Evet mesela Aret kamar 5. Gün başladı ilaçlara.Benimki baktiginda carsambaydi sanirim, bir hafta sonraki cumaya kadar devam ettirip transfer yaptirdi. Her doktorun farkli oluyor demek ki.
İlk iki gün için bari izin al. Ben artık o kadar çok korkuyorum ki günlerce yerimden kalkmayacağım.Arkadaşlar benim de bugün kontrolüm vardı transfer için rahim kalınlığı 6.5 çıktı, salı gününe transfer günü verdi. Estrofem ilacına ek olarak progestan fitil verdi. Aklıma takılan iş yerinden izin alma konusunda ağır iş yapmadıktan sonra sıkıntı olmaz dedi. İzin almalı mıyım ne yapmalıyım aklım karıştı.
Aynen öyle doğru söylüyorsunuz 6. Da başaracağız inşallahZaten bu tüp bebek tedavisinin 40 bin yolu var her doktor farklı bişeyler uygulama yapıyor bende şaştım kaldım burada okuduklarımdan sonra
Benim 17,5 tuttu...atakent acıbadem de.. paket zaten 9.5 (indirimli) 4,5 ilaçlar, tramsferim sonrası kalan embriyolarımı da dondurdum onlarda 3.5...Zaten bu tüp bebek tedavisinin 40 bin yolu var her doktor farklı bişeyler uygulama yapıyor bende şaştım kaldım burada okuduklarımdan sonra
Benim de olsaydı okadar olurdu corona dan dolayı iptal oldu bakalım yeniden 3 bin TL alacaklarmı benden bilmiyorumBenim 17,5 tuttu...atakent acıbadem de.. paket zaten 9.5 (indirimli) 4,5 ilaçlar, tramsferim sonrası kalan embriyolarımı da dondurdum onlarda 3.5...
Aynı durumdayız anneme gidicem 3 gün oradayım nasipseİlk iki gün için bari izin al. Ben artık o kadar çok korkuyorum ki günlerce yerimden kalkmayacağım.
Senin iyiymiş kalınlığı canımBana da önerenden Allah razı olsun, iyi işe yaradı. Baya fayda gördüm. 9.6mm di pazartesi Cuma’ya kadar artık daha da kalınlaşır inşallah
Benim cuma oldugu icin dinlenme sansim oldu ama bi gun daha kalsaydim evde kafayi yerdim heralde, calismaya alismisizsen nasil rahat hissedecegini bilirsin bence ona gore davran
Eşimle de konuştum haftaya 4 gün izin almaya karar verdim. Sizlerle de konuşunca riske atmak istemedim. Nasip bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.İlk iki gün için bari izin al. Ben artık o kadar çok korkuyorum ki günlerce yerimden kalkmayacağım.
Bilemedim canım, ilk defa ağrı kesiciyi senden duydum. Genelde opu dan sonra kullan diyorlar.2 saat sonra çatlatma iğnemi yapacağım cuma sabah 10 da opu olacak 3 gündür endol 25 ağrı kesici kullanıyorum günde 4 kez olarak doktor bunu ne için vermiş olabilir kızlar opu ağrısız geçmesi için mi acaba
Valla benim doktorum da iğneleri başladığım andan itibaren kesinlikle ağrı kesici kullanma dediBilemedim canım, ilk defa ağrı kesiciyi senden duydum. Genelde opu dan sonra kullan diyorlar.
bana doktor kendi verdi ama günde 4 kez 6 saat arayla. vardır elbet bir sebebiValla benim doktorum da iğneleri başladığım andan itibaren kesinlikle ağrı kesici kullanma dedi
Yumurtanın yapısını bozuyormus
Her doktor farklı birsey söylüyor belki sana verilen ağrı kesici zararsızdırbana doktor kendi verdi ama günde 4 kez 6 saat arayla. vardır elbet bir sebebi
Net bilmiyorum haberlerde gördüm akşam bende.Ne kadar gelmiş zam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?