- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
orda bır golge var sankı canım ,bat ne zamanDayanamayip gidip bi test daha alicam ben bu gidisle. Sabahki testi ameliyat ettim yine cok silik bir cizgi varheyecandan uyuyamam yine!
pık olmus canımHsg nin üstünden 1 hafta geçti o ağrı bende de olmuştu ilk bikaç gün ama o değil bu başka türlü bi ağrı hatta ağrı gibi bile değil ufak sızılar.Hiçbişeye benzemiyo yumurtlama günüm bugün test yaptım.Ondan heralde
Lh ve estradiol yüksek onun için dedi herhalde bugün tekrar mı yaptırdın kan testini? Pco olduğun için belki doğum kontrol hapı kullan demiştir adetlerin düzenli mi düzensiz mi?Kizlar simdi doktordan geliyorum 2 ay önce gitmiştim bana 3 ay doğum kontrol hapı sonrasındaki 3 ay için de inofolic yazdı bende pco var. Bende doğum kontrol hapı kullanmak istemedim ovulasyon denedim yumurtlama ve catlamayi gördüm. Aslında niyetim progesteron baktırmak ve hormonlarıma tekrar bi baktirmakti. Ama progesteron testini gereksiz buldu yapmadi hormon testine de adetken gel dedi bu hormonlarla zaten gebe kalamazsin once dogum kontrol hapi kullanman lazim dedi. 2 ay onceki hormon testimi yukledim ben anlamadim benim sorunum yumurtlama degil mi yani yumurtluyo olsam da bu hormonlarla gebe kalamazmiyim
bat 12 gun onceydi, yani heyecanim ekstra yuksek o yuzden..gec dollenme oldugunu dusunuyorum sahsen..orda bır golge var sankı canım ,bat ne zaman
olabılır bat baya gecmıs 12 gun. yarında boyle cıkarsa kan verın bencebat 12 gun onceydi, yani heyecanim ekstra yuksek o yuzden..gec dollenme oldugunu dusunuyorum sahsen..
Dün yaptık bugün de yaparız yarın da yapalım mı.Biz anca geceden geceye yapabiliyoruz geç saatlere kadar çalıştığımız için :/pık olmus canım
bizde aynı canım, benımde pık tam goremedım dun ıkıncı cızgı kırmızıydı ama cok kopkoyu degıldı. dun oncekı gun degerlendırdık bugun ara yarın degerlendırız bakalıımDün yaptık bugün de yaparız yarın da yapalım mı.Biz anca geceden geceye yapabiliyoruz geç saatlere kadar çalıştığımız için :/
kan vermem mumkun degil yurtdisinda farkli isliyor sistem, testler daha belirgin pozitif olunca doktorumu arayip randevu alirim. Kontrolde ultrason yapar, bakarlar kan alirlar filan..ama buda en erken 1,5/2 hafta filan surer sanirim.olabılır bat baya gecmıs 12 gun. yarında boyle cıkarsa kan verın bence
en sagliklisi bu sekilde zaten, insallah guzel haberler verirsin bize!bizde aynı canım, benımde pık tam goremedım dun ıkıncı cızgı kırmızıydı ama cok kopkoyu degıldı. dun oncekı gun degerlendırdık bugun ara yarın degerlendırız bakalıım
ooo ne zormus bıızm burası cennet desene.kan vermem mumkun degil yurtdisinda farkli isliyor sistem, testler daha belirgin pozitif olunca doktorumu arayip randevu alirim. Kontrolde ultrason yapar, bakarlar kan alirlar filan..ama buda en erken 1,5/2 hafta filan surer sanirim.
ınsallaaahh hepımız verelım ya bebıslerımıze kavusalımen sagliklisi bu sekilde zaten, insallah guzel haberler verirsin bize!
