O kadar da baklısın ki, iradem de tamdır bu konuda, yıllarca içmediğim oldu aramadım hiç, bebek mi istiyor acaba beybisi?O kadar uğraş bebek yap her gün iğne yap sonra çocuğu dumana boğ..çık çık çık hiç yakıştıramadım canım morarmış koluna bak canın sigara çekince
Ben senden kötüyüm inankiYa ben çok iyiydim birkaç gündür nasıl canım istiyor.Sen biraz daha iyiysen beni motive et.
Ana bide suçu daha yok doğmamış bebeke atmaya çalışıyorO kadar da baklısın ki, iradem de tamdır bu konuda, yıllarca içmediğim oldu aramadım hiç, bebek mi istiyor acaba beybisi?
Sen içersen ben de içerimYarım içeyim yarım?
Bende öyle düşünüyorum annem de bana hamileyken sigara aşermişO kadar da baklısın ki, iradem de tamdır bu konuda, yıllarca içmediğim oldu aramadım hiç, bebek mi istiyor acaba beybisi?
Allah yardımcımız olsun o zaman minnoşum.Ben senden kötüyüm inankibence gebelikle hiç icemiceksin psikolojisi oldu sanırım sende
Ya yerim seni ha.Ana bide suçu daha yok doğmamış bebeke atmaya çalışıyor
Git patlıcanlı yemek ye onda yeteri miktarda nikotin var bebeğin onu istiyor
Sen içersen ben de içerim
Ya biri yazmıştı, hayatımda hiç içmediğim halde bira aşerdim diye.Bende öyle düşünüyorum annem de bana hamileyken sigara aşermiş
Aynen öyle ne pis bağımlılıkAllah yardımcımız olsun o zaman minnoşum.
Bende öyle duydum o şekilde söyleyeceğim hiç böyle bir yalan söylemek istemem ama mecbur bırakıyorlar maalesef bir belge birşey isterler diye endişe ettim o yüzden sormak istedim çok teşekkür ederimİki kayıptan önce yapmıyoruz dediler, biz de yalan söyledik. Bir can kaybı onlar için bir şey ifade etmiyor olabilir ama bizim canımızdan can gidiyor.
Belge falan istemiyorlar sadece soruyorlar. Kaybınız için üzüldüm, çok geçmiş olsun tarifi yok bu duygunun.
Ahh canimmm varmı resmi.. göstermek istersen tabii... Şimdi tam olarak kaç haftalıkAy kıyamam sanaa çok mu morardı yabende bugun 5 tüp kan verdim geldim, bir de kesemizi gördük
Ben sadece sarma aşeriyorumYa biri yazmıştı, hayatımda hiç içmediğim halde bira aşerdim diye.Ona döndü. Ama biz tadını çok iyi biliyoruz kendisinin.
Valla çok kötü ettin.. bak aklına düşürdüYa yerim seni ha.Ben bir şey yaptım, üç dört fırt çektim.
Kendide sarma yiyor.. sigara muhabbeti etmeyin birbirinize.. resme birbirinizin akliniBen sadece sarma aşeriyorum
Rica ederim canım benim, aminn inşallah.Bende öyle duydum o şekilde söyleyeceğim hiç böyle bir yalan söylemek istemem ama mecbur bırakıyorlar maalesef bir belge birşey isterler diye endişe ettim o yüzden sormak istedim çok teşekkür ederimrabbim hepimizin sağlıkla kucagini doldursun böyle şeyler yaşatmasın bir daha
HaklısınValla çok kötü ettin.. bak aklına düşürdü
Kendide sarma yiyor.. sigara muhabbeti etmeyin birbirinize.. resme birbirinizin aklini
çeliyorsunuz...dumansiz saha kamo spoto
Paylaşmıştım canım aslında ama dün gördüğümde 5+4 haftalikti ekliyorum fotoğrafıAhh canimmm varmı resmi.. göstermek istersen tabii... Şimdi tam olarak kaç haftalık
MaşaAllahPaylaşmıştım canım aslında ama dün gördüğümde 5+4 haftalikti ekliyorum fotoğrafı
Canım sende öksürük mü vardı sen serumu neden almıştınPaylaşmıştım canım aslında ama dün gördüğümde 5+4 haftalikti ekliyorum fotoğrafı
Hayir canim ishal vardı serumu sıvı kaybı için yazmıştı doktorCanım sende öksürük mü vardı sen serumu neden almıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?