• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

kimyonkokusu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2024
717
572
18
Selam kızlarrr. Hepinize mutlu bir yıl diliyorum.Sağlıkla güzellikle huzur dolu günler bizleri bulsun inşallah 🌸

Ben bugün gonal f 75 doz ile başladım. Doktor gonalf900 yazdı raporlu haline 2300küsür verdim. Sanırım çatlatma iğnesini rapora eklememiş. Pazartesi kontrole gideceğim. Umarım her şey yolunda olur ve işlem uygulanır.

Sizler ne durumdasınız? Aşılama öncesinde yaptığınız/doktorunuzun tavsiye ettiği ekstra şeyler var mı? Ben inofolic combi de içiyorum, daha önce başka bir doktor vermişti çatlatma iğnesi tedavisi sürecinde yumurta kalitesi için. Çok düzenli almamıştım takviye diye onu da bugün içmeye başladım.

Yumurta yeterli büyüklüğe ulaşınca sanırım çatlatma iğnesi verip yaptırıp gelmemizi isteyecek, o sürede süreç nasıl ilerliyor? Eş direkt ürolojiye mi gidiyor sperm alındıktan sonra işlem uygulaması esnasında neler yapılıyor.. kafamda binlerce soru. ve biliyorsunuz belki %10-15lik bi ihtimal için🥲bunu hatırlayınca biraz buruklaştım şimdi..neyse🫠

Bir de sizler adetin kaçıncı günü kaç doz ile başladınız kaç gün sonra kontrole gittiniz ve yumurta kaç mm oldu?

Şimdilik kafama takılanlar bunlarrr, hep beraber bilgi paylaşımı yapalım mı 💙
Hepiniz için gönlünüzden geçenlere kolaylıkla ve hayırlıca ulaşmanızı temenni ediyorum hanımlar 🥰

Aslında ben 2020 de aşılama oldum ikinci asilamam ile gebe kaldım. Şimdi ikinci çocuk icin tedavi surecine girdim. Ocakta inşallah başlıyorum aşılama sürecine
Aa anladım güzel haberler verirsin inş.
İlkinde tutma oranı galiba çok düşük ya.. doğru düzgün duymadım ilkinde olumlu olan nerdeyse aşılamada

Aa anladım güzel haberler verirsin inş.
İlkinde tutma oranı galiba çok düşük ya.. doğru düzgün duymadım ilkinde olumlu olan nerdeyse aşılamada
Hastaneye gidip gelirken bir sürü insanla tanisiyorsun ilkinde tutanda var 7. Aşılaması da tutanida duydum. Çok sabır ve emek istiyor. Çok zor bir süreç

Evet öyle gerçekten, bi umut kırıntısı ile şimdiden olumlu düşünmek istiyorum. Bakalım..kısmet
Aynn öyle . Burada gebe kalanları duydukça o kadr mutlu oluyorum ki. 2020 de inofolic combi, elenatal1, glikofen ve klomen kullanıyordum 4 ay düzenli kullandım.

Aynn öyle . Burada gebe kalanları duydukça o kadr mutlu oluyorum ki. 2020 de inofolic combi, elenatal1, glikofen ve klomen kullanıyordum 4 ay düzenli kullandım.
Elenetal ve glikofen bilmiyorum.

Ben de 2 kez femara ile denedim ama olmadı. Birinde estrofem de verdi rahim kalınlasması için.
Şimdi de bakalım ilk deneme işte iğneli aşılama ile

Elenetal ve glikofen bilmiyorum.

Ben de 2 kez femara ile denedim ama olmadı. Birinde estrofem de verdi rahim kalınlasması için.
Şimdi de bakalım ilk deneme işte iğneli aşılama ile
Bnde hiç denemedim canım iğneli aşılamayı inşallah faydalı olur senin güzel haberlerini alırız q🌺🌺🙏🙏🙏☺️☺️☺️🙏

aşılama öncesi yumurta büyütme ilaçları kullanırken ilişki yasağı var mı? Doktor bi şey demedi şimdi aklıma geldi

Yok ilk olacak canım
Aşılama öyle ağrılı bişi değil . Aşılama günü eşinle birlikte hastaneye gidiyorsun. O sperm veriyor sende kan veriyorsun ultrason la bakiyor doktor. Sperm yıkanıyor kaliteli olanlar tüpe boşaltılıyor. Sizde o sırada bol su iciyorsunuz çok sıkışık olmanız lazim. Rahminizi çok az açıp o spermleri aktariyorlar rahminizi 15 dk felan orda bekletiyorlar sizi eve gönderiyorlar. Inşallah hayırlı güzel sonuç alırsın canım 🙏🙏☺️☺️

Aşılama öyle ağrılı bişi değil . Aşılama günü eşinle birlikte hastaneye gidiyorsun. O sperm veriyor sende kan veriyorsun ultrason la bakiyor doktor. Sperm yıkanıyor kaliteli olanlar tüpe boşaltılıyor. Sizde o sırada bol su iciyorsunuz çok sıkışık olmanız lazim. Rahminizi çok az açıp o spermleri aktariyorlar rahminizi 15 dk felan orda bekletiyorlar sizi eve gönderiyorlar. Inşallah hayırlı güzel sonuç alırsın canım 🙏🙏☺️☺️
Aminn teşekkür ederim. Peki o zaman aşılama öncesi sperm için cinsel perhiz isteniyo mu? Ona dikkat etmek lazım sanki

Back
X