Maalesef deme korkma 10 tane olsaydı da kalitesizse hiç biri döllenmeyebilirdi öyle düşün, iyi düşün iyi olsun inşallah güzel haberler alacaksınMaalesef 2 tane sağlam ilk gün için Perşembe gününe kadar inşallah böyle olurlar umarım hayırlı sonuçlar alırız sağolun kızlar desteğiniz için
Bende taze olmuştum ilkini, gayet güzel bir sayı inşallah kaliteleri iyidir hepsini dölleyebilirler korkma sakin kalmaya çalışşşşMerhaba benim de cuma günü yumurtalarım toplanacak çarşamba günü kontrolüm var 11 tane yumurtam var gözüken çok korkuyorum ilk Tüp bebek denemem bana taze transfer dedi ama kan sonuçlarıma bağlı
Ben direkt taze oldum negatifi sonuçlandı bir regl kadar dinlenip ikinciyi olacagımKızlaar selam, bende 9 Aralık'ta opu oldum. Bugün ilk reglimi oldum. Yarın kontrole gidicem ve transfer olup olmyacağımı öğrenicem. Umarım rahim dinlendirme için bir regl dönemi yeterli olursiz de ne kadar dinlendirme önerdiler ?
İlkinde yaptığımız hataları yapmayalım sakin kalalım stres olmayalım bende kendimi mahvetmiştim stresten oldu mu olacak mı acaba yaşıyor mu içimde mi diye ama nasip değilmiş olmadı, sağlıkla gelirler inşallah bu sefer hepimizinBenim de 2. Transferim olacak. Aralık ayında olurum diye düşünmüştüm 2 cm kist çıktı şuan ginera doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ocak 15 adet tarihim olacak. Ben de çok heyecanlıyım içerde 1 adet embriyom kaldı.
Yaa ne güzel haberrrBüyük ihtimalle benimde ocağın ortalarında olacak transferim henüz tarih konuşmadık 2 adet dönemi bekliyoruz şuan ikinci adeti bekliyorum rahim dinlendirme yapıyoruz
15 embriyomuz var ilk transfer 5aa ile olacakmış kaliteleri iyi dedi doktorum
İnşallah güzel haberler alalım hep birlikteeeeeBen varım2 aşılama ve 2 tüp benek, ocakta yumurta donasyonuyla transfer olacak hayrlısıyla
Benimde öyle sürecim şuanda senin gibi gözüküyorBenim ocakta olacak sanırım doktorum 1 ay rahim dinlendirmesi verdi ikinci reglimde gideceğim yani ocakta şuan embriyolarim dondurulmuş
Bugün 2.gunum bir yumurtam 4 çekirdekli olmuş öyle bişey dedi doktor diğeri geriden geliyor dedi hayırlısı gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum inşallah sende güzel haberler alırsınMaalesef deme korkma 10 tane olsaydı da kalitesizse hiç biri döllenmeyebilirdi öyle düşün, iyi düşün iyi olsun inşallah güzel haberler alacaksın
İnşallah alırız güzel haberleriYaa ne güzel haberrr
Umarım pozitif haberlerini de alırızzzz bende ocağın ortalarında sonunda gibi olacağım herhalde 2.transferimi bakalımmmm heyecanlı bekleyişler
Merhaba bende bir şey danışmak istiyorum az önce aradılar 4 yumurtadan 2 si blast olmuş 2 si 5. Güne gelmiş fakat Blast olan yumurta küçük olduğu için dondurmayı bugün yapamamışlar yarını bekliyorlar bu ne demekHerkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim
İ
Dondurulmuş canım 11 yumurtadan 4 embriyom var çok şükür
İnşaALLAH canımİnşallah güzel haberler alalım hep birlikteeeee
Adet gününüze göre mi belirledi doktor. Benim de 15 ocakta adet tarihim gecikmez ise.İnşaALLAH canımbugün transfer tarihim neyleştirildi bi sorun çıkmazsa 25 ocakta transfer hayrlısıyla
Evet canım, normalde 5ocakta adet günüm, adetin 20inci günü transfer hayrlısıylaAdet gününüze göre mi belirledi doktor. Benim de 15 ocakta adet tarihim gecikmez ise.
İnşallah sağlıkla gelsin.