- 13 Ocak 2022
- 87
- 24
- 3
- 28
Ne kadardır istiyorsunuzMerhaba canım dün gebelik testim hafif pozitif çıktı ama bugün yaptım ve negatif. Regli sancılarım başladı adet tarihim bugün yarın olur yani. Bu ay da olmadı. Ben artık gebelik için yumurtlama testini o masajları yediğim içtiğim ne varsa bıraktım. Yeter artık gerçekten çok yıprandım
Yedi aydır her an bebek düşünüyoruz yeter artık diyorum boşverdimNe kadardır istiyorsunuz
Daha çok yenisiniz lütfen moralinizi düşürmeyin bu ay kendinize söz verin sağlıklı beslenin hafif spor yapın size iyi gelecek şeyler yapın ve bebek düşünmeyin inşallah zamanı gelince olacak ben de o şekilde düşünöeye çalışıyorum bizim de bir buçuk yıl olacak nerdeyseYedi aydır her an bebek düşünüyoruz yeter artık diyorum boşverdim
Soğan suyu içtim incir kürü yedim çörek otu avakado havuç yedim. İyi besledim. Spor yaptım. Masaj yaptım. Ovulasyon testi denedim. Doktora gittim bişey yok dedi. Ebe gomeci yemeği ısırgan otu yemeği denedim. Kocam da karşım yedi. Olmayınca olmuyor ne yapalım hayırlısı buymuş. bende cidden saldım artık. Önceden kadınlar pat diye hamile kalıp tarlada doguruyodu hiç bir şey de olmuyordu. Ben bir sağlıkçı olarak bunu düşünüyorum artık. Çünkü üstüne düşünce böyle oluyor. En iyisi salmak..Daha çok yenisiniz lütfen moralinizi düşürmeyin bu ay kendinize söz verin sağlıklı beslenin hafif spor yapın size iyi gelecek şeyler yapın ve bebek düşünmeyin inşallah zamanı gelince olacak ben de o şekilde düşünöeye çalışıyorum bizim de bir buçuk yıl olacak nerdeyse
Ne zaman yaptınız testi adetten kaç gün önceBenim de 22 Ocak bugün test yaptım ilk defa bu kadar net çizgi gördüm. İnşallah gebelik testi de bu şekilde sonuç verir. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2983126
Sizin belirtilerinz nelerdiSelam kızlar benim bat 10 Ocak ama testim positive gösteriyo. Adetdən 5 gün önce de kan verdim 17.1 çıktı.
Canim benimde 24 sende belirti var mı test yaptin miBenim bat 24 Ocak neredeyse birebir :))) göbeğin kaldırılması ilk defa duyuyorum nasıl bir şey?
Ben ilişkiden tam 8 gün sonra göğüslerimde ağrı başladı sonra karnım şişti kabızlık yarandı. Bi de sıcak basıyodu hep anlamıyodum ne olduğunuSizin belirtilerinz nelerdi
İdrarda test ne zaman yaptın canım belli miydi cizgin hayırlı olsun canımBen ilişkiden tam 8 gün sonra göğüslerimde ağrı başladı sonra karnım şişti kabızlık yarandı. Bi de sıcak basıyodu hep anlamıyodum ne olduğunu
Adetden 5 gün önce erken gebelik testiyle öğrendim silik çizgiydi ama sonradan koyulaşdı. Kan testi yaptım aynı günde 17.1 çıktı çok şükür sonra da artmaya başladı. Allahım sizlere de kısmet etsin tez bi zamanda aminİdrarda test ne zaman yaptın canım belli miydi cizgin hayırlı olsun canım
Canım adetim 23 Aralık'ta başladı 29 Aralık'ta bitti. Testi de 6 ocakta yaptım. Tam adet bittikten 8 gün sonra oldu. Ben çatlama gördüğüm halde her yöntemi denediğim halde gebelik olmuyor canım. Herşeyin hayırlısı olsun. İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinNe zaman yaptınız testi adetten kaç gün önce
Test mi yaptınızSelam kızlar sanırım ben de hamileyim
kızlar ben saabah gebelik testi yaptm fakat kan testine geç kalmışım sağlık ocağı yapmadı. Kadın gebelik testi pozitifse doğrudur yoksa kolay kolay cıkmaz dedi. Bende eşime süpriz yapcam da inş kanda da cıkmıştır. Şimdi ilk idrar değil ama tekrar deniyim diyorum testi nolur nolmaz yine pozitif çıkar mı ?
Bence gebelik varsa yine çıkar canım belirtilerin neydiAmin olmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?