- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Benimki geldi çok şükürKızlar bende adet bekliyorum sizin gibiyim ama benim adetim ay sonuna denk geliyor siz benden önce transfer olacaksınız sanırım
Hormonlarım ilaçlardan dolayı ani yükselip düşmüş oyüzdenKanama nedeni çıktı mı meydana? Benım gibi rahim duvar ı mı acaba
Amin canımTşk ederim canım Allah büyük ınsallah. Bugünde arayacaklardı 2 adet ıcın ama aramadılar bakalım yarın ne olacak. Allah sağlıkla tutunmasını nasip etsin inşallah.
Çok teşekkür ederimGenelde öyle yapılıyor. Burada okuduğum kadarıyla düşük amh olanların böyle yüksek doz maduriyetleri çok oluyor. Ama benim anladığım doktorlarında aslında yumurtanın üretim kapasitesini bi görmek istiyorlar.. Tabi bu bizim için zaman kaybından ziyade ciddi maliyet yapıyor.. Ama ne yapacaksınız..
Yok yok merak etmeyin. Zamanlaması ona göre ayarlanıyor zaten... Zaten amacı yumurtayı büyütmek değil olgunlaşmasını sağlamak... O yüzden yumurtayı hissediyor olmanız normal. Yumurtayı hissedince insan çatlamasından korkuyor..
Ama ben kendimden tecrübe ettiğim çatlama olmadı...
Ben normal döngümde çatlamayı hissedebiliyorum. Yumurtamın büyüdüğünü de hissedebliyorum..
O bildiğim çok keskin ağrı girmedi..
Hangi merkezdesiniz? Genelde etrafındaki eczanelerde oluyor veriyorlar hemenİnşallah hepimiz karşılığını alırız Ankarada yasiyorum çok zor oldu bulmamiz kimse satmıyordu
Aynen canımm aynı gidiyoruz_Mayra_ aynı anda gidiyoruz canım, bende bugün ovitrelle yapıcam p tesi inşallah opu
Hastanenin anlaşmalı olduğu eczanelerden aldım ben, hatta onlar getirdi yani her seferinde...hiç sorun yaşamadım hemde indirimli aldım(galiba) :)))) bu arada hayırlı olsun yeni tedavin , sonucunda inşallah bebeğini alırsın kucağına, çok amin....
Allah razı olsun canım, inşallahhhhhh en kısa zamanda sen de bebeğini alırsın kucağına, hepimizin inşallahhhh,
.....
Canım merkezin test istedimi covid?Kızlar boğazım fena agriyo pazartesi opu günü belli olacak grip olursam ne olur durum
Korona değil ama grip
Hayırlı olsun canım tedavinMerhabalar bende bugun tüp bebek için Mehmet bey ile görüşmeye başladım. İnsallah hepimiz mutlu haberlerimizi alalım. Nasıl başladınız nasıl ilerlediniz hep beraber paylaşalım
Canım testi nerede yaptırdıysan keşke bi görüşmeye gitseydinBenim daha çıkmadı 2. Gun olcak boyle sağlık sistemi olmaz olsun maalesef bugün iğne ilaç tedavisi baslancaktik kan verdim herşey güzel ama muayene edip ilaçlarımı vermedi doktor nasıl üzüldüm ağladım bi hevesle gitmiştimbu corona belası hepimizi mahfetti sistem durdu resmen sizin adinizada üzüldüm pozitif olunca değerler bile değişiyor
Devlet hastanesiydi aradim haftasonu olduğu için yardımcı olmadılar bugün cıkmış sonic ama işime yaramıyor yarın reglim 5 günü doktor amh çok düşük 3 günü tedavine başlamak daha mantıklı dedi bende o yüzden 1 ay daha beklim dedimAmin canım
Çok teşekkür ederim
Hangi merkezdesiniz? Genelde etrafındaki eczanelerde oluyor veriyorlar hemen
Aynen canımm aynı gidiyoruz
Kaçta yapılacak toplaman canım?