Biz panik yaptık hsg ağrılarım geçti 1+1 yaptık ama son günleri zincirleme yaptık.2-3-4 devam pik geçsin 1-2 gün daha maraton sonra salıcaz birbirimizi hatta yatak ayırmayı düşünüyorum o kadar şiştimbizde aynı canım, benımde pık tam goremedım dun ıkıncı cızgı kırmızıydı ama cok kopkoyu degıldı. dun oncekı gun degerlendırdık bugun ara yarın degerlendırız bakalıım
Insallah canim! Bu yolda sabretmek bile cok guzel bence..bir senedir bekliyoruz ve insallah bekledigimiz haberi alacagiz.ınsallaaahh hepımız verelım ya bebıslerımıze kavusalım
sperm sorunu yoksa her gun bıle olabılır canım ya, bızım bıraz hareket sorunu var o yuzden ben bır gun beklıorum yoksa hergun denerız valla olana kadar :) insan tabı bır sure sonra şişiyor haklısın, bnde yaırn ve ertesı gunu de degerlendırıp kapatcam bu ayı artık bat 15ocakBiz panik yaptık hsg ağrılarım geçti 1+1 yaptık ama son günleri zincirleme yaptık.2-3-4 devam pik geçsin 1-2 gün daha maraton sonra salıcaz birbirimizi hatta yatak ayırmayı düşünüyorum o kadar şiştim
insallah tutar! ama sperm kalitesini yuksek tutmak icin iki gunde bir diyor uzmanlar. kulak ardi etme derim tatlim. Bol sans!!Biz panik yaptık hsg ağrılarım geçti 1+1 yaptık ama son günleri zincirleme yaptık.2-3-4 devam pik geçsin 1-2 gün daha maraton sonra salıcaz birbirimizi hatta yatak ayırmayı düşünüyorum o kadar şiştim
kesınlıkle, bıızmde ıkı seneyı gectı.Insallah canim! Bu yolda sabretmek bile cok guzel bence..bir senedir bekliyoruz ve insallah bekledigimiz haberi alacagiz.
Biraz tedirginliklerim var yasim itibariyle (37), ve asisiz olmamla alakali, ama Allah buyuk. Atarim uzerimden bi sure sonra bu tedirginlikleride. Yeter ki saglikla yerlessin, saglikla buyusun, saglikla kavusayim ona. Hepimizde insallah hepimizde!
sperm sorunu olmasa bile, daha kaliteli dinlenmis olmasi onemliymis..diye biliyorum. Ilk bebegimiz 2 gunde 1 ile oldu cok sukur..ne kur, ne ovu testi, ne baska bisey.sperm sorunu yoksa her gun bıle olabılır canım ya, bızım bıraz hareket sorunu var o yuzden ben bır gun beklıorum yoksa hergun denerız valla olana kadar :) insan tabı bır sure sonra şişiyor haklısın, bnde yaırn ve ertesı gunu de degerlendırıp kapatcam bu ayı artık bat 15ocak
aynen canım aslında ıkı gun olsa daha da guzel olur , bende korkuyorum kacırırım dıye :) bır spermcık yaa ıhtıyacımız olan ınsallahhh gelır bulusurlar artıkinsallah tutar! ama sperm kalitesini yuksek tutmak icin iki gunde bir diyor uzmanlar. kulak ardi etme derim tatlim. Bol sans!!
masallaahh Allah bagıslasın, kesınlıkle bızde asılama denerken ıkı gun perhızde hız ve sayımız daha guzeldısperm sorunu olmasa bile, daha kaliteli dinlenmis olmasi onemliymis..diye biliyorum. Ilk bebegimiz 2 gunde 1 ile oldu cok sukur..ne kur, ne ovu testi, ne baska bisey.
Koşu bandı güzel ama pahalıBen lise de okulum uzaktı her gün yürürdüm 60 kilo falandım, ne zaman eve tikildim kilo aldım. Yanıma bi yürüyüş arkadaşı bulmam lazım eşim pek hevesli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?