- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Ayyy ne güzel heyecanlar masallah kuzumÇok şükür güzel gidiyor da şu cinsiyet merakı öldürecek benisen neler yapıyorsun senin nasıl bacımmm
Ya maviiiiiişş.Selam beybiler bı oglumuz daha oluyor belli oldu cinsiyetimiz
Canımmm öncelikle tebrik ederimmm ve tabikide sağlıkla gelsin oğluşun İnshaAllahSelam beybiler bı oglumuz daha oluyor belli oldu cinsiyetimiz
Kiiiiz nerelerdesinnn ne yapiyorsunnn yoksin ortaliktaAyyy ne güzel heyecanlar masallah kuzumiçinden ne geçiyor cinsiyet olarak. Ben de dün aşılama yaptırdım bakalım bekliyoruz
Hadi inşallahKiiiiz nerelerdesinnn ne yapiyorsunnn yoksin ortalikta
Canım isnhaAllah güzel bir sonuç alırsın Rabbim büyükHadi inşallahya pek giremiyorum bu ara biraz yogun geçiyor hayatin o yüzden geri kalıyorum buralardan
3 canim bide kocam varYa maviiiiiişş.iki tane azman olacak evde.
Kuzucum hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah tutar bebisin seninledirAyyy ne güzel heyecanlar masallah kuzumiçinden ne geçiyor cinsiyet olarak. Ben de dün aşılama yaptırdım bakalım bekliyoruz
Amin kuzucum inşallahCanımmm öncelikle tebrik ederimmm ve tabikide sağlıkla gelsin oğluşun İnshaAllah
Yanlız biz yanildikSabrina01
Doğru, enişte beyi unuttuk.3 canim bide kocam var
Merhabalar ben buralarda yeniyim de sizin geç döllenme diye bahsettiğiniz nasıl oluyor acaba? Benim de adetim bir gün gecikti iki gün önce hafif bi lekelenme oldu sonra normal akıntıya döndü. Bugün test yaptım negatiftiEger daha küçükse görünmezse diye dedim canım. Çünkü benim geç döllenme olmamasına rağmen 5+4te görüldü. 5+1de değerim 1561di. 1500 3000 arası değerde görünüyor diyorlar en erken
Peki vajinal bakiyor mu? Öyleyse değer daha düşükken görülebilir
Merhaba benim geç döllenme değildi tedaviyle oldu zaten ama genelde pko olanlarda yumurta normal döngüye göre geç catladigi için bebekte tutunursa geç döllenme oluyor. Yani diyelim 28 günde adet olan biri 14 15. Günde yumurtası çatlar normal döngüye göre. Ama yumurtlama tembelliği varsa vs. 25. Günde diyelim çatlar yumurta buna bağlı olarakta adet zamanı da uzar 30. Günde değil yumurta catladiktan 14 gün sonra falan olur adetMerhabalar ben buralarda yeniyim de sizin geç döllenme diye bahsettiğiniz nasıl oluyor acaba? Benim de adetim bir gün gecikti iki gün önce hafif bi lekelenme oldu sonra normal akıntıya döndü. Bugün test yaptım negatiftigeç döllenme olmuş olabilir mi?
Hmm anladım çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederimMerhaba benim geç döllenme değildi tedaviyle oldu zaten ama genelde pko olanlarda yumurta normal döngüye göre geç catladigi için bebekte tutunursa geç döllenme oluyor. Yani diyelim 28 günde adet olan biri 14 15. Günde yumurtası çatlar normal döngüye göre. Ama yumurtlama tembelliği varsa vs. 25. Günde diyelim çatlar yumurta buna bağlı olarakta adet zamanı da uzar 30. Günde değil yumurta catladiktan 14 gün sonra falan olur adet
Burda işte önemli olan adet düzenli mi veya yumurtlamanin ne zaman olduğunu bilmek
Acaba sizin yerleşme kanaması mi oldu
Hiç yerleşme kanaması yaşamadım ama adetten önce de lekelenme olması ve kesilmesi aklıma onu getirdi. Yine de inşallah bebisin seninledir diyelimHmm anladım çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederimbilmiyorum kiii inşallah öyledir ama öyle olsa bugün testte çıkardı diye düşünüyorum boşuna umutlanmak da istemiyorum artık
Battaniye falan bence şimdi alma kız 5. 6. Ay al zaten hediyede geli bide yeni doğan bebekler çabuk büyüyor bir kaç tane kıyafet al tam olan gerisini büyük al emanet duranlardanBi kaç tane aldım öyle ama bulmak çok zor oluyor çünkü gerçekten ya erkek için ya kız için orta bisey yokkalın battaniye alayım dedim o bile mavi pembe başka yok
Ben sende kız demiştim ama MaşaALLAH rabbim esirgesin sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH güzelim benimSelam beybiler bı oglumuz daha oluyor belli oldu cinsiyetimiz
Belki sonradan değişir tanıdık var demiştim ya sonradan kızı olduCanımmm öncelikle tebrik ederimmm ve tabikide sağlıkla gelsin oğluşun İnshaAllah
Yanlız biz yanildikSabrina01
Senin o malum damarın tuttu yineBelki sonradan değişir tanıdık var demiştim ya sonradan kızı olduisrara bak hahahha
Hahahhaha diyen bak angarlimSenin o malum damarın tuttu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?