Çatlamış heralde 28-29 pik görmüşsün sen şimdi bırak bu testleri doğru kocanın yanına12-14 Ocak arası bekliyorum ovulasyon testinin resmini koymustumda gelmemiş ekliyeyim de buna bakabilirmisiniz
Kaldığım yerde de 1 tane özel okul var hocam hangi tarafa ağlayayım benHocam ben de özel okulda çalışıyorum, kpss için hiçbir motivasyonum yok, branşım malum.O yüzden hazırlanmadım bile hiç sınava. Gelin sarılalım.
HahahhahaÇatlamış heralde 28-29 pik görmüşsün sen şimdi bırak bu testleri doğru kocanın yanına
Adet biter bitmez her gun 1 defa 3 tane inciri 4 e boldum 1 su bardagi suyla kaynatip ictim canim incirinide yedim bi sonraki reglye kadar .. bazilari 7 8 tane incir yapiyor o cok fazla kanda bi degeri yukseltiyormus oyle 2 3 tane ideal yniİncir kürü nasıl oluyor canım bende hamşke kalmaya çalışıyorum
Vardır elbet, üzmeyin kendinizi.Kaldığım yerde de 1 tane özel okul var hocam hangi tarafa ağlayayım benneyse vardır bı zamanı ne diyelim çok şükür bu günümüze
Bende duydum hic yasamadim ama yavruYumurtlama dönemi lekelenmeyi duydum ama bende hiç olmadıydı, bugünü değerlendireyim o zamanamin saol canımm dua et bizlere
Olmaz olur mu mavisim oglumda doguma kadar kizimda 4 aydan sonra rahatladim .. bunda oglumdaki gibi lekelenmem oldu yerlesme dedi doktor kizimda olmamisti birde tiksinmem istirfa mide bulabtilarim erken basladi saglikli olsunda yaBu dönemler de olur canim kısa süre de geçer inşallah öncekiler de olmuş muydu mide bulantısı fark ediyor mu Amin inşallah kuzum
Hayırlısı bakalım 10 güne ak koyun kara koyun belli olurBende duydum hic yasamadim ama yavrureglne cok varsa yumurtlamadir eger 1 2 gun kaldiysa yerlesmedir ben 5+4 iken lekelenme yasadim bazilari erken bazilari gec yasiyo heralde hep dualarimdasiniz bol bol calisin aman ha
Ben de hsg ye güveniyorum açıkçası.Eşimin değerleri malum..Hahahhaha2 günde bir degerlendiriyoruz bakalım inşallah tutar rahim filmi çekildim yoksa tedaviye başlancak
Çabuk atlatırsın insallah kuzucum en güzel günlerOlmaz olur mu mavisim oglumda doguma kadar kizimda 4 aydan sonra rahatladim .. bunda oglumdaki gibi lekelenmem oldu yerlesme dedi doktor kizimda olmamisti birde tiksinmem istirfa mide bulabtilarim erken basladi saglikli olsunda ya
Hsg filminden sonra kendiliğinden gebelik oluyormuş da bende 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim onun dışında 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz başka bı gebeliğim olmadı erkekler için kürler vardı burda görmüştük eşimin amcası uyguladı değerlerinde artma olduğunu söyledi sizde deneyin benceBen de hsg ye güveniyorum açıkçası.Eşimin değerleri malum..
Hsg filminden sonra kendiliğinden gebelik oluyormuş da bende 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim onun dışında 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz başka bı gebeliğim olmadı erkekler için kürler vardı burda görmüştük eşimin amcası uyguladı değerlerinde artma olduğunu söyledi sizde deneyin bence
Ben de hsg ye güveniyorum açıkçası.Eşimin değerleri malum..
