• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Tatlış senin transfer ne zaman yapılcak bellimiymiş. sen benden bi gün önce olmuştun opuyu bana pazartesi yaparız büyük ihtimalle dediler

Bende transfer olmayacak rahım duvarı kalınlasmayı bekleyecek hoca. Opu da 5 toplandı 2 dollenmıs 1 si geriden geliyormuş bugün söylediler diğeri iyi gidiyor gibi ama umutlu da konuşmadı embrıyolog.

Taze transfer doktorun tercihine kalıyor. Bazen de şartlar öyle gerektiriyor..
Ben kendim dondurulmuş istedim.. Doktor rahim kalınlıpı güzel doğal süreçte yapabiliriz diye taze diye diretti. Ama izin alamadığım için yapamadım..
Çok fazla yumurtam varmış onunla alakalı olduğunu söyledi ama ben tam anlıyamıyorum bilgisizim

Kızlar nasılsınız, ben şuan kendime iğne vurma aşamasındayım pazartesi günü yumurta ölçümü yapılıcak hayırlı haberler alırım inşallah. Sizde durumlar nasıl gidiyor? Birde transfer sürece nasıl geçiyor bana anlatırmısınız doktorum bana taze transfer olmucak dedi, opudan sonra ne kadar beklicem ben? Transfer adetliyken mi yapılıyor bana anlatırmısınız 🙈

Nasıl yani tedaviye başlamadan covit testi mi istediler anlamadım bende opu günü karar verildiği gün istendi ondanda pozitif cıktı herşey iptal oldu inanılmaz üzü

Benim gibi olsaydın opu günü karar verildiği gün testin pozitif cıkıyor büyük üzüntü yaşadım maddi anlamda da bir sürü para gitti
Rabbim yasatmasin canim en ağıri:( hem maddi hem manevi inşallah doğal yoldan gelir bebegin

Bende transfer olmayacak rahım duvarı kalınlasmayı bekleyecek hoca. Opu da 5 toplandı 2 dollenmıs 1 si geriden geliyormuş bugün söylediler diğeri iyi gidiyor gibi ama umutlu da konuşmadı embrıyolog.
Canım sen birkez daha topla bence havuz yap

Kızlar nasılsınız, ben şuan kendime iğne vurma aşamasındayım pazartesi günü yumurta ölçümü yapılıcak hayırlı haberler alırım inşallah. Sizde durumlar nasıl gidiyor? Birde transfer sürece nasıl geçiyor bana anlatırmısınız doktorum bana taze transfer olmucak dedi, opudan sonra ne kadar beklicem ben? Transfer adetliyken mi yapılıyor bana anlatırmısınız 🙈
Tedavin hayırlı olsun bende iğne yapiyrm pazartesi opu günü belli olacak
Trasfer sonraki ay rahim dinlendiriyor adetliyken değil rahim duvarı kalınlaşmasıyla beraber adetin 20 21. Gününe denk geliyo

Kızlar merhaba bende bu ay başlamaya karar verdim ilkkez Eylül de gittim İstanbul Süleymaniye ye adet ol gel dediler ama adet tarihi ve randevuyu denk getiremedi malum pco var adet belli değil 18 ocağa randevu aldım adet olsamda olmasam da. 8 yıllık evlilik ve yaş artık 35 hayırlısıyla ikiz istiyorum diye de biraz bekledim 35 i bulmayı
Ocak da doğum günüm o nedenle hemen başlamak istiyorum
2015 de aşılama yaptırdım tutmadı o zaman rahim filminde tek tüp kapalı ve polip var 2 amelyat olman lazım dedi bezmialem sonra kapalı dedikleri tüpde dış gebelik oldu ekim adetiyle rahim filmi çektirdim tüplerde açık polip falan da yok dediler. Şimdi sırada adetliyken yapılan tahliller ve eşime yapılacaklar kaldı. Önerecğiniz merkez varsa onlara da açığım devlette test ve raporu almak niyetim artık yaştan kurtarırım diye düşünüyorum. O nedenle dediğim gibi 2021 de başlamadım

