Hamile misin canim bellidir sanirim21 ocak benide eklermisin canim
Bizimkiler zor bebe triplerine mi girdiler ki?Ah ya kıyamam sanabizim işlerimiz niye hep benzer gidiyor benimde serumdan şişen kol sol koldu.
Belki kan sulandiricidan olmuş olabilir, kıyamam sen diyince içim bi hoş oldu yat kafanı koy biraz da tansiyonun düşmesin iyice
evet ya doktor soylemıstır ıllakı, ınsnlarda tuhaf yaaaSorma sorma,birinin lafına bakıp evde böyle bisey denemek. Bu zamana kadar da doktor söylemiştir herhalde ters olduğunu bebeğin söylüyorlar çünkü,bunlar bile bile denemisler resmen
Allahim şu stresin etkilemedigi bisey var mı acaba, insallah etkilemez bebis olduğunda daha fazla kendine cokk dikkat et
hadı guzell haberlerını beklıyoruz kuzumBizimkiler zor bebe triplerine mi girdiler ki?
Heyecandan dinlenemiyorum ki minnoşum, evde volta atıyorum.Bir şey de yiyemedim daha, birkaç ısırık elma ile gittim kan vermeye. Kahvaltı hazırlayayım en iyisi, uuu patateeeees.
İnşallah bu biçare anasıını sevindirir.hadı guzell haberlerını beklıyoruz kuzum
inşallaaahhh kuzummm, saga saglım gelsın yavrun annesını sevındırsınnİnşallah bu biçare anasıını sevindirir.
İnşallah papatyam inşallah.inşallaaahhh kuzummm, saga saglım gelsın yavrun annesını sevındırsınn
ya ınsanoglu ıcınde bulundugu durum ıle sekıllenıyor ıste , adet gelmeden heyecana gelıyoruz testler havada ucusuyor o an cunku onu ıstıyoruz , sonrasıda beklemekle stresle gecıyor ama yapmasakda stres oluyoruz.İnşallah papatyam inşallah.
Bakalım daktır ne diyecek ya, keseyi de göremeyiz bence çok erken, ne zormuş erken öğrenmek.
Pıhtılaşma olmasa ben yapmazdım ki bebeğim, diğerini geçince anlamıştım test yapmıştım, bu sefer erkenden öğrenip doktora haber vermem gerekti işte.ya ınsanoglu ıcınde bulundugu durum ıle sekıllenıyor ıste , adet gelmeden heyecana gelıyoruz testler havada ucusuyor o an cunku onu ıstıyoruz , sonrasıda beklemekle stresle gecıyor ama yapmasakda stres oluyoruz.
ancak bebek dusuncesı olmayacak da adet bır hafta gececek aaa hamıleyım dıyecegız ama nerdeeeee onunla yatıp onula kalkıyoruz :)
Kız senin içinde bebe var aç aç durulur mu hiçBizimkiler zor bebe triplerine mi girdiler ki?
Heyecandan dinlenemiyorum ki minnoşum, evde volta atıyorum.Bir şey de yiyemedim daha, birkaç ısırık elma ile gittim kan vermeye. Kahvaltı hazırlayayım en iyisi, uuu patateeeees.
Düzelirsin düzelirsinYok kuzum dün ben acildeydim kese için çarşamba günü gidicem. Teşekkür ederim valla sorma karışık duygular içindeyim bende
Eşim geliyo ona seviniyorum ama kolu kırık, ben desen değerin artmasına sevindim ama hastalıktan kıvranıyorum, şu ilaçları içeyim de duzeliriz inşallah bi an önce
Yaa gerçekten mi, ne kadar etkilemiş aslında seni. Bebis olursa sevinçten aklına stres olmak gelmez insallaaahhevet ya doktor soylemıstır ıllakı, ınsnlarda tuhaf yaaa
kesınlıkleeee bır ara krımızı recetelı hap kullandım dusun yanı :) ufak bır antıdepresan ama bıraktım kendımı kendım tedavı etmeye calısıyorum dusunce olarak bırde probıyotık alıyorum. amınnnn kuzum ınsallaaahh sende cok dıkkat et kendıne bebıse
İnşallah insallahhDüzelirsin düzelirsinBene bekliyorum kalp atışını duyarım diye. Nasip Bizede haber ver Çarşamba günü Kız bu beyza ne oldu bardınya en son kanaması vardı
Kendimi hamburgere sakladıysam demek ki.Kız senin içinde bebe var aç aç durulur mu hiçhemen ye hemen. Kıyamam sana seni çoook iyi anlıyorum ilk kan vermeye gittiğimde bende öyleydim kahvaltı hazırlayıp doğru düzgün yemeden kalkıp koşup gitmiştik hemen
Sende bi patates hazırla hemen
Aaa sen bugün hamburger yiyecektin dimi bebek şerefineKendimi hamburgere sakladıysam demek ki.
Yiyeceğim beybisi şimdi, zaten eşimi bekliyorum genelde, sabah geliyor işten, öğlen uyanıyor anca kahvaltı yapıyoruz.
Yalnızken pek bir şey yiyemiyorum.
İdrar testi yaptınız miMerhaba ben yeniyim hamile kalmak istiyorum 8 aydır deniyoz bu ay kahverengi lekelenmem oldu 3 gün oldu az az geliyor normalde kan gelmesi lazimdi günümde geçmişti kafam çok karışık bana yardım edin ne yapmam lazım
Sağlıklı artık olduktan snra ultrasonla önce keseyi gorur eğer bebek görmezse bı iki hafta daha bekler ve sonra tekrar ultrasona çağırır bebek hala olmazsa öyle dış gebelik der2 güne bir 2 kat arttığı halde dış gebelik olma ihtimali var mı ? Yani sağlıklı artış gösterse bile dış gebelik olabilir mi bu benim kafamı çok kurcaliyo
Hayır yapmadımİdrar testi yaptınız mi
Adet gününüzde misiniz öyleyse bi test yapın varsa çıkarHayır yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?