- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
kuzum kan verdın mı haber ver bızedeEn güzeli beybisi, ben mecburen erken öğrenmek istedim işte, pıhtılaşma olduğu için hemen iğneye başlayacağız.
İnşallah vardır ilk gebeliğimde kasık ağrısından yürüyemiyordum belki seninki de orada hazırdır.
Allah bağışlasın arkadaşının adına çok sevindim, tabii kayıplaına üzüldüm.İki kayıp olmazsa test yapmıyorlardı biz yalan söyledik, iyi ki de öyle yapmışız yoksa yine aynı şeyi yaşayacaktım. Gerçi belli de olmaz ama…
Hatta bilsem en baştan yaptırırdım bu testi.
Sen de bizi çok bekletme.
Ay bi yandan da iyi yapmışsın insan kendi doktoru olacak işteBakan doktor benim sürekli takipli doktorumdu, öncesinde aylardır kist boyutu değişmemişti usg ile baktığında kistin gerçekten küçüldüğünü gördük şükürpatalojiye gitmedi çünkü iğrendim resmini çekip çöpe attım ama şükür kistim küçüldü ben yapmamam gereken bişey yaptım reglken kanamam gelmiyor diye yasak olmasına rağmen 2 bardak civanperçemi çayı içtim sonrasında şiddetli bir ağrı oldu 5 6 saat sonrada o parçalar düştü ama doktor iyi ki kistini patlatmamışsın dedi
Ay sakin ol benim yanımdaki kızın değeri inan çok çok az senin ki ona göre çok iyi hiç canını sıkmaBilmiyorum canım rahatsızlandim doktora gittim değerim de az artmış
İnsallahh yuksek yüksek güzel değerler çıkar canimVerdim sonuç bekliyorum canım, 2 gün sonra da yine burda veririm, serum için damar yolu açtırıyorum ya zaten
2 kayıp ne ya oda can seninki de can varsa vardir 2 3 4 beklemek mi gerek. İyi yapmışsın vallahi 2 değil 5 deseydinEn güzeli beybisi, ben mecburen erken öğrenmek istedim işte, pıhtılaşma olduğu için hemen iğneye başlayacağız.
İnşallah vardır ilk gebeliğimde kasık ağrısından yürüyemiyordum belki seninki de orada hazırdır.
Allah bağışlasın arkadaşının adına çok sevindim, tabii kayıplaına üzüldüm.İki kayıp olmazsa test yapmıyorlardı biz yalan söyledik, iyi ki de öyle yapmışız yoksa yine aynı şeyi yaşayacaktım. Gerçi belli de olmaz ama…
Hatta bilsem en baştan yaptırırdım bu testi.
Sen de bizi çok bekletme.
Hadi güzel haberler bekliyoruz1 saate dedi canım, şu serum bitsin sorucam e nabizda gözükmüyor
Veremedim minnoş, eşim yarın beraber gidelim dedi illa.kuzum kan verdın mı haber ver bızede
Oooohhhh527 çıktı deger kızlar
cok ıyı kuzum masalalaaahhhhh, masallaahhh527 çıktı deger kızlar
güzel haberlerını beklıyorum senınde kuzumVeremedim minnoş, eşim yarın beraber gidelim dedi illa.
Demekki normal canım saglıkla ilerlesin sitres yapma o zaman ki degerini tamamlamış bak527 çıktı deger kızlar
İnşallah bebeğim, çok stresliyim yerimde duramıyorum.güzel haberlerını beklıyorum senınde kuzum
cok ıyı kuzum masalalaaahhhhh, masallaahhh
Nasıl içim rahatladı var ya. Allah razı olsun sizdenOooohhhh
Senden de razı olsun minnoşum, ben de yarın kan vereceğim dua et bana.Nasıl içim rahatladı var ya. Allah razı olsun sizdensen ne zaman kan vereceksin Birbasak ? İnşallah güzel çıkar senin de degerlerinn
Allah razı olsun sizden de her içimdekini buraya yaziyorum, amin amin inşallah sağlıkla ilerler içim rahatladı hastalığımı unuttumDemekki normal canım saglıkla ilerlesin sitres yapma o zaman ki degerini tamamlamış baksağlıkla ilerlesin
Insallah Cook Cook güzel bi değer çıkar insallahh amiiiinnnSenden de razı olsun minnoşum, ben de yarın kan vereceğim dua et bana.
ay bende sızı merak eıdyorumyaa :) sızı dusunemıyorumİnşallah bebeğim, çok stresliyim yerimde duramıyorum.
ayy benımde vallahı, Rabbım sagıkla kucagınza almayı nasıp etsın ınsallah kuzum, ııyıkı bugun verdın yoksa ıcın ıcını yerdıNasıl içim rahatladı var ya. Allah razı olsun sizdensen ne zaman kan vereceksin Birbasak ? İnşallah güzel çıkar senin de degerlerinn
Evet vallahi canım cumartesi mi versem acaba hani 2 günde bir ya diye düşünmüştüm, ama içim içimi de yiyordu sende ver için rahat eder diyince verdim valla iyi ki de vermişim çok şükür. Bu rahatsızlık mi etkiledi acaba diyorum baya kötüydüm çünkü sağlıklı olsunda insallahhayy benımde vallahı, Rabbım sagıkla kucagınza almayı nasıp etsın ınsallah kuzum, ııyıkı bugun verdın yoksa ıcın ıcını yerdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?