İnşallah her şey yolunda istediğiniz gibi ilerlerBen ilk gebeliğimde 3 senelik evliydm
Küçük bir afiş yaptım fon Kartonuna baba oluyur sun gibisinden yazı pasta aldım 3 yazan mum birde bebek zıbın i almıştım eşim şok olmuştu video çekmiştim ama şuan o video silinmişeğer bu ay hamile olursam doğum günüm benim o zaman soylucem kardeşlerm de olur çünkü kardeşimin yanına gidecez taa Van a bize şans dileyin lütfen yolculugumz güzel geçsin hastalıklar çocuk derken çok korkuyorum
Evet farklı güzel olurDaha farklı eşine defter hazırlamak olur mesela ilk tanıştınız fotoğrafı yapıp altına güzel söz evlilik fotoğraflar güzel söz sonra negatif testler altına üzüntünüz sonra başka bi sayfaya nolursa olsun birbirimizi destek olduk umudumuzu kaybetmedik diyip son sayfaya ultrason kağıdı yapıştırıp sonunda mucizemize bebeğimize kavuştuk yazabilirsin bi fikir sadece
Hadi inşallah canimDüzenli benimki canım ama erken yumurtalymda bir an evvel olsun dedim sanki olacakmış gibibugün reglin 4.gunu 15 inde yola çıkacaz umarım o güne kadar olur
Çok tuhaflarms gerçekten bebek doğunca haberleri olursa fena kapak olur aslında benimde var öyle demek istemedilerm ama sülalelermz o kadar lafci ki bir kişi duyunca herkes duyuyor maalesef.
Hadi inşallahKızlar selam benim bat bugün normalde ama bu ay iki kere yumurtladığım için kestiremiyorum gebelik testi de yapmadım bugün kırmızıları görmezsem yarın sabah yapıcam dünden beri göğüslerim ağrıyor hadi hayırlısı
Bu erkeklerin aileleri neden boyle oluyor anlamiyorum. Bizimkilerde de zerre kadar sevgi, merhamet yok. Ben babasiz buyudum, benden buyuk iki kardesim var, eksik bir aile olsakta sevgi yumagiydi evimiz. Esimin ailesindeki sevgisizlik beni öldürüyor, katlanamiyorum artik. Bizde ilk 3 ay soylemeyiz olursa, sonrasinda soyler herhalde esim. Bi aksilik yasarim diye korkuyorum, ogluma da soylememeyi dusunuyorum. Aksini kaldiramaz, cok istiyor ve duygusal bir cocuk, travma olur onun icin.Eşimin kendi kararı söylememek, mutsuz olabilmemiz için her şeyi yapabilirler, saklamamız en doğrusu. İlk bebeğimi kaybettim bir defa arayıp nasılsın demediler mesela, eşime de sormadılar nasılsın diye. Hiç üzülmediler, aksine hayat bayram oldu onlara. Sizce hak ediyorlar mı? Ayrıca benim bebeğimi (Allah kısmet ederse) göremeyecekler bile.
Bu konularda ben cok kotuyum. Yani direkt bir insanim. Ilkinde testi eline vermistim. Napicam ben bu usb bellegi demisti esim. Tersten oyle sandiBen ilk gebeliğimde 3 senelik evliydm
Küçük bir afiş yaptım fon Kartonuna baba oluyur sun gibisinden yazı pasta aldım 3 yazan mum birde bebek zıbın i almıştım eşim şok olmuştu video çekmiştim ama şuan o video silinmişeğer bu ay hamile olursam doğum günüm benim o zaman soylucem kardeşlerm de olur çünkü kardeşimin yanına gidecez taa Van a bize şans dileyin lütfen yolculugumz güzel geçsin hastalıklar çocuk derken çok korkuyorum
Aaa ben de sizden haber bekliyordun bugun. Yarin bari yapin, merak ediyoruzEşim izin vermedi ya hasta olurum diye gıcıklık yaptısabah karnım ağrıdı bende hasta olcam sandım ama sonra geçti kırmızı falan yok
Tabii farkında, benim onlara yaklaşımıma da şahit oldu. Onların bana yaşattıklarına da. Keşke hasetlikten arındırabilseler kendilerini de kocaman bir aile olsak, ben de isterdim ama artık çok geç, midemi bulandırıyorlar.Eşinizin ailesinin farkında olması güzel ama keşke böyle olmasalar mış nasıl anne babalar ya.. Evladının acısını bin kat derinden hissetmek yerine üzüntü bile duymamak nasıl bir taş kalplilik Allahımsiz hiç canınızı sıkmayın kaybınız için çok üzgünüm.. Bir sonraki sağlıkla ve çok güzel olacak inşallah
Yaaa canımsın iyi ki varsınız kızlar burası bana o kadar iyi geliyor ki derdi kederi sizlerle unutuyorum valla özellikle listeye hamisleri eklemek çok hoşuma gidiyor inşallah dolar da taşar listemiz Rabbım hepimize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsinTabii farkında, benim onlara yaklaşımıma da şahit oldu. Onların bana yaşattıklarına da. Keşke hasetlikten arındırabilseler kendilerini de kocaman bir aile olsak, ben de isterdim ama artık çok geç, midemi bulandırıyorlar.
