Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkınızı helal edin bu arada bilenler bilmeyenlere çok güzel anlatıyor herşeyi herkes tecrübelerini paylaşıyo kendi adıma çok faydalı buluyorum teşekkür ederim herkese.Herşey doktora sorulmuyor araştırıp bulunmuyor tecrübe bi noktada çok daha kıymetli oluyo.Aynı yolun yolcusu olduğumuzdan bu paylaşımlar çok daha kıymetli oluyo

6sı olucak %90 saat gibi çünkü benim ama hsg çektirdim ya kayar diye korkuyorum bu ay yapabilirim ovulasyon testi.Hangi gün başlym testi yapmaya
10.gun başlayabilirsin canim bende ilk kullandım ne zaman yunurtladigimi bilmediğim için 9.gun basladim bugun 20.gun yeni pik gördüm geç yumurtluyormusum megerse

Olabilir de fistik, ben buyugum biraz Benim cocuklugumda kiwi yeni cikmisti, o kadar yani. Ama sizinle birlikte yapmaya ugrasiyorum
Evet ama çok ileri bir yaş değiil bence, çünkü benim en yakın arkadaşım 40 yaşında. Kiviyi miviyi bilmem de o civcivin geleceğine inanıyorum. Belki de etrafımda şahit olduğum insanlardan dolayı, 45’inde yapanı da gördüm maşallah.

Kızlar ben geçen hafta cuma doktora gitmiştim doktor hamilelik gbi bişey görünüyor demişti kan testi yaptırmıştı regl 4 gün vardı ama kan testi negatif di şimdi adetim 3 gün gecikti acaba geç döllenme olup kanda çıkmamış olabilir mi

Yani içine sinmediyse başka biyerde tekrar kan tahlili yaptır çünkü kanda çıkar hemen.Hamilelik gibi bişey görnüyo ne demek bu doktorlar beni öldürücek

Bilmiyorum valla canım ama kan negatif çıktı regle 4 gün vardı acaba tekrar yaptırsam mi şimdi 3 gün gecikti

Valla bende yeni öğrendim sayılır .Bat, yumurtlama günü neymiş hiç bilmezdim 2çocuğum var onlarda hiçbir bir şey bilmiyordum.ne zaman dır 3.düşündük olmayınca herşeyi öğrendik.bence bu konuda cahillik daha iyi bence herşeyi bilince çok proğramlı planlı oluyor onun için de olmuyor işte keşke eski halime dönebilsem

Bi yaptır tabi hiç olmazsa kafan rahatlar eğer yine negatif çıkarsa neden geciktiğini araştırırsın
Aynen canım doğru söylüyorsun aslında ben bütün hormonlarıma baktırdım bı sıkıntı yoktu duzensizlikle alakalı ama

Olgunlaşmadan yesem bişey olur mu ? Bugün yediğim şey yani Allah’ın gücüne gitmesin tövbe estağfurullah hafiften sert gibiydi ama çok az.Yumuşasa da yumuşamasa da allahım sabır ver
Valla ben baktım olgunlaşmıyo sertken yedim ama gel bi de bana sor öğüre öğüre yedim resmen Allah günah yazmasın çok kötüydü ya ezikken bi şekilde gidiyo ama sertken yok ı ıh yani

Olabilir de fistik, ben buyugum biraz Benim cocuklugumda kiwi yeni cikmisti, o kadar yani. Ama sizinle birlikte yapmaya ugrasiyorum
Ben kiwi yiyemiyorum aslında çok seviyorum ama olmuyo eşim yiyor bi güzel ama o çekirdekleri dilimi bi tuhaf yapıyo yemek istersem çok hızlı yemem lazı o çekirdekleri hissetmemek için

Bazen çıkmayabiliyor bi arkadaşımın başına gelmişti

Giderek yemek tarifleri topluluğuna dönüyoruz bu arada Neyse kafalar dağılsın çok düşününce iyi olmuyo
Acıkınca her cümlenin sonuna, gözümde canlanan yemek tariflerini yazıyorum demek ki. Az kaldı akşam yemeğimi yemek üzereyim.
O zaman bir tarif de ben vereyim avokadoyla ilgili haşlanmış karnabaharın üzerine sarımsak rendeleyip köri baharatı ekleyip karıştırın. Üzerine de avokadoyu ezip limon pul biber tuz ekleyip sos yapın öyle de akşam yemeği şeklinde tüketebilirsiniz. Diyetisyenimin tarifiydi haşlanmış karnabaharı bir tek böyle yiyebildim

Her gün aynı saatte yaptım testleri canim benim de baya geç oldu yumurtlama acaba kaçırmış olabilir misin
Bilemiyorum ki saatini pek hatırlamıyorum ama geceydi galiba dediğiniz gibi saatini kaçırdım galiba bu ay dikkatli yapacağım tam olarak nasıl yapıyorsun biraz bilgi verebilirmsn canım sana zahmet

Tek odağımız bu şuan gün sayıyoruz sürekli okuyup araştırıp deniyoruz sırf takviyelere ve tahlillere dünyanın parası gitti daha ortada çocuk yok Hayat akmıyo resmen ben zaten aşırı tez canlıyım sabır nedir bilmem çok zorlanıyorum kafa dağıtamıyorum asla.Eskiden daha kolaymış bu işler herkes aynı şeyi söylüyo biz zor zamanlara denk geldik ne yazık ki

Tammm benlik bir tarif, en kısa zamanda deneyeceğim.

Çok uzun bunu yapamam ki ben hiç zaman olmuyo.Limon tuz basit bikaç gün daha katlanıcam sanırım zaten sonra havuca geçiş yapıcam koşa koşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…