Bilmiyorum canım kilo vermeyle bağlantısı var ya metabolizma hızı olarak ona göre söyledimbirde TSH ile kg arasında bağ tam olarak ne . bendede kg vardı ama şimdi bütün tsh değerlerime baktım 0,80 0 90 en yüksek 1,06 var
Buyuk ihtimal gebelik var pko yoksa eger gebelik durumunda da ovulasyon testi hep pik cikiyormusAdetime 8 gün var ovülasyon testi hâlâ koyu normal mi acaba
Canim sen bi gebelik testi yapKızlar ben 25 ve 26 aralıkta yumurtlama gördüm, 27de Çatlama. Sonra ovulasyon testini yapmayı bıraktım. Dün akıntılarımdan şüphelenip tekrar ovulasyon testi yaptım ve PİK gördüm çok şaşırdım tabi. Daha önce 2 kez yumurtlama görmedim daha doğrusu gördüysem de ilk yumurtlamadan sonra testi bıraktığım için bilmiyorum. Şimdi regl düzenim nasıl olacak hiç bilmiyorum bu konuda bilgisi olan ya da 2 kez yumurtlama görenler beni aydınlatabilir mi?
Siz bana baya umut oldunuzEvet dün akşam karnım ve kasıgıım çok agrıdı ama bugün agrımıyor
sende az da olsa boy var canım. bende kendimi bildim bileli zayıflasam bile hep geri 75 78 oluyordum .ama neden se hiç kendimden rahatsız olmuyordum . boy 162 .sonra şu omad diyetini yaptım tek öğün beslenme 68,50 oldum .sonra geçen ay aşılama yaptırınca sonuçlanana kadar kendime dikkat edeyim diyip bıraktım 20 gün . şimdi geri başlıycam .keşke bırakmasaydım çok güzel gidiyordum .şimdi başlamaya zorlanıyorum tam adapte olamadım . verdiğim tsh testleri de hep 75 kg civarı iken di . metobolizma ile nasıl bağlantılı anlamadım benim metobolizma çok yavaş 3 gün tuvalete çıkmasam yeri oluyor. sindiremiyorum yediklerimi kabızlık çok . eşimde günde 3-4 defa çıkıyor bwn o kadar çıksam dal gibi olurdum her haldeTamam işte o ben168 170 arası boy 75 civarı kilo Bayadır tartilmadim
Mesela arkadaş 66 kiloyim yazmış ben o kiloya inince zayıf oluyorum
Kız bende tuvalete çok çıkarım hahasende az da olsa boy var canım. bende kendimi bildim bileli zayıflasam bile hep geri 75 78 oluyordum .ama neden se hiç kendimden rahatsız olmuyordum . boy 162 .sonra şu omad diyetini yaptım tek öğün beslenme 68,50 oldum .sonra geçen ay aşılama yaptırınca sonuçlanana kadar kendime dikkat edeyim diyip bıraktım 20 gün . şimdi geri başlıycam .keşke bırakmasaydım çok güzel gidiyordum .şimdi başlamaya zorlanıyorum tam adapte olamadım . verdiğim tsh testleri de hep 75 kg civarı iken di . metobolizma ile nasıl bağlantılı anlamadım benim metobolizma çok yavaş 3 gün tuvalete çıkmasam yeri oluyor. sindiremiyorum yediklerimi kabızlık çok . eşimde günde 3-4 defa çıkıyor bwn o kadar çıksam dal gibi olurdum her halde
Ah o silik çizgiler hep insanı umutlandırıyor bende daha önce birkaç kez yaşadım koşa koşa hastaneye gittim ama sonuç negatif inş senin pozitiftir cnmCanımm güzel dileklerin motivasyonun için çok teşekkür ederimBen de başına gelen varsa tecrübelerini paylaşsın istedim zaten negatif görüp pozitif olanlar umut oluyor tabi ben denk gelmedim inşallah kendim o deneyimi yaşıyorumdur Bu siliklik hemen anında olsa veya 10-15 dk içinde olsa daha umutlanırdım da iki gündür saatler sonra çıktığı için kurumadır diye düşündüm ama bilmiyorum dediğin gibi regl gelene kadar ihtimal hep vardır amin inşallah dualarımızın karşılığını alırız
bende de hareket yok maalesef . masa başı çalışıyorum . işe gelirken arabayla gel git onada yürüme yok. hareket gerçekten çok önemli. bu sefer diyeti iyi sürdürdüm 2 ay yaptımKız bende tuvalete çok çıkarım hahaama işte düşük olunca iyi metabolizma hızlı diye biliyorum bende. Ne güzel ya düşmüşsün başlamak değilde sürdürmek önemli. Mesela benim zaafım çikolata bi bıraksam ya da en azından haftada 1 falan yesem çok iyi olacak
Bende hareketsizlikte var, bi hafta hareketli disarda yürüyerek geçsin farkediyor, kilom sürekli inişli çıkışlı kolay alıp veriyorum sanırım
