Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay pardon Allah söyletti her halde umarım vardır bebiş
İnşallahh kuzumm bu ay olursa kesin hsg nin faydası dicem ilk defa başka hiç bir şey kullanmadım ve sadece 4 gün oldu ilişki.. Eşim hastalandı bıraktık zaten olcak olsa tek ilişkiden bile oluyor hayırlısı bakalımm.. Seni merakla bekliyorum inşallah pozitiftirrr

Merhaba, kaybınız için çok üzgünüm, hiçbir hemcinsimin yaşamasını istemem bu acıyı. Allah düşmanıma bile yaşatmasın.

Hak ettikleri muameleyi görecekler elbet. Tek yaptıkları bizlere kendimizi değersiz hissettirmek. Öyleyse hayatlarımızda yerleri yok. Kusura da bakabilirler.

Bende perşembe 2. Hsgyi çekildim bi yandan da femaraya başlamıştım bakalim ne olucak gerçi son denemem

İnşallah kalbini ferah tut Valla bu ay garanti olsun diye 5,6 kere oldu ilişki bekleyelim görcez

Onlar konuşadursunlar.
Rabbim de bize mutlulukların en güzelini yaşatsın inşallahhh.

Ben bidaha avokado yemek istemiyorum artık yetti bana cidden nefret ettim yani bugün son kaşıkta gözümden yaş geldi şakasız
Nasıl yiyosun acaba ben baya olgunlaşmış şekilde dilimleyip limon sıkıyorum bolca öyle yiyebiliyorum limonsuz yiyemiyorum

Evet var testim akşam da yapayım sağolun

Inşallah canim valla ocak bizim ayınız olsun

Kiz tarafi genelde oyle oluyor, damadi hemen benimsiyorlar. Erkek tarafi ise, kendi istedikleri gelin bile olsa benimseyemiyor. Anlattigin seyler, tam bizde de mevcut. Biz baktik olmayacak epeyce bir uzaga kactik resmen dugunden 1 yil sonra. Bosanmanin esigine geldik ve esim cok sonra kabul edebildi. Esimin hatri icin, annedir babadir nihayetinde deyip cok sabrettim ama cok hastalandim. Hep depresyon hep anksiyete. Bir sekilde calisma hayatima da olumsuz yansidi. Yukum 2 kat artti. Ama psikolojim artik dayanmiyor. Esim ve cocugum gider artik gormeye ama ben pes ettim bu yil. Cok ama cok yara aldim ve buna ben musaade ettim, belki yuvami korumak icin, belki esimi cok sevdigim icin belki de saygisizlik olmasin diye. Ama sayginin karsilikli olmasi gerekiyor. Ve insanlar hata yapabilir. Fakat hatasinda israr ediyor ve telafi etmek icin ufacik bile caba sarf etmiyorsa affedilmeyi ve saygiyi haketmez. Ben kendime zulmettim 11 yildir, sizler zulmetmeyin. Insanlar hic degismiyor cunku.

Dile bile kolay değil koskoca 11 sene. Sabır taşı olsa çatlardı, sizi hak edecek bir iyilik yapmışlar demek ki zamanında. Ben de ileride problem olmasın eşimle aramda diye en ufak saygısızlık etmedim ama saygı kazanılan bir şeydir benim için. Baktım ki yıpranıyorum, evliliğimin ilk haftası boşanmak istedim ve o an çıkardım hayatımdan çok şükür onları. Eşime, sen istediğin gibi görüş ama lütfen benden uzak tut onları dedim.

Yolda görsek selam vermeyeceğimiz insanların canımızı yakmasına müsaade etmişiz. Geç olsun güç olmasın, hakkınızda en hayırlısı en güzeli olsun ama onlar sizden uzak olsun.

Karşısındaki de bir annenin evladı, niye zulmederler böyle bilmem, anlamam. Lakiiin hesap günü gelir. Er ya da geç gelir.

Bu ay sanki herkes temkinli gibi Aralık ayında erken gebelik testleri havada uçuyordu ben geçerse inşallah direkt kan vermek istiyorum. Hiç beta hcg baktırmadım inşallah ilkte tuttururum tabi adetim geçerse o da

Bu ay sanki herkes temkinli gibi Aralık ayında erken gebelik testleri havada uçuyordu ben geçerse inşallah direkt kan vermek istiyorum. Hiç beta hcg baktırmadım inşallah ilkte tuttururum tabi adetim geçerse o da
Ayy hadi inşallah Valla bizim 8. Ay olcak heralde biraz saldım artık sperm sorunu çıkalı inancım da azaldı sanırım tüpe doğru gidiyorum ondan çok dinlemiyorum kendimi 2 aydır ama 3 gün önce sağ yumurtalığım baya sancılıydı tüm gün sanki yumurtlama ağrısı gibi ama üşütmüşüm de gibii bi de bazen sarı bazen beyaz akıntılar oluyo bi acaba mı illa ki oluyo o yüzden ama ümitlenip üzülmek hep daha üzücü oluyor bakalım nolcak güzel haberlerle dolu bi ay olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…