OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Maalesef 2 tane sağlam ilk gün için Perşembe gününe kadar inşallah böyle olurlar umarım hayırlı sonuçlar alırız sağolun kızlar desteğiniz için
Maalesef deme korkma 10 tane olsaydı da kalitesizse hiç biri döllenmeyebilirdi öyle düşün, iyi düşün iyi olsun inşallah güzel haberler alacaksın

Merhaba benim de cuma günü yumurtalarım toplanacak çarşamba günü kontrolüm var 11 tane yumurtam var gözüken çok korkuyorum ilk Tüp bebek denemem bana taze transfer dedi ama kan sonuçlarıma bağlı
Bende taze olmuştum ilkini, gayet güzel bir sayı inşallah kaliteleri iyidir hepsini dölleyebilirler korkma sakin kalmaya çalışşşş

Ben direkt taze oldum negatifi sonuçlandı bir regl kadar dinlenip ikinciyi olacagım

İlkinde yaptığımız hataları yapmayalım sakin kalalım stres olmayalım bende kendimi mahvetmiştim stresten oldu mu olacak mı acaba yaşıyor mu içimde mi diye ama nasip değilmiş olmadı, sağlıkla gelirler inşallah bu sefer hepimizin

Yaa ne güzel haberrr
Umarım pozitif haberlerini de alırızzzz bende ocağın ortalarında sonunda gibi olacağım herhalde 2.transferimi bakalımmmm heyecanlı bekleyişler

Maalesef deme korkma 10 tane olsaydı da kalitesizse hiç biri döllenmeyebilirdi öyle düşün, iyi düşün iyi olsun inşallah güzel haberler alacaksın
Bugün 2.gunum bir yumurtam 4 çekirdekli olmuş öyle bişey dedi doktor diğeri geriden geliyor dedi hayırlısı gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum inşallah sende güzel haberler alırsın

Yaa ne güzel haberrr
Umarım pozitif haberlerini de alırızzzz bende ocağın ortalarında sonunda gibi olacağım herhalde 2.transferimi bakalımmmm heyecanlı bekleyişler
İnşallah alırız güzel haberleri Kucağımıza alacağımız günleri de konuşuruz umarım

Herkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim
Merhaba bende bir şey danışmak istiyorum az önce aradılar 4 yumurtadan 2 si blast olmuş 2 si 5. Güne gelmiş fakat Blast olan yumurta küçük olduğu için dondurmayı bugün yapamamışlar yarını bekliyorlar bu ne demek

Merhaba kızlar benimde 14 Aralık Opu oldu. 4 adet embriyom var dondurulmuş. şu an adet olmayı bekliyorum opu sonrası ilk adetimi henüz olmadım bir kaç gün içinde olursam transfer tarihimi öğreneceğim muhtemelen ocak sonu gibi görünüyor.

Çok güzel dilerim RÂBBiM tutunmalarınıda nasip etsin, aminn

hanımlar merhaba hepinize hayırlı haberler almak nasip olsun Bursa’da gonal f arıyorum yardımcı olabilecek birileri varmıdır yakın illerden de oyobüsün buzdolabına konup gönderim yapılabilir yardımcı olmak isteyen olurmu

Adet gününüze göre mi belirledi doktor. Benim de 15 ocakta adet tarihim gecikmez ise.
İnşallah sağlıkla gelsin.
Evet canım, normalde 5ocakta adet günüm, adetin 20inci günü transfer hayrlısıyla aminnn hepimizinkiler sağlıkla gelsinler inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…