gece gece , yorgunluktan senağlama senağlama kaydirigubbakcemile3 kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-

bu arada 48 ile hamile kaldim 62 kiloydum son ayimda . dogumdan 2 hafta sonra 50 civarindaydim sonra 49 ve suan sanirim 51 kilomu korumaya calisiyorum. cok zayif kotu oluyor.

nihayet ben de 57 a düstüm aynaya baktikca sinirlerim bozuluyordu eskiden ama bol bol yurudum hirs yaptim sanirim yediklerime de dikkat edince gitti kilolar cok sukur...insallah geri gelmez...

Ay bende yaklasik 2 ay önce basladim kilo vermeye ve en sonunda 10 kilo verdim
64 ile hamile kaldim
80 ile doguma gttim
2 hafta sonra 69 kiloydum
Bir ara 73 e ciktim
70 kilo ile dikkat etmeye basladim
ve su an 60 kiloyum ve cok mutluyum, sadece bir kac kilo daha versem yeter bana, bundan sonrada dikkat edecegim insallah

Ayyyyy bi ben kalmışım kilo veremeyen.mafoldumben YA moralim çok bozuluyo battal beden pantolon oluyo bana alamıyorum kıyafet filan. 60 kiloyla hamile kaldım 82 ile doğum yaptım şimdi 68 kiloyum. hamilelikten önceki kilomda 57. 50 li kiloları bii daha görürmüyüm acaba?
Üniversitede yamaç paraşütü yapacaktım 48 kilo olduğumdan rüzgar uçurur diye yaptırmadılar. şimdiki halime bak bide.
Madagaskarı izleyen var mı aranızda bilmiyorum, oradaki Glorya;ya benziyorum.

Ben aldığım kilonun nerdeyse hepsini verdim 53'le hamile kaldım 77'yle doğuma girdim .. 10 kilo 1-2 günde gitti, sonra biraz daha gitti ve şimdi üzerime yapışan aylardır veremediğim 5 kilom kaldı.. 24 kilo aldığımı düşünecek olursak buna şükür diyorum, inş en kısa zamanda bunuda veririm

X