Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah gebelik vardır Bayada belirt var gerçi adet belirtisiyle hemen hemen aynı. Test yapmayı düşünmüyor musun ya direkt kan ver geçince bize de haber ver

Eklentiler

• IMG_20211225_164524.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 51
Amin inşallah canım
Doğru sağlıklı beslenme ve düzenli ilişki çok önemli, eşim değil maalesef; ama ben de baya sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, kilo falan verdim hatta , yine de gebelik olmadı
Bir de bu kürü çocuk için değil de bekarken yapmıştım, doğum kontrol ilacı olmadan adet olamıyordum o zamanlar, bir de işte geçen aylarda klomenle yumurtalar aşırı uyarılınca o ayki siklus iptal oldu, bir sürü yumurtam geliştiğinden kist olmasın diye içmiştim
Yani herhangi bir kadın hastalığı yoksa sırf gebelik için soğan suyu içmenin anlamı yok daha kötü yapabilir , benim gibi pko ya da çikolata kisti vs olunca işe yarıyor, yine de doktora sormadan içmemek lazım tabi ben sorup içmiştim

Kızlar benim her zaman başlayan hafiften adet ağrılarım başladı sanki 27 si yumurtlamaydi moralim bozuldu biraz adet ağrısıyla aynı olabiliyo mu gebelik belirtisi

25 böyle. Yok eminim yumurtlama gördüm o zaman da buraya da atmıştım herkes yumurtlama dedi
Diğer belirtilerinle birlikte sen kendin daha iyi anlarsın akıntı vs vs gibi 25 indekinden ben emin değilim görüntüye göre ama dünkü yumurtlama çok bariz.eğer belirtilerin de vardıysa o zaman bu 2. yumurtlamadır.Çnkü gebelik varda ondan desek onun içinde bu koyuluk çok fazla 25 yumurtlama gününe göre.adet zamanın gelmeden lh bu kadar koyulaşmıyor gebelikde de.25 26 ilk yumurtlamana göre olursan 9 ocak gibi günün olmalı.eğer ki adet olmazsan bilki 2.yumurtlamaya göre gün beklemen gerekli o zaman.

Canım bende normal yumurtlama ağrısı oldu sadece hsg çekildiği gün hafif ağrı olmuştu bahsettiğin şekilde. Başka ilaçlar kullanıyorsan belki onların yan etkisidir

Tatlım seninle ben aynı durumdayız bende 17 aralık ve 27 aralık 10 gün arayla iki kere yumurtlama gördüm ama 2.ci yumurtlama daha koyu pikti senin ki gibi, bende pko var ona bağlıyorum ben, birinci yumurtam tam olgunlaşmadan çatlamış olabilir diye düşünüyorum sen yine testleri yapmaya devam et bakalım çatlamayı takip et ve bugünleri kaçırma değerlendir

İnşallah gebelik vardır Bayada belirt var gerçi adet belirtisiyle hemen hemen aynı. Test yapmayı düşünmüyor musun ya direkt kan ver geçince bize de haber ver
Dediğin gibi adet belirtileriyle benziyor o yüzden test yapıp üzülmek istemedim hastanede çalışıyorum istediğim an kan veririm ama <<1,20 sonucunu görmek sinir bozucu oluyor
Tek fark haftasonu bu ağrılar olup geçmesi 2 gündür adet olacak gibi sancı olmaması.. Planım adet olmazsam cuma sabah test yapmak, mutlaka haber veririm

Kızlar erken test yapmaya cesareti olan var mı ? Benim bata 4 gün var. Belirti yaşayan var mı ne durumdasınız?
Sizinle aynı belirtileri yaşıyoruz adete 3 gün kala acayip kasıklarım ve belim agrıdı bugün 2 gün kaldı kasık agrım azaldı yok gibi nerdeyse arada batıyor sadece ama göğüsler hala şiş ve dokununca acıyor

Hayirlisi olsun inşallah canim heyecanlı bekleyiş güzel haberlerle gel

Kızlar benim her zaman başlayan hafiften adet ağrılarım başladı sanki 27 si yumurtlamaydi moralim bozuldu biraz adet ağrısıyla aynı olabiliyo mu gebelik belirtisi
bos yere umitlendirmek istemem ama zaten EN COK var olan belirti adet agrilarinin ara ara girmesi oluyor canim. Hadi insallah!

Merhaba. Bende sizinle aynı durumdayım. Akıntınız ne durumda

Ben de ne zaman kan versem <<2 sonucunu görüyorum neye göre değişiyor bu değer? İnşallah gebelik vardır isteyen bütün arkadaşlarımda içinde de bizde Cuma’ya kadar dayanırsın umarım

Bende umudumu kaybettim gibi. Adet geliyor gibi yarın bat. Benim göğüs ağrım çok var birde kasık ağrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…