- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
kesınlıkle kefır bagırsaklar ıcın cok cok faydalı bırde ev yogurduBak sana kefir iç demiştim doktorda probiyotik vermişbağırsak florasini düzenlemek iyi bakterileri arttırmak icin çok sağlıklı ben hergun bir çay bardağı kadar içiyorum hem bağırsak hemde fosfor kalsiyum vs için. Aklında bulunsun canim
Ah ya ah seni çok iyi anlıyorumsenınkıde cok ayrı bır tramvaAllahım bır daha yaaşatmasın
evet ya hepsı ust uste geldı neoldugunu anlayamadık amcam babam ıkısıde kanser hangıne uzulecegımızı sastık, Rabbım kımseyı hastalıkla ımtıhan etmesın , hastaalara şifa versın.
ALLAH razı olsun kuzum , ayyy ınan oyle bır sevınce ıhtıyacım varmıs gıbı hıssedıyorum bır haberını alsam kalp atısını duysam sankı bunca sıkıntım stresım ucup gıdecek, ınsallaaahhh bu ay gelsın cok yoruldum gercekten bu ay hıc takvıme bıle bakmak gelmıyor ıcımdenAllahım hayıra cıkarsın
Aynen kuzumkesınlıkle kefır bagırsaklar ıcın cok cok faydalı bırde ev yogurdu
evet kuzum sımdı kemoterapısı bıttı akıllı ılac kullanıyor onu parasını denklestırene kadar neler cektık 40bın, sonra dava actı avukat vs sımdı gerı almaya calısıyoruz. ah zor ya, Rabbım kımsyee yasatmasın.Ah ya ah seni çok iyi anlıyorumAllah bütün hastalara şifa versin amiin
Her gün ne olacak diye beklemek o stres ne kadar zordur, inşallah toparlanır şifa bulur bi an önce. Sen de üstüne bunla uğraşıyorsun üzülmen stres olman çok normal, hemde çok istiyorsun bu yüzden de gecikiyor isteinsallah bu ay umudunun kırıldığı yerden o mucizenin haberiyle toparlanıp hiç biseyin kalmaz insallahhh
İnsAllah. Betana tekrar baktırdın miAynı olmuşuz seninle. Enfeksiyonum çok yüksek çıktı doktor antibiyotik probiyotik falan yazdı. Ben su bile içemiyordum ilk serum taktiriyordum sıvı kaybı için.
Şuan içebiliyorum şükür sende kendine dikkat et inşallah tekrarlamaz bi daha
Buz gibi hava hemdeİnşallah insallahhsende kendine çok dikkat ett havalarda soğuk valla. Veririm İnşallah canım görmek nasip olur bu sefer bu değerlerle herhalde.
Valla hiç bilmiyorum bi daha da görmedim yazdığını İnşallah iyidir ya
250 çıktı, doktor beğendi artışı, pıhtılaşma için iğne ve coraspin yazdı, haftaya da kese için geliciiiz.Kız tahlil sonucun çıkmamış mı dahabi de pazartesi ya hep kalabalık olur zatenn
ayyyyyy ayyyyy ayyyy bekledıgım haber , cok cok mutlu oldum kuzum, RABBIM saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın maşalaaahhh, hayırlı olsun250 çıktı, doktor beğendi artışı, pıhtılaşma için iğne ve coraspin yazdı, haftaya da kese için geliciiiz.
Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah kuzum bekleyen tüm hastalara en yakın zamanda inşallahhhh bu sene hepimizin yılı olsunevet kuzum sımdı kemoterapısı bıttı akıllı ılac kullanıyor onu parasını denklestırene kadar neler cektık 40bın, sonra dava actı avukat vs sımdı gerı almaya calısıyoruz. ah zor ya, Rabbım kımsyee yasatmasın.
stres gobek adım olmustu valla su 3 4 aydır bıraz rahatım ,
amınnn kuzummmm ınsallaaahhhh,amınnnn
Canım halimi bi görsen acil-ev dışında bi yere çıkamadım ki insallah onu da alayım da kullanayım zor valla teşekkür ederim canımmBak sana kefir iç demiştim doktorda probiyotik vermişbağırsak florasini düzenlemek iyi bakterileri arttırmak icin çok sağlıklı ben hergun bir çay bardağı kadar içiyorum hem bağırsak hemde fosfor kalsiyum vs için. Aklında bulunsun canim
Bende öyle 3 gün sürdü evde idrar testiyle öğrendim hemen progestan başladıkSağol canım bilgin için halen devam ediyor lekelenmem selpaga her sürüşünde geliyor az az sadece çok hafif agrim oluyor bide çok halsizligim olmuştu
Ayyy masallahh ne güzel artmış miniik250 çıktı, doktor beğendi artışı, pıhtılaşma için iğne ve coraspin yazdı, haftaya da kese için geliciiiz.
Baktırdım cuma 527 çıkmıştı pazar akşamı 1561 çıktıİnsAllah. Betana tekrar baktırdın mi
amınnnn amınnn canım ınsallaahhh, Rabbım herkese saglık sıhhat versınRabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah kuzum bekleyen tüm hastalara en yakın zamanda inşallahhhh bu sene hepimizin yılı olsun
İlk hiç içemiyordum canım çok fena mide bulantısı yapmıştı 2 gün serum taktirdim sıvı kaybı için. Şükür suan icebiliyorumBuz gibi hava hemdeEnfeksiyon içinde bol bol bol su iç. Bende de hafif var ilaç içmek istemiyorum. O yüzden suyla geçer inşallah bir daki doktor kontrolünde
Papatyam benim Allah razı olsun, güzel duaların için çok teşekkür ederim, inşallah öyle olur.ayyyyyy ayyyyy ayyyy bekledıgım haber , cok cok mutlu oldum kuzum, RABBIM saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın maşalaaahhh, hayırlı olsun
2 gün geçti minnoşum, ben yine kan veririm iki gün sonra. Biraz rahatladım ama rabbim devamını da nasip eder inşallah.Ayyy masallahh ne güzel artmış miniikhadi gözün aydın canimm adetinden kaç gün geçti böyle değer çıktı kuzum
Amınnn kuzum ınsallaahhhPapatyam benim Allah razı olsun, güzel duaların için çok teşekkür ederim, inşallah öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?