- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
Evet canım hamilesin herseyin vakti saati var bak zamanı gelmiş insallah saglıkla tutunur sanaEki Görüntüle 2996692 Kızlar sizce hamile miyim adetime 3 gün var ama 2 3 gündür de sarı kahverengi arası akıntım var
1.5 yıldır hiç böyle silik bile görmemiştim
Hala inanamıyorummaşallaaahh canımm, cızgı net, kan ver
Çok teşekkür ederimEvet canım hamilesin herseyin vakti saati var bak zamanı gelmiş insallah saglıkla tutunur sanagözün aydın
Alttan da bakti ama yoktu sonra beta hcg istedi zaten değer cok düsükmüş, 5 günlük serum yazdi ama şiddetli ishal mide ağrısı kusma hepsi var. Birde midem de kalp atıyor sanki o kadar çok hissediyorum, aşırı kötü oldum dün hastaneye zor attım kendimiCanim benim keseyi göremez ki,ben 3 lt su içtim 4 haftalikken yok kese gozukmedi miniminnacik gördük doktorum haftaya gel dedi bak 1500 üstü hemen görmüştü 5 haftalikken. Ya içini sıkma,ishal kusma vs normal kuzum kanama olmasin yeter ki strese sokma kendini
Amiin inşallahÇooook hak verıyorum , Rabbım ınsallaahh korusun
Günümüzün ortak sorunu olmaz ınsallah saglıkla ilerlesin hemen kötü düşünme bismillahHala inanamıyorumgeçen ay aşılama yapmıştık olmamıştı
Eşim gelsin gidip yapıcam kanamam olur diye korkuyorum
Kahverengi akıntım var aslında o yüzden korkuyorumGünümüzün ortak sorunu olmaz ınsallah saglıkla ilerlesin hemen kötü düşünme bismillah
oyle nasıp kuzum bende ıkı aşılama denedım kasım aralık negatıf.Hala inanamıyorumgeçen ay aşılama yapmıştık olmamıştı
Eşim gelsin gidip yapıcam kanamam olur diye korkuyorum
Bugunde mi versem napsam ? Dayanamiyorum ya birde midemde kalp atıyor sankiÇooook hak verıyorum , Rabbım ınsallaahh korusun
Korkma için rahat edecekse progestan iç zaten olcagı varsa her türlü oluyo da kendini rahat hissedersinKahverengi akıntım var aslında o yüzden korkuyorum
Bugün vericem inşallah. Ay burası mı uğurlu geldi ne oldu anlamadımoyle nasıp kuzum bende ıkı aşılama denedım kasım aralık negatıf.
uzan dınlen avakado ye bırde kabak cekırdegı , ama ılk fırsatta kan ver
Yarın ver canım dur bugunBugunde mi versem napsam ? Dayanamiyorum ya birde midemde kalp atıyor sanki
Canım aynı hastanede mi veriyorsun kanı. Başka hastane olunca değerler farklılık gösterebiliyor. Bence sorun yoktur ya içini ferah tut bol bol dinlen inşallah sımsıkı tutunmuştur sanaBugunde mi versem napsam ? Dayanamiyorum ya birde midemde kalp atıyor sanki
Evde var zatenKorkma için rahat edecekse progestan iç zaten olcagı varsa her türlü oluyo da kendini rahat hissedersin
Zaten serum için gidicem ya ondan demiştimYarın ver canım dur bugun
Aynı hastanede veriyorum canımCanım aynı hastanede mi veriyorsun kanı. Başka hastane olunca değerler farklılık gösterebiliyor. Bence sorun yoktur ya içini ferah tut bol bol dinlen inşallah sımsıkı tutunmuştur sana
Bence ver canım için rahat edecekse boule kendini yiyip bitirecegineZaten serum için gidicem ya ondan demiştim
Bebek işi çıplak elle balık yakalama ya benzetiyorum ben suda balık zor süreç cıksa zor cıkmasa zor zorlu bi yol sitresli bi sevüren sakin ol insallah kötü bısey olmazAynı hastanede veriyorum canıminsallah tutunmustur zaten zor oldu bari devamı gelseydi
Gideceksin madem ver için rahat edecekse kendin nasıl istersen oyle yapZaten serum için gidicem ya ondan demiştim
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı süreçlerden geçmişiz hemen hemen. Kalbini ferah tut inşallah sorun yokturAynı hastanede veriyorum canıminsallah tutunmustur zaten zor oldu bari devamı gelseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?