Benim 10.30 da
Canım merkezin test istedimi covid?
İstemediyse pazartesiye kadar bol vitaminle destekle kendini
Hayırlı olsun canım tedavin
Canım testi nerede yaptırdıysan keşke bi görüşmeye gitseydin
Acil durumlarda yardımcı oluyorlar
Muhtemelen çıkmıştır sonucun sadece sisteme geçmemiştir onay aşamasındadır
Bu ay raporu alsam diyelim altı aya kadar geçerli olacak mi ben diyorum su an gidip raporu alıyım biraz par biriktirince tedaviye başlarım inslah olurDevlet zaten 3 tüp bebek hakkı veriyor.. Bence alabilirsiniz ama raporun geçerliliği 6 aymış galiba ben rapor almadım. Belki geçerlilik süresi bitmiştir..
Hadi bakalım inş herşey güzel ilerler :)Benimki geldi çok şükürPazartesi randevuya gideceğim. Bakalım ne diyecek doktor
Peki yumurta sayı kalite için vitamin verdimiDevlet hastanesiydi aradim haftasonu olduğu için yardımcı olmadılar bugün cıkmış sonic ama işime yaramıyor yarın reglim 5 günü doktor amh çok düşük 3 günü tedavine başlamak daha mantıklı dedi bende o yüzden 1 ay daha beklim dedim
Canım covid testini genelde hep acil kısmında yapıyorlar ya keike ısrar etseydin yardımcı olurlardı, çünkü gece gündüz demeden covid labaratuarları çalışıyor aklında bulunsunDevlet hastanesiydi aradim haftasonu olduğu için yardımcı olmadılar bugün cıkmış sonic ama işime yaramıyor yarın reglim 5 günü doktor amh çok düşük 3 günü tedavine başlamak daha mantıklı dedi bende o yüzden 1 ay daha beklim dedim
Eğer şartları sağlıyorsanız tedaviye başlayacağınız merkezinde sgk ile anlaşması varsa zaten onlarda çıkarabiliyorlar. Bence siz yapacağını merkeze karar verip onlar ile görüşün. Onlar size zaten gerekli bilgiyi verecektir. Sonrasında ne zaman uygun bulursanzı o zaman raporu alırsınız..Bu ay raporu alsam diyelim altı aya kadar geçerli olacak mi ben diyorum su an gidip raporu alıyım biraz par biriktirince tedaviye başlarım inslah olur
_Mayra_ aynı anda gidiyoruz canım, bende bugün ovitrelle yapıcam p tesi inşallah opu
Söyle benim tedavi gorugum yere sordu ama sartalrin uygun değil dediler daha önce begeli yaşadın diye ama ben intereten araştırdım biraz bazı kadinlar benim. Gibi hipo hastası olduğu icin hic bir sarta gerek duyulmaksızın veriyormuş o yüzden dedim ben simdi alayım en iyiyis tedaviyi basladigimda kullanırım ama 6 ay geçerli olacaksa tabi sorarım o zmn ya beni tedavi. Gördüğü yer çok apzurt bir yerdi çok pişman oldum orda tedavi gordugum icin inslah karşıma iyi bir dr cikarEğer şartları sağlıyorsanız tedaviye başlayacağınız merkezinde sgk ile anlaşması varsa zaten onlarda çıkarabiliyorlar. Bence siz yapacağını merkeze karar verip onlar ile görüşün. Onlar size zaten gerekli bilgiyi verecektir. Sonrasında ne zaman uygun bulursanzı o zaman raporu alırsınız..
