Minik kuşuum, nasıl üst üste gelmiş her şey çok üzüldüm, çok geçmiş olsun ve başınız sağ olsun.O zaman niye gelemediğimi de toplu yazayım sevgili A airy-fairyFeslegeen BurcuAD Dilos6342 maviss_34 Ginnys Birbasak biraz zor zamanlar geçirdim kendime vakit ayırmak için ayrılmak istemistim bı sure aslında ama maalesef ki korona oldum korona süresinde henüz 36 yasindaki halamı kanserden kaybettim buna inanılmaz sarsıldım ardından malûm kuşum hastaydı o öldü 20 gün sonrasında da eşimin çok sevdiğim halası vefat etti kanserden derkennnn uzun ve kötü zamanlar geçirdim. O yüzden her şeyi askıya aldım bu zamana kadar ama buna da şükür iyiyim şimdi yeniden devam edeceğim inşallah bebek sürecine
Başınız sağolsun mekanları cennet olsun inşallah hayat mücadelesi her zaman farklı oluyor maalesefO zaman niye gelemediğimi de toplu yazayım sevgili A airy-fairyFeslegeen BurcuAD Dilos6342 maviss_34 Ginnys Birbasak biraz zor zamanlar geçirdim kendime vakit ayırmak için ayrılmak istemistim bı sure aslında ama maalesef ki korona oldum korona süresinde henüz 36 yasindaki halamı kanserden kaybettim buna inanılmaz sarsıldım ardından malûm kuşum hastaydı o öldü 20 gün sonrasında da eşimin çok sevdiğim halası vefat etti kanserden derkennnn uzun ve kötü zamanlar geçirdim. O yüzden her şeyi askıya aldım bu zamana kadar ama buna da şükür iyiyim şimdi yeniden devam edeceğim inşallah bebek sürecine
Gerçekten çok üzüldüm öncelikle başın sağolsun biz bıraktığın gibiyiz buralarda takılıyoruz bekliyoruz türlü şeyler oluyor hergün birimize anlatıp değerlendiriyorız aramızda nedir ne değildir diye böyle geçiyor günlerO zaman niye gelemediğimi de toplu yazayım sevgili A airy-fairyFeslegeen BurcuAD Dilos6342 maviss_34 Ginnys Birbasak biraz zor zamanlar geçirdim kendime vakit ayırmak için ayrılmak istemistim bı sure aslında ama maalesef ki korona oldum korona süresinde henüz 36 yasindaki halamı kanserden kaybettim buna inanılmaz sarsıldım ardından malûm kuşum hastaydı o öldü 20 gün sonrasında da eşimin çok sevdiğim halası vefat etti kanserden derkennnn uzun ve kötü zamanlar geçirdim. O yüzden her şeyi askıya aldım bu zamana kadar ama buna da şükür iyiyim şimdi yeniden devam edeceğim inşallah bebek sürecine
Çok üzüldüm canım, başın sağolsun. Hakikaten de zor bir süreçten geçmişsinO zaman niye gelemediğimi de toplu yazayım sevgili A airy-fairyFeslegeen BurcuAD Dilos6342 maviss_34 Ginnys Birbasak biraz zor zamanlar geçirdim kendime vakit ayırmak için ayrılmak istemistim bı sure aslında ama maalesef ki korona oldum korona süresinde henüz 36 yasindaki halamı kanserden kaybettim buna inanılmaz sarsıldım ardından malûm kuşum hastaydı o öldü 20 gün sonrasında da eşimin çok sevdiğim halası vefat etti kanserden derkennnn uzun ve kötü zamanlar geçirdim. O yüzden her şeyi askıya aldım bu zamana kadar ama buna da şükür iyiyim şimdi yeniden devam edeceğim inşallah bebek sürecine
Amin kuzum Allah razı olsun burda olmak iyi geliyor gerçektenBasin sagolsun canim öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum hersey üst üste gelmiş resmen Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah. Allah size ailenize dayanma gücü versin..
Kuşun içinde çok çok üzüldüm
Biraz daha iyi olmana çok sevindim biz her zaman buradayız ne zaman dertleşmek istersen ❤
Maalesef öyle oldu, sağolasın kuzum ya ne olduğunu idrak edemedim ama şu an iyiyim sukur geçti birazcik da olsaMinik kuşuum, nasıl üst üste gelmiş her şey çok üzüldüm, çok geçmiş olsun ve başınız sağ olsun.Özledim seniii. Kötü günler geride kaldııı artık her çok daha güzel olacak inşallah.
