Eşimde problem yok bende de kilo var 2 gündür yediğime ictigime dikkat ediyorum. Hareketsizlikten üstüne bir de korona girince 10 kilo aldım evlenincebir ilaç 2 ayda etki etmez çocuk düşünülen bir zamanda kullanma bence. kendine yapacağın fayda bu sırada kg varsa diyet yapmak spor yapmak eşinde sorun varsa takviye kullanarak kendinize bişeyler katabilirsiniz
Hiç bişey kullanmadım kuzu. Ama dün akşam gebelik testi yaptım negatifSen bir gebelik yap bence çok koyulasmis düne gorebaşka bişey getirmiyor akla.yumurta geliştirici bişey kullanmadiysan.
dış gebelik kanda artma oranı düşükHangi akla hizmet bana erken öğren diyo doktor o zaman anlamadım.Dış gebelik olursa hcg artışı normal gebelikten farklı oluyo o zaman.Bi noktada erken teşhis edileceği bi açık olması gerek alttan üstten kese görünmüyorsa ben erken öğrenip haftalarca o korkuyla mı yaşicam saçma sapan.Olana kadar dert olduktan sonra da dert nası iş bu
Yani lh bu kadar koyulaşınca zaten HCG de yüksek çıkıyor genelde ondan ben başta ihtimal vermedim 25 yumurtlamaya göre lh koyu geldi gebelik icin.ama negatif diyorsun testte o zaman kesin yumurtlama her an catlayabilecek gibi şu an sen değerlendir her ihtimale karşı.bak bu lh testi benim HCG 58 cikdiginin ertesi günüydü.seninki kadar koyu değil.tahmini 80-100 civarı falandir deger.Hiç bisey kullanmadım kuzu. Ama dün akşam gebelik testi yaptım negatif
Bu asıl pik işte cnm bugünü değerlendir mutlakaBugün de böyle çok ilginç
Evet dün akşam karnım ve kasıgıım çok agrıdı ama bugün agrımıyorİnşallah canımsizin de adet olacak gibi karın ağrıları birkaç gün olup geçmiş miydi?
Canım ben geçen ay kimyasal geçirdim lh testi böyle çıktığında değerim 1200dü. O yüzden gebelik olmasına ihtimal vermiyorum daha 10 gün oldu yumurtlama olalı çünküYani lh bu kadar koyulaşınca zaten HCG de yüksek çıkıyor genelde ondan ben başta ihtimal vermedim 25 yumurtlamaya göre lh koyu geldi gebelik icin.ama negatif diyorsun testte o zaman kesin yumurtlama her an catlayabilecek gibi şu an sen değerlendir her ihtimale karşı.bak bu lh testi benim HCG 58 cikdiginin ertesi günüydü.seninki kadar koyu değil.tahmini 80-100 civarı falandir deger.
Aynen canım benimde anlatmak istediğim oydu o koyuluga gebelik varsa kesin çıkardı zaten testte.sen değerlendir yumurtlama bellkiCanım ben geçen ay kimyasal geçirdim lh testi böyle çıktığında değerim 1200dü. O yüzden gebelik olmasına ihtimal vermiyorum daha 10 gün oldu yumurtlama olalı çünkü
sana kist yogasını en azından bir ay yap dene bi demiştim yapmadın sanırım . kg dan kasıt bazı zayıf insanlar kg çok diyor bana göre fazla kg dediğin bi 75 üstü falan olandır..Eşimde problem yok bende de kilo var 2 gündür yediğime ictigime dikkat ediyorum. Hareketsizlikten üstüne bir de korona girince 10 kilo aldım evleninceama işin garip tarafı zayıfken verdiğim tsh 4e yakınmış sonra kendi kendine 2ye inmiş takviyeleri de cok kullandık yine arı sütü vardı ona da başladım. Artık ilerisine gücüm pek kalmadı aşırı yoruldum biliyor musun keşke hiç düşünmeseydim bu kadar
Bu arada doktor da senin dediğin gibi dedi işte gebelik düşünürken ona gerek yok gibisinden
Cnm neden gebelik testi yapsın ki yeni pik yamış ovu testi bu yumurtlama yani yanlış yönlendiriyoruz sonra arkadaşlar negatifi görünce üzülüyorSen bir gebelik yap bence çok koyulasmis düne gorebaşka bişey getirmiyor akla.yumurta geliştirici bişey kullanmadiysan.
