- 2 Ocak 2022
- 346
- 192
- 53
- 32
Ben ağrı kesicide alıyorum cnm yoksa deliririm 2 3 gün suruyo benim ağrımnormalde bende ilk gün bir kaç saat karın ağrısı olur diğer günler rahat geçer .. binde bir tansiyon düşüklüğü yürüyememe göz kararması olur . gerçekten çok zor . ağrı kesici almaktan yana değilim zorda kalmadıkça . sıcak su torbasına devam
evet kesinlikle 1.01 pikin..Konuşmalardan anlaşılan arkadaşlar o zaman resme bakabilirseniz ben pik sanmıştım ama ayın 1i pik değil mi sonra silikleşince yorumlarmısınız
birliktelikten hemen sonra yapmadigin surece sorun yok bence, 100 squat ne ki haha..Bende günde 100 squat yapıyorum zararı olurmu ki?
Hayır cnm 1’i pik değil ya aynı koyulukta olmalı yada T çizgisi C’den daha koyu (bordo)olmalı sen yapmaya devam et sıvı alımına da dikkat ederek yapKonuşmalardan anlaşılan arkadaşlar o zaman resme bakabilirseniz ben pik sanmıştım ama ayın 1i pik değil mi sonra silikleşince yorumlarmısınız
ağrı neden çok oluyor acaba özellikle benim gibi arada ağrısı olanlar. kist varda omu atılıyor. çok yumurta oluşmasımı çok ilaç kullanmak mı merk ediyorumBen ağrı kesicide alıyorum cnm yoksa deliririm 2 3 gün suruyo benim ağrım
anladım çok saol normalde bende stres yaptığı için test yapmıyodum beni yoruyo ama doktor progestoron bakmamız lazım deyince yaptım ona göre degerlendircez laporoskopi içinevet kesinlikle 1.01 pikin..
Ornek veriyorum ayin 31i birliktelik olduysa ovuslasyon testi 1.01 da daha belirgin olunca yine mi birliktelik oluyor? sperm kalitesi iki gunde bir olunca daha guclu, zaten 2/3 gune kadar hayatta kalabiliyor sperm. Bu konu cok kafa karistirici bence..hic ovu testleriyle ugrasmayi canim bu yuzden istemiyo.
Ay inşallah ya burda belirti yazanlar genelde baya biseyler yaziyo o yüzden biraz moralim bozuldubos yere umitlendirmek istemem ama zaten EN COK var olan belirti adet agrilarinin ara ara girmesi oluyor canim. Hadi insallah!
Bence gebelik testi yap cnmKızlar ben 25 ve 26 aralıkta yumurtlama gördüm, 27de Çatlama. Sonra ovulasyon testini yapmayı bıraktım. Dün akıntılarımdan şüphelenip tekrar ovulasyon testi yaptım ve PİK gördüm çok şaşırdım tabi. Daha önce 2 kez yumurtlama görmedim daha doğrusu gördüysem de ilk yumurtlamadan sonra testi bıraktığım için bilmiyorum. Şimdi regl düzenim nasıl olacak hiç bilmiyorum bu konuda bilgisi olan ya da 2 kez yumurtlama görenler beni aydınlatabilir mi?
Yürümeye üşendiğim için evde hareket etmeye çalışıyorum ağırlıkla yapıyordum ama şimdi ağırlığı bıraktım ne olur ne olmaz diye..Zaten çocuk olsa eminim bu kilolarda gidecek koşturmaktanbirliktelikten hemen sonra yapmadigin surece sorun yok bence, 100 squat ne ki haha..