Sağolasın kuzum aminBaşınız sağolsun mekanları cennet olsun inşallah hayat mücadelesi her zaman farklı oluyor maalesef
Sağolasın kuzumGerçekten çok üzüldüm öncelikle başın sağolsun biz bıraktığın gibiyiz buralarda takılıyoruz bekliyoruz türlü şeyler oluyor hergün birimize anlatıp değerlendiriyorız aramızda nedir ne değildir diye böyle geçiyor günler
YaaaÇok üzüldüm canım, başın sağolsun. Hakikaten de zor bir süreçten geçmişsinben de geçen sene 39 yaşındaki kuzenimi kanserden kaybettim neler hissettiğini çok iyi biliyorum. Aylar sürdü toparlanmam. Sen de iyi olacaksın
Bir yere gitmedik hep birlikteyizSağolasın kuzumsevindim yine çoğu kişinin burda olmasına
Her zaman yanındayız canim❤Amin kuzum Allah razı olsun burda olmak iyi geliyor gerçekten
Başınız sağ olsun canım sana da büyük geçmiş olsun . Sahalara geri döndüysen bol şans şimdidenO zaman niye gelemediğimi de toplu yazayım sevgili A airy-fairyFeslegeen BurcuAD Dilos6342 maviss_34 Ginnys Birbasak biraz zor zamanlar geçirdim kendime vakit ayırmak için ayrılmak istemistim bı sure aslında ama maalesef ki korona oldum korona süresinde henüz 36 yasindaki halamı kanserden kaybettim buna inanılmaz sarsıldım ardından malûm kuşum hastaydı o öldü 20 gün sonrasında da eşimin çok sevdiğim halası vefat etti kanserden derkennnn uzun ve kötü zamanlar geçirdim. O yüzden her şeyi askıya aldım bu zamana kadar ama buna da şükür iyiyim şimdi yeniden devam edeceğim inşallah bebek sürecine
Kuzucum basınız sagolsun hep üst üste gelmiş umarım şimdi iyisindir zamanla geçip düzelecek şeyler mekanları cennet olsun insallahO zaman niye gelemediğimi de toplu yazayım sevgili A airy-fairyFeslegeen BurcuAD Dilos6342 maviss_34 Ginnys Birbasak biraz zor zamanlar geçirdim kendime vakit ayırmak için ayrılmak istemistim bı sure aslında ama maalesef ki korona oldum korona süresinde henüz 36 yasindaki halamı kanserden kaybettim buna inanılmaz sarsıldım ardından malûm kuşum hastaydı o öldü 20 gün sonrasında da eşimin çok sevdiğim halası vefat etti kanserden derkennnn uzun ve kötü zamanlar geçirdim. O yüzden her şeyi askıya aldım bu zamana kadar ama buna da şükür iyiyim şimdi yeniden devam edeceğim inşallah bebek sürecine
Sağolasın kuzumBaşınız sağ olsun canım sana da büyük geçmiş olsun . Sahalara geri döndüysen bol şans şimdiden
Sağol kuzum Allah razı olsun iyiyim şükürKuzucum basınız sagolsun hep üst üste gelmiş umarım şimdi iyisindir zamanla geçip düzelecek şeyler mekanları cennet olsun insallah
Mart topigi var mıSeninle birlikte bende geri döneyim o zaman buralara bende yoktum ne zamandır Mart topigine yol alalım mı benim reglin 1. Günü şuan
Amin inşallah canım darısı isteyen bütün annislerin başına hayırlısıyla inşallahSağol kuzum Allah razı olsun iyiyim şükürseni de tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum
Kiiiiz nöruyonnn yozgatliiiiii...Mart topigi var mıbu gidişle topikten topige
Umut kesilmiyo anam.Regl dönemi isyanla geçiyo ne zaman ki yumurtlama dönemi yaklaşıyo umut doluyorsun sonra beklemeye başlıyorsun umudun bazen azalıyo bazen artıyo ama hiç bitmiyoSağolasın kuzumvalla döndük anam napim hâlâ kaniyorum maşallah israrla her ay
BacımKiiiiz nöruyonnn yozgatliiiiii...Nerelerdesin yav .. gel hele götürem bize doğru
Gebeliğe Hazırlık - MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR
Ehehehehheheh bilmem ben bana sorma ben sürekli yapıyorum oyun gibi artık havada nem bende test Eh sana aşk olsun heveslendirdin beni çıkmicak biliyorum çook erken ama yapim bari😅😂www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?