İnşallah, sağlıklı bir gebelik nasip olur hepimize. Sonrasında sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak da.
Sadece sizlerle paylaşmak istiyorum, burada hepimiz benzer acıları, duyguları tattık ve birbirimiz için çıkarsız, iyi niyetli dileklerde dualarda bulunabiliyoruz.
Bizleri buluşturduğu içinmaviss_34 Mavişime de teşekkürü bir borç bilirim.
Kızlar merhaba bu da bugünki ovülasyon testimEki Görüntüle 2980262
Geliyor gelmekte olan yarına pik olur gibi canim bugun degerlendirKızlar merhaba bu da bugünki ovülasyon testimEki Görüntüle 2980262
İnşallah teşekkür ederim canım sence akşam da yapayımGeliyor gelmekte olan yarına pik olur gibi canim
Ah bir bilsem. Hiç kimse birbirini sevmiyor, eşim bunun bilincinde ama. Düşünsenize, anne evlatlarına karşı bir şey hissetmiyor, kardeşler birbirine karşı hasetlik barındırıyor, baba desen… neyse amaann.Bu erkeklerin aileleri neden boyle oluyor anlamiyorum. Bizimkilerde de zerre kadar sevgi, merhamet yok. Ben babasiz buyudum, benden buyuk iki kardesim var, eksik bir aile olsakta sevgi yumagiydi evimiz. Esimin ailesindeki sevgisizlik beni öldürüyor, katlanamiyorum artik. Bizde ilk 3 ay soylemeyiz olursa, sonrasinda soyler herhalde esim. Bi aksilik yasarim diye korkuyorum, ogluma da soylememeyi dusunuyorum. Aksini kaldiramaz, cok istiyor ve duygusal bir cocuk, travma olur onun icin.
Yok kullanmıyorum çöpe attım stres yapıyorum dieOvulasyon testin varsa onla bi bak istersen
Merhaba galiba aynı seyleri yaşamışız bende evlendim ilk ay hamile kaldım ve düşük yaptım hiç umursamadılar ve hatta ne varmis düşük yaptıysam normal birseymis öyle mirildandilar bende sen gibi tekrar bebeim olursa ne soylucem nede görmelerine müsade edicemEşimin kendi kararı söylememek, mutsuz olabilmemiz için her şeyi yapabilirler, saklamamız en doğrusu. İlk bebeğimi kaybettim bir defa arayıp nasılsın demediler mesela, eşime de sormadılar nasılsın diye. Hiç üzülmediler, aksine hayat bayram oldu onlara. Sizce hak ediyorlar mı? Ayrıca benim bebeğimi (Allah kısmet ederse) göremeyecekler bile.
Ay bilmiyorum ki benimki kasetti 18.gun yaptım biraz silikti ertesi gün pik olur dediler ertesi gün yaptım pik sandım ama meğerse esitmis sonra ki gün yaptım piki gördüm sonra ki günde çatlamış zaten testiniz çoksa yapabilirsinizİnşallah teşekkür ederim canım sence akşam da yapayım
Ay pardon Allah söyletti her halde umarım vardır bebişSanırım hcg diye okudun amh ı ahh keşke öyle olmasını o kadar çok isterdimm kiibata 9 gün kaldı inşallah ben de müjdeyi verebilirimm
Ah canımm kesinlikle iyi ki burası var.. Kimseye dert anlatılmıyor ki cümleye başlıyorsun seninki de dert mi deyip başlıyorlar kendilerininkini sıralamaya.. Stres yapıyorsun ondan olmuyor diyorlar bide bilmiş bilmiş, valla ben de çevremdeki bir çok kişiden 1 yılda soğudum gerçek yüzlerini gördüm bir çoğunun..Tabii farkında, benim onlara yaklaşımıma da şahit oldu. Onların bana yaşattıklarına da. Keşke hasetlikten arındırabilseler kendilerini de kocaman bir aile olsak, ben de isterdim ama artık çok geç, midemi bulandırıyorlar.
İnşallah, sağlıklı bir gebelik nasip olur hepimize. Sonrasında sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak da.
Sadece sizlerle paylaşmak istiyorum, burada hepimiz benzer acıları, duyguları tattık ve birbirimiz için çıkarsız, iyi niyetli dileklerde dualarda bulunabiliyoruz.
Bizleri buluşturduğu içinmaviss_34 Mavişime de teşekkürü bir borç bilirim.
İnşallah benim 2gün geciktim ya bakalım umarım kırmızı görmemEvet farklı güzel olurinşallah o günler bir gelsin bakalım daha var bat a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?