Bende bir tiroid hastasiyim 0,4 ten 5 geldi dozumu artirdim amahiszli yukselmeye devam en son kendi endokrin doktoruma gittim sıkı takip edilmesi gerek ilacı değiştirdi dozu artırdı 0 lere duştu panik yapma ilk baştanda bir zararaı yok ama takip edilmesi gerek endokrin doktorla bebege ve anneye yeterince iyor gitmesi gerekArkadaşlar benim bugün transferin 15.günü ikinci kan tahimilimi yaptırdım artış normal gözüküyo yanlız tsh da baktırdım 50 mg levitron kullanıyorum 3.6 ya çıkmış çok yüksek değil mi 0 lardaydı tedavi aşamasındayken sıkıntı çıkarır mı en yakın zaman da gidicem zaten ilaç ayarlaması için Bi zararı olur mu şuan bebeğe
Hee serum tedavisi görüyorsun ozamn insalh bu sefer olur ikiside seninle kalir5. Gün canım 6AB 5BB(C) 2 embriyo transfer edildi. Çok iyiyim şükür, öncesinde ve sonrasında ilaç kullanmadığım için hormonlarım çok normal, hiç bişi hissetmiyorum, test günüm cumartesi ama ben perşembe serum taktırmak için hastaneye gideceğimden o gün kan vereyim diyorum birde....
Ahh canım ya Allah yardımcın olsun her güzelliğin bir zorluğu var işte
Bende çok.zorlaniyorum mide.bulantisi beni mahvetti birde acayip halsizlik varKızlar nasıl gidiyor gebelik benim cok cok sor yemek yiyemiyorum bulantım var 7/24
İnşallah canım , hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...Hee serum tedavisi görüyorsun ozamn insalh bu sefer olur ikiside seninle kalir
Bizlerede nasip olur hayırlsıyla inş bir günMaşallahlistemiz hamilelerle dolu rabbim sağlıkla doğumlarınızı da nasip etsin. Darısı da bekleyenlere inşallah
Tabloya benide alırmısın canım ocakta transfer oldum ama nasip olmadı Martta yeniden başlayacağız nasipse yaş 40 ilk denemem negatifdi 2. Pozitif olur hayırlısıyla inşCanım inşallah bu sefer yüzün güler bizide sevindiri ilk sayfasa tablo yapmaya çalıştım bakin
Şu serum tedavisi heryerde yapılmıyor sanırım bizede yapsalardı keşke bilseydim talep ederdim bide embriyo yapıştırıcısı varmış niye yapmıyorlar ki biz söylemeden o kadar zahmet çekiyoruz boşuma gidiyor madem böyle bir kolaylık var değilmiHee serum tedavisi görüyorsun ozamn insalh bu sefer olur ikiside seninle kalir
Maşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin kaç haftalık kalp atışlarını duydunuzBende bugun kalp atisini dinledim hamdolsun darisi tum isteyenlerin basina
Amin Allah razi olsun darisi sanada olsun insallah bak suanda ezanda okunuyorGözünüz aydın olsun arkadaşım hayırla bereketle afiyetle gelsin bebeğiniz
Allahümme Amin amiinn amiinnAmin Allah razi olsun darisi sanada olsun insallah bak suanda ezanda okunuyor
Amin cumlenize insallah 6 haftalikMaşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin kaç haftalık kalp atışlarını duydunuz
Maysa cım sessiz sessiz ne karıştırıyorsunBende yeni tedaviye başliyrm dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Bazı dr lar başarı oranları yüksek olmasına rağmen sıcak bakmıyor bu ekstra tedavilere... benimki de bakmıyordu yok öyle vitamin ekstra bişiler vs vs bende şimdi 2. Transferimde ikisini de uygulattırdım, yapalım dedimm olur dedi, bakalım sonuç ne olacak bence ileri yaşlarda her tedavi şekline el atmalıyız, çünkü artık alarm veriyoruz..Şu serum tedavisi heryerde yapılmıyor sanırım bizede yapsalardı keşke bilseydim talep ederdim bide embriyo yapıştırıcısı varmış niye yapmıyorlar ki biz söylemeden o kadar zahmet çekiyoruz boşuma gidiyor madem böyle bir kolaylık var değilmi
Gözün aydınBende bugun kalp atisini dinledim hamdolsun darisi tum isteyenlerin basina
Hadi hayırlısı olsun. İnşallah bu sefer güzel yumurtaların olurBende yeni tedaviye başliyrm dualarınızı eksik etmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?