Ben medikal parkta yaptım. Bana rapor çıkıp çıkmadığında onlara sordum. Onlar hatta eşimin sperm sonuçları ile bizde değil ama devlette doktor karar verirse çıkabilir dedikler.. Ama tabiki çıkarmadılar..Söyle benim tedavi gorugum yere sordu ama sartalrin uygun değil dediler daha önce begeli yaşadın diye ama ben intereten araştırdım biraz bazı kadinlar benim. Gibi hipo hastası olduğu icin hic bir sarta gerek duyulmaksızın veriyormuş o yüzden dedim ben simdi alayım en iyiyis tedaviyi basladigimda kullanırım ama 6 ay geçerli olacaksa tabi sorarım o zmn ya beni tedavi. Gördüğü yer çok apzurt bir yerdi çok pişman oldum orda tedavi gordugum icin inslah karşıma iyi bir dr cikar
Evet valla öyle yapacam bklm ne olcakBen medikal parkta yaptım. Bana rapor çıkıp çıkmadığında onlara sordum. Onlar hatta eşimin sperm sonuçları ile bizde değil ama devlette doktor karar verirse çıkabilir dedikler.. Ama tabiki çıkarmadılar..
Siz o zaman her iki durumu da sorgulayın..
Merhabalar benim eşimde de varikosel teşhisi kondu ameliyat olsun dört ay sonra bakalım dediler ameliyat oldu ama değeri daha da düştü tüp bebek yaptık biz de şuan gebeyim inşallah haftaya görücemSelam Arkadaşlar , varikosel sorunu olup ameliyat olmadan tüp bebeğe başlayacak var mı aranızda ? Sperm değerleri 1 milyon ve 3 milyon arası değişken
10.30 da burda ol dediler ama ne zaman işleme alırlar bilmiyorum ki canım , hayırlısı olsun bakalımAynen canımm aynı gidiyoruz
Kaçta yapılacak toplaman canım?
Benim 10.30 da
Benim eşimde çift taraflı varikosel olduğu halde Doktorum kaale alıp o konuyla ilgili konuşmadı bile direk tedaviye başladık...Selam Arkadaşlar , varikosel sorunu olup ameliyat olmadan tüp bebeğe başlayacak var mı aranızda ? Sperm değerleri 1 milyon ve 3 milyon arası değişken
Gece 11.30 da yaptım canım, herhangi bir ağrı vs yok çok şükürCanım yaptınmı iğneni?
Sende ağrı,akıntı vs varmı canım ?
Benim 1 aşılama geçmişim var 35 yaş altı tek transfer yapılıyormuş 35 yaş üstü 2 olabiliyormuş. Ben başladım tuttu da birde ikiz istiyorum bende hayal de sınır yok demiSizin anlattığınız durumu pek anlamadım..
Devletten tüp bebek raporu almanız için yaş şartı yok.
En az 2 aşılama veya amh 1 den küçük veya sperm değeri 5 milyon altında olmalı. Bunları sağlamadıkça devletten rapor alamıyorsunuz.. Ama devlet hastanesi gel tedaviye başlayalım dediyse zaten birinden birini sağlıyorsunuz.. Onu prk anlamadım.
Adet 2.-3. Günü gidip hormon testlerine baktıracaksınız..
Devlette smear ve yaştan dolayı mamografi de isteniyor.
Eşiniz içinde tüp bebek merkezi olan bir hastanede sperm testi vermeniz gerekiyor. Normal hastaneler ve laboratuvarda sperm testi cihaz ile bakıldığın için doğru sonuç vermiyor..
Bende 10.30 da gireceğim canım heyecanlıyım10.30 da burda ol dediler ama ne zaman işleme alırlar bilmiyorum ki canım , hayırlısı olsun bakalım
Benim eşimde çift taraflı varikosel olduğu halde Doktorum kaale alıp o konuyla ilgili konuşmadı bile direk tedaviye başladık...
Gece 11.30 da yaptım canım, herhangi bir ağrı vs yok çok şükür
Benim önceki denemelerimde biri 8 haftalık kalbi durdu, diğeri 6 haftalık gelişmesi durdu. Yaşımda 42. Embriyolarda sıkıntı var o yüzden canım.Siİnki neden pgt gidiyor..
Bisey vermediler ben kendi kullandigimi soylemistim uygun dediler devam ediyorumPeki yumurta sayı kalite için vitamin verdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?