İnşallah gebelik vardırGöğüslerim çok şiş ve hassas, onun dışında bata 4 ve 3 gün kala aynı birazdan adet olacak gibi karnımın alt kısmında kramplar oldu, belime iğneler batıyor gibi his oldu
Ama 2 gün kala bunlar azaldı, şu an hiç adet olacak gibi bi his yok, ara ara kasıklarıma ağrı giriyor sadece
25 aralıkdaki testin nasıldı, 26 daki çok da net yumurtlama gibi gelmedi bana dünkü testin tam pik çnkü.
25 böyle. Yok eminim yumurtlama gördüm o zaman da buraya da atmıştım herkes yumurtlama dedi25 aralıkdaki testin nasıldı, 26 daki çok da net yumurtlama gibi gelmedi bana dünkü testin tam pik çnkü.
Amin inşallah canımMerhaba! Oncelikle insallah en kisa zamanda hamile kalir, saglikla bebegine kavusursun!
Ben acikcasi bu kurlere degilde, duzenli ve kaliteli beslenme (hem kari hem kocada) ve duzenli birliktelik gerektirdigine inaniyorum. Iki gunde bir sperm kalitesi icin en dogru aralik..yani butun ay boyunca bunu yapabilmek bence onemli..
Diğer belirtilerinle birlikte sen kendin daha iyi anlarsın akıntı vs vs gibi 25 indekinden ben emin değilim görüntüye göre ama dünkü yumurtlama çok bariz.eğer belirtilerin de vardıysa o zaman bu 2. yumurtlamadır.Çnkü gebelik varda ondan desek onun içinde bu koyuluk çok fazla 25 yumurtlama gününe göre.adet zamanın gelmeden lh bu kadar koyulaşmıyor gebelikde de.25 26 ilk yumurtlamana göre olursan 9 ocak gibi günün olmalı.eğer ki adet olmazsan bilki 2.yumurtlamaya göre gün beklemen gerekli o zaman.25 böyle. Yok eminim yumurtlama gördüm o zaman da buraya da atmıştım herkes yumurtlama dedi
Canım bende normal yumurtlama ağrısı oldu sadece hsg çekildiği gün hafif ağrı olmuştu bahsettiğin şekilde. Başka ilaçlar kullanıyorsan belki onların yan etkisidirHsg çektiren arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Yumurtlama dönemimdeyim karnımda bi ağrı var ama başka bi yerde yani yumurtlama ağrısı gibi değil daha ortalarda kasık da değil bi tık üstünde bi yerde batmalar var başına böyle bişey gelen oldu mu
Evet ben de böyle hissediyorum, artık bebek arzulamaktan bile yoruldum, bebek arzusu olmadan ne güzelmiş hayatım diyorum.Aynen bakalım ya inşallah olur artık içim şişti.İş gibi oldu artık canımız istesin istemesin yapmak zorundaymışız gibi
Tatlım seninle ben aynı durumdayız bende 17 aralık ve 27 aralık 10 gün arayla iki kere yumurtlama gördüm ama 2.ci yumurtlama daha koyu pikti senin ki gibi, bende pko var ona bağlıyorum ben, birinci yumurtam tam olgunlaşmadan çatlamış olabilir diye düşünüyorum sen yine testleri yapmaya devam et bakalım çatlamayı takip et ve bugünleri kaçırma değerlendirKızlar ben 25 ve 26 aralıkta yumurtlama gördüm, 27de Çatlama. Sonra ovulasyon testini yapmayı bıraktım. Dün akıntılarımdan şüphelenip tekrar ovulasyon testi yaptım ve PİK gördüm çok şaşırdım tabi. Daha önce 2 kez yumurtlama görmedim daha doğrusu gördüysem de ilk yumurtlamadan sonra testi bıraktığım için bilmiyorum. Şimdi regl düzenim nasıl olacak hiç bilmiyorum bu konuda bilgisi olan ya da 2 kez yumurtlama görenler beni aydınlatabilir mi?
Dediğin gibi adet belirtileriyle benziyor o yüzden test yapıp üzülmek istemedimİnşallah gebelik vardırBayada belirt var gerçi adet belirtisiyle hemen hemen aynı. Test yapmayı düşünmüyor musun ya direkt kan ver geçince bize de haber ver
Kızlar erken test yapmaya cesareti olan var mı ? Benim bata 4 gün var. Belirti yaşayan var mı ne durumdasınız?
Sizinle aynı belirtileri yaşıyoruz adete 3 gün kala acayip kasıklarım ve belim agrıdı bugün 2 gün kaldı kasık agrım azaldı yok gibi nerdeyse arada batıyor sadece ama göğüsler hala şiş ve dokununca acıyorGöğüslerim çok şiş ve hassas, onun dışında bata 4 ve 3 gün kala aynı birazdan adet olacak gibi karnımın alt kısmında kramplar oldu, belime iğneler batıyor gibi his oldu
Ama 2 gün kala bunlar azaldı, şu an hiç adet olacak gibi bi his yok, ara ara kasıklarıma ağrı giriyor sadece
Evet canım 02.01.2022 de oldumYani bat tarihi değişti mj kuzum
Hayirlisi olsun inşallah canim heyecanlı bekleyiş güzel haberlerle gelEvet canım 02.01.2022 de oldum2.yada 3.günü ultrasona gel demişlerdi dün de gittim e2 için kan verdim şükür istenilen gibi çıktı sıkıntı yok : ) İnş. hayırlısıyla Ocak sonu gibi transferim gerçekleşecek.
Amin inş. canım , detay ve gelişmeleri yazarım ara araHayirlisi olsun inşallah canim heyecanlı bekleyiş güzel haberlerle gel
bos yere umitlendirmek istemem ama zaten EN COK var olan belirti adet agrilarinin ara ara girmesi oluyor canim. Hadi insallah!Kızlar benim her zaman başlayan hafiften adet ağrılarım başladı sanki 27 si yumurtlamaydi moralim bozuldu biraz adet ağrısıyla aynı olabiliyo mu gebelik belirtisi
Merhaba. Bende sizinle aynı durumdayım. Akıntınız ne durumdaGöğüslerim çok şiş ve hassas, onun dışında bata 4 ve 3 gün kala aynı birazdan adet olacak gibi karnımın alt kısmında kramplar oldu, belime iğneler batıyor gibi his oldu
Bende günde 100 squat yapıyorum zararı olurmu ki?bizlerin hamile kalmaya çalıştığı bu dönemde gün içerisinde nelere dikkat ediyorsunuz mesela eğilme kalkma merdiven çıkma acaba önemli midir arkadaşlar yoksa çokmu abartıyorum tedirginim
Ben de ne zaman kan versem <<2 sonucunu görüyorum neye göre değişiyor bu değer? İnşallah gebelik vardır isteyen bütün arkadaşlarımda içinde de bizdeDediğin gibi adet belirtileriyle benziyor o yüzden test yapıp üzülmek istemedimhastanede çalışıyorum istediğim an kan veririm ama <<1,20 sonucunu görmek sinir bozucu oluyor
Tek fark haftasonu bu ağrılar olup geçmesi 2 gündür adet olacak gibi sancı olmaması.. Planım adet olmazsam cuma sabah test yapmak, mutlaka haber veririm
Kırmızıyı görmediysen Umut vardır canımBende umudumu kaybettim gibi. Adet geliyor gibi yarın bat. Benim göğüs ağrım çok var birde kasık ağrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?