Su da etkiliyor canim. 21i değil miydi ben mi yanlış hesapladım?13 oldu bugün kuzum. İğne günü hariç
Ay inşallah yaaa mavi testten alcam.iki tane bunu sahurdan sonra uyudum üç saat sonra yaptım bol.bol.su içip
Amin canimmm benim
20martra iğne oldum kuzum.Su da etkiliyor canim. 21i değil miydi ben mi yanlış hesapladım?
Bi de ikinci çizgi dağınık sekilde değil dimi gölgede kalmis
Aynı günü hesaplama canım 21inden 31ine 10 gün bugün 2si 12
Kaset test ya bu ben sanmıyorum 3.5 göstersin eminim ondan erken gebelik olsa yine insan temkinli yaklasır ama kasette de 3.5 cıkmaz yeni yükseliyor bana göre20martra iğne oldum kuzum.
Baya su içtim ya keşke.ilk uyandığımda yapsaydm.
Durdukça dağılmış gbi şuan. Aksama doğru bı tane yapairm.belki21ide sayıyorum ben. 20si ya iğne günüm
Kasette de çıkması umut vadediyor papatyam, ben ikna oldum valla.Günaydın canlar ben geldim gece 5buckta uyudum 8bucukta yaptım testi ilk çok gölge gibiydi yirmi dk sonra bu haldeBirbasak OKYANUS302 Dilos6342 My_Moonlight06 ay maviş i nick bulamadım
He tamam canım ben 21i attin sandım. İlk zaman su da etkiliyor tabi inşallah bebis vardır ya bu da iğne etkisi değildir herhalde bi de kaset test20martra iğne oldum kuzum.
Baya su içtim ya keşke.ilk uyandığımda yapsaydm.
Durdukça dağılmış gbi şuan. Aksama doğru bı tane yapairm.belki21ide sayıyorum ben. 20si ya iğne günüm
İnşallah yavrum yaKaset test ya bu ben sanmıyorum 3.5 göstersin eminim ondan erken gebelik olsa yine insan temkinli yaklasır ama kasette de 3.5 cıkmaz yeni yükseliyor bana göre
İnşallah kuzum ya birazzz Dağılmış gbi test iftardan önce bitane daha yapcamKasette de çıkması umut vadediyor papatyam, ben ikna oldum valla.Gözümüz aydın inşallaah.
Evet kuzum 20.He tamam canım ben 21i attin sandım. İlk zaman su da etkiliyor tabi inşallah bebis vardır ya bu da iğne etkisi değildir herhalde bi de kaset test
Zaten su icmiyorsun ya kuzum yap bakalım nasıl cikacakEvet kuzum 20.
Kız durdukça dağılmış test ay bozuk vs olmasın dedim dört beş saat sonra bitane daha yapcam.
İnşallah kuzum ya
Bugün kendini tutabilirsen yarın sabah yap bence bebeğim.İnşallah kuzum ya birazzz Dağılmış gbi test iftardan önce bitane daha yapcam
Aynen bnde oyle dusundum dilosumZaten su icmiyorsun ya kuzum yap bakalım nasıl cikacak
Yarın da yaparımBugün kendini tutabilirsen yarın sabah yap bence bebeğim.
Çiçeğim benim inşallah bebek ordadır da her şey gönlünce olur.Yarın da yaparım
Düştük bu bataklığa yav
İnşallah kuzum yaaa, dua eedin hamislerin duası kabul olur derlerÇiçeğim benim inşallah bebek ordadır da her şey gönlünce olur.
İnshaAllah kuzummm nasibİnsallah sen de de vardır canım iç sesim en kısa zaman da senin de olcak diyoAllah on izniyle insallah
Ediyorum papatyam, hayırlısıyla sağlıklı bir gebelikİnşallah kuzum yaaa, dua eedin hamislerin duası kabul olur derler
Bugünde karın ağrım.var biraz fena bel.agrim
Benim bu kadar silik çıkmıştı değerim 40 çıkmıştı kuzum üsteki ile 40 çıkmıştı alttaki de iki gün sonrası yaptim13 oldu bugün kuzum. İğne günü hariç
Ay inşallah yaaa mavi testten alcam.iki tane bunu sahurdan sonra uyudum üç saat sonra yaptım bol.bol.su içip
Amin canimmm benim
Ay koyulaşmyo benimkiler sanırım 3,5ta kalcazBenim bu kadar silik çıkmıştı değerim 40 çıkmıştı kuzum üsteki ile 40 çıkmıştı alttaki de iki gün sonrası yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?