soyle dusunun; kucuk cocugu olan kadinlar onlari yuz indirip yuz kaldiriyor. ona ragmen yinede hamile kaliyor. yani cokta kendinizi bosuna kisitlayip stres yuklemeyin bence. maraton kosmadigimiz surece sorun yok
haydaa kafam çok karıştı o zaman takip etmeye devam edeyim ben peki yumurtlama değil ise ne bi koyulaşıp sonra açılıyo renk acaba neden beslenme fln mıHayır cnm 1’i pik değil ya aynı koyulukta olmalı yada T çizgisi C’den daha koyu (bordo)olmalı sen yapmaya devam et sıvı alımına da dikkat ederek yap
az once sabah yaptigim testi resmen ameliyat ettim cizgiyi gormek icin haha...hamile oldugumu hissediyorum, asiri silikte olsa var bi cizgi. Belirtilerin ne diye sorarsan, su an hicbiseyAy inşallah ya burda belirti yazanlar genelde baya biseyler yaziyo o yüzden biraz moralim bozuldu
Hayır canım pik olmamış testlerin devam et ovu testi yapmayaKonuşmalardan anlaşılan arkadaşlar o zaman resme bakabilirseniz ben pik sanmıştım ama ayın 1i pik değil mi sonra silikleşince yorumlarmısınız
Merhaba hayır daha önce denemedim ama duydum iyi geldiğini, ama bizim kist malesef geçmeyen çikolata kisti ona fayda etmez o yüzden, ama basit kistlere iyi geldiğini cok duydumMerhabalar, yazışmalarınızı okudum da belki faydası olur diye yazmadan geçemedim, daha önce soğan suyu kürü yaptınız mı bilmiyorum ama ben yıllaar önce soğan suyu sayesinde doğum kontrol ilacımı bıraktım, kiste de iyi geliyor diye biliyorum, hatta bende pko dan dolayı yumurtaların aşırı uyarılması sendromu olmuştu önceki ay, o zaman da içtim biraz bilmiyorum onun sayesinde mi başka şeyler yüzündrn mi ama kist oluşmadı, tüm yumurtalarım çatlamıştıHa gebelik hala olmadı bir türlü ama kısmet işte…
Siz yine doktorunuza sorun tabi ama dediğim gibi daha önce yapmadıysanız söylemek istedim, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Yarın görürüm gibi.Kırmızıyı görmediysen Umut vardır canım
ben ilk cocuktan sonra 10 kilo fazla devam ettim hayatima. Bayagi balik etli, hatta sisman bile sayilirim belki. Ama guzelim ve kendimi seviyorum ahah...Bogazim saglam, cok aktif oldugumu dusunuyorum 2,5 yasindaki minigimin pesinde ve buna ragmen hic vermedim. Okadar yemeyede normal hahah..yani cokta emin olma, moralini bozmak istemem ama kosturmak=kilo vermek demek degil benim durumumda mesela.Yürümeye üşendiğim için evde hareket etmeye çalışıyorum ağırlıkla yapıyordum ama şimdi ağırlığı bıraktım ne olur ne olmaz diye..Zaten çocuk olsa eminim bu kilolarda gidecek koşturmaktan
Benim çikolata kisti var ondan oluyo galiba. Ama bekarken yoktu o zamanda çok ağrım olurdu dogumdan sonra geçti sadece oda 2. Ayımda spiral taktırdım geri başladıağrı neden çok oluyor acaba özellikle benim gibi arada ağrısı olanlar. kist varda omu atılıyor. çok yumurta oluşmasımı çok ilaç kullanmak mı merk ediyorum
Pko varmı pko olanların koyulasip siliklesme oluyomushaydaa kafam çok karıştı o zaman takip etmeye devam edeyim ben peki yumurtlama değil ise ne bi koyulaşıp sonra açılıyo renk acaba neden beslenme fln mı
Eğer pko varsa LH hormonunda dalgalanmalar oluyor cnm bazen de yumurtalardan bazıları yeteri kadar büyüyemeyip çatlıyor ondanda olabilir..Bende mesala pko var ben bu durumu çok yaşıyorum çok fazla yumurtam olduğu içinhaydaa kafam çok karıştı o zaman takip etmeye devam edeyim ben peki yumurtlama değil ise ne bi koyulaşıp sonra açılıyo renk acaba neden beslenme fln mı
Canım benim adetim zaten düzenli bizcanım bende bekarken düzensiz adet olmaktan gitmiştim doktora bıraksan 3 ay olmazdım . doktor bekarım diye doğum kontrol hapı verdi 1 sene kullan düzene girer dedi . neyse ben sabırla 1 sene kullandım kg alımı kıllanma da çabası . 12 ay sabırla kullandım tabi kullanırken düzenli adet oluyorsun . sonra bıraktım . bırakınca 2 ay daha düzenli oldum sonra yine olmamaya başladım doktora gittim tekrar . salak dediği şey ne biliyor musun . ilacı bırakırsan tabi olmazsın dedi. bende dedim hocam 1 sene kullan dediniz düzelir dediniz kullandım ömür boyu kullanacak halim yok ya dedim. hiç bi işe yaramıyor . şimdi adetlerim düzenli ama oda yumurta geliştirici ilaç kullanıyoruz ara ara ondan belkide yine aynısı olur ilerde . bu konuda duphaston güzel ilaç hem adet düzenliyor hem hamileliğe yardımcı . doktoruna danış sor derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?