Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

İlk iki gün için bari izin al. Ben artık o kadar çok korkuyorum ki günlerce yerimden kalkmayacağım.

Zaten bu tüp bebek tedavisinin 40 bin yolu var her doktor farklı bişeyler uygulama yapıyor bende şaştım kaldım burada okuduklarımdan sonra
Benim 17,5 tuttu...atakent acıbadem de.. paket zaten 9.5 (indirimli) 4,5 ilaçlar, tramsferim sonrası kalan embriyolarımı da dondurdum onlarda 3.5...

Benim 17,5 tuttu...atakent acıbadem de.. paket zaten 9.5 (indirimli) 4,5 ilaçlar, tramsferim sonrası kalan embriyolarımı da dondurdum onlarda 3.5...
Benim de olsaydı okadar olurdu corona dan dolayı iptal oldu bakalım yeniden 3 bin TL alacaklarmı benden bilmiyorum

Benim cuma oldugu icin dinlenme sansim oldu ama bi gun daha kalsaydim evde kafayi yerdim heralde, calismaya alismisiz sen nasil rahat hissedecegini bilirsin bence ona gore davran

İlk iki gün için bari izin al. Ben artık o kadar çok korkuyorum ki günlerce yerimden kalkmayacağım.
Eşimle de konuştum haftaya 4 gün izin almaya karar verdim. Sizlerle de konuşunca riske atmak istemedim. Nasip bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

2 saat sonra çatlatma iğnemi yapacağım cuma sabah 10 da opu olacak 3 gündür endol 25 ağrı kesici kullanıyorum günde 4 kez olarak doktor bunu ne için vermiş olabilir kızlar opu ağrısız geçmesi için mi acaba

Bilemedim canım, ilk defa ağrı kesiciyi senden duydum. Genelde opu dan sonra kullan diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…