- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.639
- 248
- 36
İnshaAllah kuzum yaaa bende çok isterim... Bakalım. O beklediğim beyaz akıntı geldi dün.. geçen ayda olmustu sonra kese görmüştüm.. akıntım çoğaldı sevindim vallaha.. İnshaAllah vardır ya.. hele rahimde batmalar.. bugün resmen acıdı muyfaktaydim.sey demişim.dur çocuğum demsiim hahahahTamam canim sana da demiştim ilk emin değilim diye ama bunda eminim gördüm
İnşallah vardır da birlikte anneler grubundan devam ederiz hep birlikte inşallah hepinizi alıp oraya götürmek istiyorum❤
Canımsın, ne büyük hayal kırıklığı olduğunu tahmin edebiliyorum bebeğim.İnshaAllah canımm yaaaa... Yok vermedim canım daha . doktora gideceğim zaten haftaya İnshaAllah tam da 10 gün filan gecikmsi olxam bakarsın birşeyler cikar.. aaaa sen bilmiyorsun tabiii yoktunya burda bir ara .. ben aslında ocak ayında gebeymisim aynı sizin gibi .. kanda çıkmadı testte çıkmadı doktora gidecektim ya en son işte gidince direk kese gormsutum.. . sonra kese de bebiş görüruz diye beklerken kese gelişmedi aynı kaldı brikac gün sonra düşük oldu canım yaaaa..sonra hsg filan çekildim simdide durum bu .
Ocak ayindaki gebelikten Gösterim kızlar bakın kesyeeDilos6342 maviss_34
İnshaAllah canım benim. Burda seneye İnshaAllah bebişlerimzin ufak tefek dertlerinden bahsedeceğiz .. yok kusuyordu yok az yediCanımsın, ne büyük hayal kırıklığı olduğunu tahmin edebiliyorum bebeğim.Rabbim hayırlısıyla önce sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıcakla kavuşmak nasip etsin inşallah.
Bende 29nda gideceğim inşallah canım belkiiii cinsiyetiiii öğreniriz falanNasıl yavrum yazıyorum aslında ben, bende iyiyim canım şükür 11+5 2 güne bende 12. Haftadayim allahin izniyle
Neler yaptın gördün mü bebisi, önümüzdeki salı ikili taramaya gidiyorum sen gidecek misin
Yaşıyorummm kızzzz kimseden ses çıkmayınca sustum bendeeeKizz sen yasiyon mu hamiş
Yaaa delisinnnBenim adım ebrulii biraz gerçek biraz rüyaaa
Bacımmm başından söylesene şunuuuuuBurdayikkkk canım haaa ben bir mümine hahah ismimi degsitiridm geçen brk bacım beni tabimadi hahaha bende unuttum söylemeyi
Çok önemli bir şeyi unuttun. UYUMUYOOOOOR diye ağlayacağız burda.İnshaAllah canım benim. Burda seneye İnshaAllah bebişlerimzin ufak tefek dertlerinden bahsedeceğiz .. yok kusuyordu yok az yedi
Hahaha evet.. yada kzilar ben bir çocuğu uyutayim geliyorum çayı koyun sizÇok önemli bir şeyi unuttun. UYUMUYOOOOOR diye ağlayacağız burda.Amin amin Allahım.
MashaAllah MashaAllah yegenelrim büyümüş yaaaaBende 29nda gideceğim inşallah canım belkiiii cinsiyetiiii öğreniriz falan
Canım benim inşallah yarım kalan mutluluğun bu sefer devam ederİnshaAllah kuzum yaaa bende çok isterim... Bakalım. O beklediğim beyaz akıntı geldi dün.. geçen ayda olmustu sonra kese görmüştüm.. akıntım çoğaldı sevindim vallaha.. İnshaAllah vardır ya.. hele rahimde batmalar.. bugün resmen acıdı muyfaktaydim.sey demişim.dur çocuğum demsiim hahahah
Sorma yaaa çok şükür rabbime bu gecenin hürmetine rabbim isteyen herkese tezzzz zamanda yaşatsınMashaAllah MashaAllah yegenelrim büyümüş yaaaa
Aminnnn isteyen herkeseSorma yaaa çok şükür rabbime bu gecenin hürmetine rabbim isteyen herkese tezzzz zamanda yaşatsın
Çocuk uyuyunca çay kahve hayali kurup, içemeden yorgunluktan oracıkta sızacağız.Hahaha evet.. yada kzilar ben bir çocuğu uyutayim geliyorum çayı koyun siz
Hadi inşallah canım 13. 14. Haftaya mı denk geliyor? Bana da doktor tahmin yaparız dedi ama 12. Haftada ne kadar kesin olur bilemiyorumBende 29nda gideceğim inşallah canım belkiiii cinsiyetiiii öğreniriz falan
13 haftalığa denk geliyor bacımHadi inşallah canım 13. 14. Haftaya mı denk geliyor? Bana da doktor tahmin yaparız dedi ama 12. Haftada ne kadar kesin olur bilemiyorum
Ayyyyy en sevdiğimmmmm... Böyle olup ta arkamızdan bizi bekleyen çocuğu olmayan biri olmaz İnshaAllah.. hepimiz bebeler uyuya kalriizÇocuk uyuyunca çay kahve hayali kurup, içemeden yorgunluktan oracıkta sızacağız.
Amin yavrum inşallah, rabbim gönülden dileyen her kadına tattırsın anneliği, hepimize nasip olsun inşallah.Ayyyyy en sevdiğimmmmm... Böyle olup ta arkamızdan bizi bekleyen çocuğu olmayan biri olmaz İnshaAllah.. hepimiz bebeler uyuya kalriiz
Benim en yakın arkadaşımla gece oturmasını çok sevrdik ama o önce bebeleri uyumak isterdi .. rahat olalım diye.. ama asla geri gelemezdibende hem ozenridim bende sıkılırdim yalniz kaldım diye
Ne yapalım insan olmak böyle brisey işte.. hep isterizzzzzAmin yavrum inşallah, rabbim gönülden dileyen her kadına tattırsın anneliği, hepimize nasip olsun inşallah.
Artık sen de gidip gelmeyeceksin, özendiğin şeye ağlayıp sızlanma sonra.
İnshaAllah canım benimCanım benim inşallah yarım kalan mutluluğun bu sefer devam ederhep dualarimdasiniz belirtilerin çok güzel inşallah devamı da gelecek kıpkırmızı o çizgiyi göreceksin inşallah bu ay insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?