Bi ara asilamadan önce bende sabahları yulaf akşamları da böyle atistirir gibi geçiriyordum etkisi olmuştu sonra annemin yanına memlekete bi gittim oh oh uzaktan geldik diye yaptı herşeyi genelde hamur işitabi hop geri döndüm 20 günde. Aslında ben biraz hareket etsem iyi olacakta yabancı şehir bi türlü adapte olamadım çevre yok kimseyi tanımıyorum tek başına da nereyi dolaşıp durucam
İnşallah kuzum peki normalde döngün çok düzenli olmasına rağmen mi başına geldi, ve bat geçmiş miydi?Ah o silik çizgiler hep insanı umutlandırıyor bende daha önce birkaç kez yaşadım koşa koşa hastaneye gittim ama sonuç negatif inş senin pozitiftir cnm
Inşallah vardir gebelik gönlüne gore olsun ❤ ilk defa ovulasyon denedim yumurtlamayi catlamayi gördüm değerlendirdik o yüzden baya heyecanliyimaz once sabah yaptigim testi resmen ameliyat ettim cizgiyi gormek icin haha...hamile oldugumu hissediyorum, asiri silikte olsa var bi cizgi. Belirtilerin ne diye sorarsan, su an hicbiseyhafif gelip giden bi adet sancisi. Sabah kalkip deli gibi ev supurup sildim bide, evde kucuk cocuk olunca mecbursun..yani rahat ol. Elbet olacak Allahin izniyle..
Yok cnm bende pko olduğu için döngüm hiç düzenli değil 35-40 günü buluyor bu ay 2 ocakta olmam gerekiyordu ama 2.yumurtlamaya göre 10 ocağa sarktıİnşallah kuzum peki normalde döngün çok düzenli olmasına rağmen mi başına geldi, ve bat geçmiş miydi?
yumurtlama donemi cok duzensiz olabilir. Kuzenimin regli bittikten uc gun sonra pik i oluyor mesela. Normal arama bence..Benim durumu bilen yok mu acabaadete 8 gün kala pike yakın çıkması normal mi ? Sadece sağ karın boşluğunda batma oluyor arada ve kremsi akıntı başka bir şey yok
insallah canim insallah! Ve insallah sizdede vardir, ne tatli heyecanlar..Inşallah vardir gebelik gönlüne gore olsun ❤ ilk defa ovulasyon denedim yumurtlamayi catlamayi gördüm değerlendirdik o yüzden baya heyecanliyim
Ben lise de okulum uzaktı her gün yürürdüm 60 kilo falandım, ne zaman eve tikildim kilo aldım. Yanıma bi yürüyüş arkadaşı bulmam lazım eşim pek hevesli değilbende de hareket yok maalesef . masa başı çalışıyorum . işe gelirken arabayla gel git onada yürüme yok. hareket gerçekten çok önemli. bu sefer diyeti iyi sürdürdüm 2 ay yaptım
Doktorundan neden suphe duydun, keske dinleyip kullansaydin dogum kontrolu. Var bir bildigi, uzman olan o sonucta?Kizlar simdi doktordan geliyorum 2 ay önce gitmiştim bana 3 ay doğum kontrol hapı sonrasındaki 3 ay için de inofolic yazdı bende pco var. Bende doğum kontrol hapı kullanmak istemedim ovulasyon denedim yumurtlama ve catlamayi gördüm. Aslında niyetim progesteron baktırmak ve hormonlarıma tekrar bi baktirmakti. Ama progesteron testini gereksiz buldu yapmadi hormon testine de adetken gel dedi bu hormonlarla zaten gebe kalamazsin once dogum kontrol hapi kullanman lazim dedi. 2 ay onceki hormon testimi yukledim ben anlamadim benim sorunum yumurtlama degil mi yani yumurtluyo olsam da bu hormonlarla gebe kalamazmiyim
Hsg nin üstünden 1 hafta geçti o ağrı bende de olmuştu ilk bikaç gün ama o değil bu başka türlü bi ağrı hatta ağrı gibi bile değil ufak sızılar.Hiçbişeye benzemiyo yumurtlama günüm bugün test yaptım.Ondan heraldeCanım bende normal yumurtlama ağrısı oldu sadece hsg çekildiği gün hafif ağrı olmuştu bahsettiğin şekilde. Başka ilaçlar kullanıyorsan belki onların yan etkisidir
Bebek arzusu benim hep vardı hatta bu yüzden evlendim.Hayatım boyunca vardı yani.Ama bebek çabası dersen onun adına,hak veririm sana.Bu çaba çok zorluyo insanıEvet ben de böyle hissediyorum, artık bebek arzulamaktan bile yoruldum, bebek arzusu olmadan ne güzelmiş hayatım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?