• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Aminn teşekkür ederim. Peki o zaman aşılama öncesi sperm için cinsel perhiz isteniyo mu? Ona dikkat etmek lazım sanki
Doktor söylüyor su gunler yapın diye. Iğnenin yapıldı gün ilişki aşılama günü zaten sonraki günde diyebiliyor bazen.

Doktor söylüyor su gunler yapın diye. Iğnenin yapıldı gün ilişki aşılama günü zaten sonraki günde diyebiliyor bazen.
Sonrası tamam ama öncesinde spermlerin kalitesi açısından sanırım dikkat etmek gerekebilir cünkü daha önce sperm testi verirken de istemişlerdi cinsel perhiz. Hani misal aşılamadan bir gün önce biz ilişkiye girdik diyelim, aşılama günü verilen sperm kalitesini etkiler mi diye düşündüm

Sonrası tamam ama öncesinde spermlerin kalitesi açısından sanırım dikkat etmek gerekebilir cünkü daha önce sperm testi verirken de istemişlerdi cinsel perhiz. Hani misal aşılamadan bir gün önce biz ilişkiye girdik diyelim, aşılama günü verilen sperm kalitesini etkiler mi diye düşündüm
Etkiler öyle bisey yapmayın sakın perhiz gerekiyor

Bizde tam tersi iğnenin vurulduğu gün kesinlikle aşılama dendi. Ki zaten doktorlar kagita yazıyor. Her doktorun yoğurt yigisi farklıdır.
Kimyon hanım perhizi soruyor . Normal sperm testi için bile perhiz gerek lütfen madem her yiğidin yoğurt yiyişi farklı diyorsanız doktorunuza danışın diyip yanlış yonlendırmeyın belki onun doktoru yoğurdu eliyle yiyecek kadının tedavisi boşa gidicek . Kötü mahiyette konuşmuyorum dediğimide yanlış anlamayın vebal bu .

Kimyon hanım perhizi soruyor . Normal sperm testi için bile perhiz gerek lütfen madem her yiğidin yoğurt yiyişi farklı diyorsanız doktorunuza danışın diyip yanlış yonlendırmeyın belki onun doktoru yoğurdu eliyle yiyecek kadının tedavisi boşa gidicek . Kötü mahiyette konuşmuyorum dediğimide yanlış anlamayın vebal bu .
Kızmayın ben zaten ilk başta doktorunuz sizi bilgilendirir dedim. Bnm dedigimi mi yapcak doktorun dediğini mi bnm ki bana böyle dedi. Ben bu şekil yaptim Elhamdülillah gebe kaldım. Onun doktoru da ne demisse onu yapsın.

Bizde tam tersi iğnenin vurulduğu gün kesinlikle aşılama dendi. Ki zaten doktorlar kagita yazıyor. Her doktorun yoğurt yigisi farklıdır.

Bizimki iğne günü ilişki kesinlikle demişti . Çünkü yumurta erkende catlama olabilir. DoktorunuZ bunları size soyler zaten
İğne günü dediğiniz çatlatma iğnesinin yapıldığı gün mü?

Kızmayın ben zaten ilk başta doktorunuz sizi bilgilendirir dedim. Bnm dedigimi mi yapcak doktorun dediğini mi bnm ki bana böyle dedi. Ben bu şekil yaptim Elhamdülillah gebe kaldım. Onun doktoru da ne demisse onu yapsın.
Yok yok estafirullah … hayırlı olsun gebeliğiniz inşallah kimyon hanıma da nasip etsin Rabbim

İğne günü dediğiniz çatlatma iğnesinin yapıldığı gün mü?
Canım doktorun bilgilendirir. Aynn arkadaşın dediği gibi vebaline girmeyim. Onlar yazıyorlar herseyi kağıda☺️☺️

Kimyon hanımı görünce bi gülme geldi 😂. Çok tatlısınız.
Ben tabi sorucam doktoruma pazartesi gideceğim zaten, ama pazartesi yeterli büyüklüğe erişmiş olur da salı çatlatma yap gel falan derse ben yine cumartesi pazar günü falan ilişkiye girmeyeyim diye düşünüyorum şuan

Kimyon hanımı görünce bi gülme geldi 😂. Çok tatlısınız.
Ben tabi sorucam doktoruma pazartesi gideceğim zaten, ama pazartesi yeterli büyüklüğe erişmiş olur da salı çatlatma yap gel falan derse ben yine cumartesi pazar günü falan ilişkiye girmeyeyim diye düşünüyorum şuan
Sen düşünme canım onlar seni uyarır zaten biri iğne günü sevişin der biri sevişmeyin der . Ben tüp bebek yaptım mesela mıllete 3 ay ilişki yasak denilmiş Benımkı yasak bile koymadı .. sen kendı doktorunun yonlendırmesıyle hareket et .

Günaydın kızlarrrr. Aklıma geldikçe yazıyorum😂aşılama öncesi sperm kalitesi icin kocanıza yedirdiğiniz içirdiğiniz ve aynı şekilde yumurta kalitesi için sizin yemeye dikkat ettiğiniz şeyler var mi 😇

Back
X