LTek odağımız bu şuan gün sayıyoruz sürekli okuyup araştırıp deniyoruz sırf takviyelere ve tahlillere dünyanın parası gitti daha ortada çocuk yokHayat akmıyo resmen ben zaten aşırı tez canlıyım sabır nedir bilmem çok zorlanıyorum kafa dağıtamıyorum asla.Eskiden daha kolaymış bu işler herkes aynı şeyi söylüyo biz zor zamanlara denk geldik ne yazık ki
Aynen hayirlisi olsun bakalim hakkindaHayırlısı bakalım 10 güne ak koyun kara koyun belli olurstres yok bu ay olursa ne alaa olmazsa devamm senin nasıl gidiyor iyi misin bulantılar devam mıı
Yukarida biyerde yazmistim. Kesinlikle solgar oneririm. Hem b12 cok kokulu bir ilac eczanede satilanlar hem de ise yaradigini hic gormedim. Benim de her zaman 200civari b12im, abartili üşürüm guz doneminde ve gunluk islerde unutkanlik cok oluyor. Solgar ufacik, dilalti hap, koku yok. 100luk oldugu icin cok da pahali degil aslina bakarsan. Ben internetten aliyorum. Hayatimda ilk defa 1200un ustu b12 gordum solgar sayesinde.folik de ayni sekilde 100luk sisesi var. O da cok yuksek cikti. Probiyotik ayni sekilde. Solgar disindakiler gaz ve siskinlik yapiyor ve ise yaramiyor.Canım B12 seviyem düşük bir türlü yükselmiyor.Devletin karşıladığı bilindik B12ler yükseltmedi.. Folik asit ise gebelik düşündüğüm için kullanmak istedim..3 ay önceden başlayın diyor doktorlar
Valla benim bi çocuğum var ilk defa geçen ay 2. İçin çalışmalara başladık umursamıyorum diye düşünmeme rağmen sonlara doğru adet mi olcam hamile miyim negatif mi çift çizgi mi dur bi kan veriyim moduna girdim resmen. Hiç çocuğu olmayan ve olup olacağının garantisini bilmeyen insanlar için her yolu denemeleri bence çok normal. Hatta bence denemeliler ki akıllarında acaba mı kalmasın. Yoksa bakıldığında evet çoğunlukla hamile kalan kadınlar 'tamda her şeyi sallamıştım olursa olur olmazsa hayırlısı' dediği anda hamile kalıyor. Ama işte zor bi süreç ya insan neyden nasıl medet umacağını bilemiyor.Hanımlar yanlış anlamayın karışmam istemem ama gebelik için verdiğiniz parayı okudukça şoklara giriyorum.. Yazık günah.. Sizi hem maddi hem de manevi olarak yıpratır… O kadar para verip sonrasında gebelik oluşmazsa daha da yıpratır sizi… Maddi gücünüz varsa elbetteki ama yoksa bi daha baskı unsuru..
Folik asit b 12 demir değerlerinize baktırın.. Değerleriniz zaten seviyenin altında değilse niye folik asit almak zorundasınız ki zaten fazlası vücuttan atılıyor depo olmuyor ki.. Bu kadar tetikte olup aa folik asit eksikliği yaşarım demek mümkün müYapmayın gözünüzü seveyim…
Eğer yumurtanı düzgün gelişip çatlıyorsa ne inofolic combi ne başka bir ürüne ihtiyacınız yok..
amh değeriniz 2.5-3 civarı ise zaten yumurta rezerviniz ve kaliteniz iyidir sorgulama yapmayı bırakın..
Bana da doktor pko dediği için inofolic kullanmaya başlamıştım.. Sonrasında tüp bebeğe geçeceğim için doktor bir yumurta değil bir sürü yumurta geliştiricez ve vücudunu sömürecek eksik olanlar varsa gelişimi yavaşlar dedi ..
Yani pko yoksa ve yumurta gelişiminiz yavaş değilse adetleriniz düzenli ise yapmayın gözünüzü seviyim…
Pek sabirliymissinizKızlar ben geçen hafta cuma doktora gitmiştim doktor hamilelik gbi bişey görünüyor demişti kan testi yaptırmıştı regl 4 gün vardı ama kan testi negatif di şimdi adetim 3 gün gecikti acaba geç döllenme olup kanda çıkmamış olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?