- 9 Haziran 2021
- 259
- 187
- 23
- 30
Çok teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun biz devlet hastanesinde yaptryoz zaten ilaçları da özel tüp bebek merkezinin yanindaki eczaneden bulabildk_Mayra_ aynı anda gidiyoruz canım, bende bugün ovitrelle yapıcam p tesi inşallah opu
Hastanenin anlaşmalı olduğu eczanelerden aldım ben, hatta onlar getirdi yani her seferinde...hiç sorun yaşamadım hemde indirimli aldım(galiba) :)))) bu arada hayırlı olsun yeni tedavin , sonucunda inşallah bebeğini alırsın kucağına, çok amin....
Allah razı olsun canım, inşallahhhhhh en kısa zamanda sen de bebeğini alırsın kucağına, hepimizin inşallahhhh,
.....
Grip olursun hiçbiri olmaz domuz gribi de olursan olmaz, korona olursan dr un ve merkezinin insiyatifinde, ben şuan koronayım ama tedavim devam p tesi inşallah opu..Kızlar boğazım fena agriyo pazartesi opu günü belli olacak grip olursam ne olur durum
Korona değil ama grip
Bizimkiler kabul etmedi corona olduğum için hastahane istemedi tedavi iptal oldu ben cok üzüldüm elden gelen bişey yok takdiri ilahi böyleymiş dedim inşallah senin hastahane kabul ederKızlar boğazım fena agriyo pazartesi opu günü belli olacak grip olursam ne olur durum
Korona değil ama grip
Hayırlı olsun canım bende aynı durumdayım regl bekliyorum. Bu arada ayrı olarak yaptığın birşey var mı? Kaç tane transfer olacak hayırlısıylaBen dondurdum.. Regl bekliyorum inş ocak sonu transfer olacak..
Yaa esirgeyince oluyo sanki yoksa iyiydm ama nasipGrip olursun hiçbiri olmaz domuz gribi de olursan olmaz, korona olursan dr un ve merkezinin insiyatifinde, ben şuan koronayım ama tedavim devam p tesi inşallah opu..
Raporu. Nasil aldınız birliği veririmisinjzSizinde hayırlı olsun tedaviniz evet ve çoğu eczane raporlu alacagim için ilaçları vermedi parayla hepsini alsak verecekti
2 kontrol öncesi 8 yumurta vardı sonradan covıt telaşında sormadımda son durumlarını :))) iyidirler herhalde p tesi artık ne olacaksa olacak hayırlısıYaa esirgeyince oluyo sanki yoksa iyiydm ama nasip
Senin ne durumda kaç yumurta görünüyor
Benim yaşım 32. İlk transfer o yüzden tek embryo koyacaklar.. Beraber bekleyeceğiz o zaman..Hayırlı olsun canım bende aynı durumdayım regl bekliyorum. Bu arada ayrı olarak yaptığın birşey var mı? Kaç tane transfer olacak hayırlısıyla
Benim yaşım da 35. Aynen ilk transfer bende 2 yumurta işleme alınmıştı 1 tanesi 5. güne geldi. Doktorum havuz sistemiyle daha çok yumurta toplama işlemi yapabiliriz demişti ama eşimle çoğul gebelik ihtimali istemedik. Embriyonun kalitesi iyi olunca transferi deneceğiz. Benimde normalde pazartesi olmam gerek ama hiç belirti yok hakkımızda hayırlısı olur inşallah canım sorunsuz bir şekilde biter herkesin tedavisi bebişlerine kavuşurBenim yaşım 32. İlk transfer o yüzden tek embryo koyacaklar.. Beraber bekleyeceğiz o zaman..
Bugün lekelenme şeklinde regl başladı bakalım yarın sökülecek mi?
Nasıl yani tedaviye basliyordun yoksa opu mu olcaktinKizlar Bugün güya tedaviye başlıyordum hastaneye gittim ama 24 saat geçtiği halde covit testim çıkmadığı için bakmadılar bilebir dahaki aya kaldi
Nasıl yani tedaviye başlamadan covit testi mi istediler anlamadım bende opu günü karar verildiği gün istendi ondanda pozitif cıktı herşey iptal oldu inanılmaz üzüldümKizlar Bugün güya tedaviye başlıyordum hastaneye gittim ama 24 saat geçtiği halde covit testim çıkmadığı için bakmadılar bilebir dahaki aya kaldi
Benim daha çıkmadı 2. Gun olcak boyle sağlık sistemi olmaz olsun maalesef bugün iğne ilaç tedavisi baslancaktik kan verdim herşey güzel ama muayene edip ilaçlarımı vermedi doktor nasıl üzüldüm ağladım bi hevesle gitmiştimNasıl yani tedaviye başlamadan covit testi mi istediler anlamadım bende opu günü karar verildiği gün istendi ondanda pozitif cıktı herşey iptal oldu inanılmaz üzüldüm
Geçen ay sulu ultrosan çekildi 14 aralıkta negatif testim var bu ay tedaviye başlıcaktim daha iğne ilaç vs verilmedikan verdim güzel cıktı hatta fsh falan bile düşmüştü ama doktor testin çıkmadan seni muayene etmem tedavine başlamam dediNasıl yani tedaviye basliyordun yoksa opu mu olcaktin
Nasıl yani tedaviye başlamadan covit testi mi istediler anlamadım bende opu günü karar verildiği gün istendi ondanda pozitif cıktı herşey iptal oldu inanılmaz üzüKizlar Bugün güya tedaviye başlıyordum hastaneye gittim ama 24 saat geçtiği halde covit testim çıkmadığı için bakmadılar bilebir dahaki aya kaldi
Benim gibi olsaydın opu günü karar verildiği gün testin pozitif cıkıyor büyük üzüntü yaşadım maddi anlamda da bir sürü para gittiGeçen ay sulu ultrosan çekildi 14 aralıkta negatif testim var bu ay tedaviye başlıcaktim daha iğne ilaç vs verilmedikan verdim güzel cıktı hatta fsh falan bile düşmüştü ama doktor testin çıkmadan seni muayene etmem tedavine başlamam dedi2 gün olcak test çıkmadı önümüzdeki ay reglide yine sil baştan başlıcaz devlette tedavi goruyorum ege üniversitesi bu konuda çok katı
Bilgisayardan mı yapılıyor acabaKızlar ilk sayfaya liste yapayım diyorum ama beceremiyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?