Kızlar merhaba bende bu ay başlamaya karar verdim ilkkez Eylül de gittim İstanbul Süleymaniye ye adet ol gel dediler ama adet tarihi ve randevuyu denk getiremedi malum pco var adet belli değil 18 ocağa randevu aldım adet olsamda olmasam da. 8 yıllık evlilik ve yaş artık 35 hayırlısıyla ikiz istiyorum diye de biraz bekledim 35 i bulmayı
Ocak da doğum günüm o nedenle hemen başlamak istiyorum
2015 de aşılama yaptırdım tutmadı o zaman rahim filminde tek tüp kapalı ve polip var 2 amelyat olman lazım dedi bezmialem sonra kapalı dedikleri tüpde dış gebelik oldu ekim adetiyle rahim filmi çektirdim tüplerde açık polip falan da yok dediler. Şimdi sırada adetliyken yapılan tahliller ve eşime yapılacaklar kaldı. Önerecğiniz merkez varsa onlara da açığım devlette test ve raporu almak niyetim artık yaştan kurtarırım diye düşünüyorum. O nedenle dediğim gibi 2021 de başlamadım
Sizin anlattığınız durumu pek anlamadım..
Devletten tüp bebek raporu almanız için yaş şartı yok.
En az 2 aşılama veya amh 1 den küçük veya sperm değeri 5 milyon altında olmalı. Bunları sağlamadıkça devletten rapor alamıyorsunuz.. Ama devlet hastanesi gel tedaviye başlayalım dediyse zaten birinden birini sağlıyorsunuz.. Onu prk anlamadım.
Adet 2.-3. Günü gidip hormon testlerine baktıracaksınız..
Devlette smear ve yaştan dolayı mamografi de isteniyor.
Eşiniz içinde tüp bebek merkezi olan bir hastanede sperm testi vermeniz gerekiyor. Normal hastaneler ve laboratuvarda sperm testi cihaz ile bakıldığın için doğru sonuç vermiyor..

Sizinde hayırlı olsun tedaviniz evet ve çoğu eczane raporlu alacagim için ilaçları vermedi parayla hepsini alsa

En az 2 aşılama veya amh 1 den küçük veya sperm değeri 5 milyon altında olmalı. Bunları sağlamadıkça devletten rapor alamıyorsunuz.. Ama devlet hastanesi gel tedaviye başlayalım dediyse zaten birinden birini sağlıyorsunuz.. Onu prk anlamadım.
Eşiniz içinde tüp bebek merkezi olan bir hastanede sperm testi vermeniz gerekiyor. Normal hastaneler ve laboratuvarda sperm testi cihaz ile bakıldığın için doğru sonuç vermiyor..be

Sizinde hayırlı olsun tedaviniz evet ve çoğu eczane raporlu alacagim için ilaçları vermedi parayla hepsini alsa

Eşiniz içinde tüp bebek merkezi olan bir hastanede sperm testi vermeniz gerekiyor. Normal hastaneler ve laboratuvarda sperm testi cihaz ile bakıldığın için doğru sonuç vermiyor..ben üç a

Ben uc kere asilama yaptım bir tüp bebek sadece bir asilama tutu oda 8 haftalık düştü sizce ben rapor alabilirmiyim çok merak ediyorum

Hayırlı olsun canım bende aynı durumdayım regl bekliyorum. Bu arada ayrı olarak yaptığın birşey var mı? Kaç tane transfer olacak hayırlısıyla

Ben dondurdum.. Regl bekliyorum inş ocak sonu transfer olacak..
Kızlar bende adet bekliyorum sizin gibiyim ama benim adetim ay sonuna denk geliyor siz benden önce transfer olacaksınız sanırım

Ben uc kere asilama yaptım bir tüp bebek sadece bir asilama tutu oda 8 haftalık düştü sizce ben rapor alabilirmiyim çok merak ediyorum
Merhaba bizim 5 milyonun altinda olduğu için sperm sayisi sartlara bakilmadan direk tüp bebek dendi ilk tedavimizdede hemen rapor çıktı devlet hastanesinde denedik simdi 2.hakkimizi deniyoruz.sizin durumunuzda nasıl oluyor hiç bilmiyorum inanin

Benimde 2 tane embriyo 6.güne geldi bugün. Biyopsisi alınıp dondurulmuş. Artık PGT ye gitmek için hazır. Beklemek zulüm resmen.

Devlet zaten 3 tüp bebek hakkı veriyor.. Bence alabilirsiniz ama raporun geçerliliği 6 aymış galiba ben rapor almadım. Belki geçerlilik süresi bitmiştir..

Back