Konunun başı farklıydı canım okumadın herhalde.10 gün önce yumurtlama ve çatlama gördüğünü söyledi arkadaş o sebeple buda tam pik çıkınca dünkü testi daha silik bugüne göre bugunkude tam pik şüphe uyandırdı ama zaten gebelik testi yapmış arkadaş dün negatif çıkmış.Cnm neden gebelik testi yapsın ki yeni pik yamış ovu testi bu yumurtlama yani yanlış yönlendiriyoruz sonra arkadaşlar negatifi görünce üzülüyor
birde TSH ile kg arasında bağ tam olarak ne . bendede kg vardı ama şimdi bütün tsh değerlerime baktım 0,80 0 90 en yüksek 1,06 varEşimde problem yok bende de kilo var 2 gündür yediğime ictigime dikkat ediyorum. Hareketsizlikten üstüne bir de korona girince 10 kilo aldım evleninceama işin garip tarafı zayıfken verdiğim tsh 4e yakınmış sonra kendi kendine 2ye inmiş takviyeleri de cok kullandık yine arı sütü vardı ona da başladım. Artık ilerisine gücüm pek kalmadı aşırı yoruldum biliyor musun keşke hiç düşünmeseydim bu kadar
Bu arada doktor da senin dediğin gibi dedi işte gebelik düşünürken ona gerek yok gibisinden
Bende yazmıştım arkadaşa asıl pik bugün diye çünkü t çizgisinin c’den daha koyu olması gerek yani bugün yumurtlamış değerlendirmesi gerek inş tutar da 14 gün sonra pozitif çıkar testiKonunun başı farklıydı canım okumadın herhalde.10 gün önce yumurtlama ve çatlama gördüğünü söyledi arkadaş o sebeple buda tam pik çıkınca dünkü testi daha silik bugüne göre bugunkude tam pik şüphe uyandırdı ama zaten gebelik testi yapmış arkadaş dün negatif çıkmış.
Sonuç negatif olduktan sonra küsüratların önemi yokUmarımlaboratuvarların referans değerleri farklı oluyor sanırım ama ikisi de negatif demek :)
Ya ikinciye yumurtluyosun yada hamilesin canimKızlar 2 gündür pik neden olabilir? İlk defa böyle bişey yaşıyorum normalde 26 aralıkta yumurtlama gördüm zaten
Tamam işte o bensana kist yogasını en azından bir ay yap dene bi demiştim yapmadın sanırım . kg dan kasıt bazı zayıf insanlar kg çok diyor bana göre fazla kg dediğin bi 75 üstü falan olandır..
Bencede öyle zaten bastata yazdım kendisine asıl pik bu bence diye geçen haftaki değil gibi geldi diye.ama dunkune göre aşırı köyüydü testi o şüphelendirdi fakat gebelik yapmış zaten negatif gelmiş.yumurtlama olduğu kesin artık.hayirlisi olsun inşallahBende yazmıştım arkadaşa asıl pik bugün diye çünkü t çizgisinin c’den daha koyu olması gerek yani bugün yumurtlamış değerlendirmesi gerek inş tutar da 14 gün sonra pozitif çıkar testi
Benzer durumu yaşıyoruz ben de yumurtlama gördüm o tarihlerde , şimdi yine koyuKızlar 2 gündür pik neden olabilir? İlk defa böyle bişey yaşıyorum normalde 26 aralıkta yumurtlama gördüm zaten
Canımm güzel dileklerin motivasyonun için çok teşekkür ederimBenim ilk gebelikte testim böyleydi canim regl 3 gün geçince yapmıştım ona rağmen bole silikti kan verdim 118 çıkmıştı üç gün geçmesine rağmen kuruma çizgisi daha değişik oluyor geçen ay çıkmıştı benim de atmasaydım atardım demem o ki kırmızı gelene kadar umut var burda çok kişiye Şahit olduk önce negatif görüp sonra pozitif e dönen umutlandırmak için söylemiyorum ama umutsuzluk da kaplamasın içini çıktığımız yol uzun ve meşakkatli bir yol belki çok üzülüyoruz ağlıyoruz ama gözyaşlarımız mutluluktan olacak bir gün bebeğin seninle olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?