- 27 Ağustos 2021
- 433
- 460
- 53
- 34
Yarın gidip taze alacağımKeçiboynuzu pekmezini hiç bırakmayın kızlar çok fazydasi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın gidip taze alacağımKeçiboynuzu pekmezini hiç bırakmayın kızlar çok fazydasi var
Ben Alanya'nın yörük teyzeleriden doğal taze alıyorum çok şükür çok iyi geldiYarın gidip taze alacağım
.Ben çok heyecanlıyım ilk deneyişim heyecan oldukça fazla korku endişe de hepsi var , çocuk sahibi yürekten istiyoruz inanıyorum da ,hayal kırıklığı yaşarım diye kendimi çok umutlandırmıyorum oyüzden siz dışında da kimse ile paylaşamıyorum .Doktora soru sormam lazım aslında heyecandan ne sorulur onu da bilmiyorum
Merhabalar ben de Aret kamar hastasıyım. İnşallah tedaviniz yolunda gider hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Bir de doktor ne önerdi? 5. Gün mü 3. Gün mü embriyosu?Rabbim dualarımızı kabul etsin insallah şuan yumurta oluşturma iğneleri oluyorum doktorum Aret KAMAR şuan için çok memnunum çok heyecanlıyım insallah hepimiz güzel haberler alırız arkadaşlar. bugün 7. günüm yarın tekrar kontrolüm var sanırım kaç yumurtamın oluştuğu belli olacak çok heyecanlıyım
Hayırlı olsun tedaviniz sizin sorun nedir?Merhabalar ben de aranıza geldim. Benim Aralık ayında opum oldu, bir dahaki ay transfer yapacağız. Şu an 2 tane 3. Gün embriyom donduruldu, 4 embriyom için haber bekliyorum.
Açıklanamayan infertilite. Şu an hiç bir sorun görünmüyor. Fakat eşimde de bende de genetik sorun yokken 2 kez kimyasal gebelik yaşadım tedavilerimde. Son yumurta toplamamda NGS ye giden embriyom sorunlu geldi, tedavi iptal oldu. Böyle işteHayırlı olsun tedaviniz sizin sorun nedir?
İşte çok umutlanmamak lazım her şey çok düzgün yapılsa da Allah nasip etmeyince olmuyor İnşallah kucağınız boş kalmaz Evlat sahibi olmak isteyen herkesin kucağını doldursun Allah IM .Merhaba ilk tup bebek tedavimde negatif aldim.. kasımda transfer oldum. Simdi doktorum ocağın 7sinde histereskopi yapacak ondan sonra tekrar transfer. Rabbim hepinizin emeklerinin karşılığını versin
Olsun Allahım vereceği zamanı biliyor. İçimizi ferah tutalım moral çok önemli bu süreçte.Açıklanamayan infertilite. Şu an hiç bir sorun görünmüyor. Fakat eşimde de bende de genetik sorun yokken 2 kez kimyasal gebelik yaşadım tedavilerimde. Son yumurta toplamamda NGS ye giden embriyom sorunlu geldi, tedavi iptal oldu. Böyle işte
Anladım genetiğe göndererek çok iyi yapıyorsunuzBen bu sefer biraz farklı iğnelerle başladım
Gonol f (bunu daha önce de kullandım)
Genotropin
Pergoveris
Bunları yapıyorum kendime. Salı günü kontrole gideceğim. Takviye ilaçlar olacak büyük ihtimal. Birde dozları değişecek diye düşünüyorum.
Daha önceki denemelerimde biri 8 hafta bitiminde kalbi durdu. Diğeri 6 haftalık gelişimi durdu ilerlemedi.
O yüzden genetik araştırmaya göndereceğim. Yaşım 43 olacak. 3 yıldır çocuk istiyoruz.
Bizde sebepsiz. Yaş faktörü yumurta sayısı düşük ondan olmuyor.
Bı tatlı kaşığı yeterli yeterkii düzenli içsinBence keçi boynuzu pekmezini çıkarttım her sabah aç karnına 2 yemek kaşığı dedim eşimde 1 yemek kaşığı der diye düşünerek 2 yemek kaşığı demıstım. 1 tatlı kaşığı yeterli dedi kızlar nasıl kullanıyorsunuz keçi boynuzunu ?
3. Emriyolari NGS mi gidecekMerhabalar ben de aranıza geldim. Benim Aralık ayında opum oldu, bir dahaki ay transfer yapacağız. Şu an 2 tane 3. Gün embriyom donduruldu, 4 embriyom için haber bekliyorum.
Hoşgeldin canım burda birbirimize destek olup biseyler öğrenmek güzel peki 2. Tedavide tutunsun diye ekstra biseyler vapacakmi gebelik aşısı gebelik serumuMerhaba ilk tup bebek tedavimde negatif aldim.. kasımda transfer oldum. Simdi doktorum ocağın 7sinde histereskopi yapacak ondan sonra tekrar transfer. Rabbim hepinizin emeklerinin karşılığını versin
Transfer neye göre karar veriliyor ?Aralık ayında toplandı neden bu ay rahme konulmadı embriyolar ?Genetiğe mi gönderdiniz ?Herkes de süreç farklı mı gidiyor kafam çok karıştı?Merhabalar ben de aranıza geldim. Benim Aralık ayında opum oldu, bir dahaki ay transfer yapacağız. Şu an 2 tane 3. Gün embriyom donduruldu, 4 embriyom için haber bekliyorum.
Doktor benim rahim kalınlığını az buldu ondan bir sonraki ay koyarız demişti. Zaten şu an embriyolarımın durumu net belli bile değil. O yüzden önümü görmem benim için daha iyi. 2 tanesi dün donduruldu bugün de kalanları inşallah donduracaklar. Herkeste tabii farklı ilerliyor kimin yumurtası çıkmıyor, kiminin sperm sıkıntısı İçin uğraşıyorlar kiminde spermler yumurtayı döllemediği oluyormuş. Tamamen bambaşka herkesin tedavisi.Transfer neye göre karar veriliyor ?Aralık ayında toplandı neden bu ay rahme konulmadı embriyolar ?Genetiğe mi gönderdiniz ?Herkes de süreç farklı mı gidiyor kafam çok karıştı?