- Konu Sahibi Cotton Candy
-
Yok canım şuan yoldayım yumurtaların son durumuna bakılacakBenimde dün gece son ignem vardı. Bugün çatlatma ignesini vurup cuma öğlen aşılamaya gideceğiz Allah'ın izni ile. Sizin aşılama oldu mu ?
Ben yaptım bugün aşılamanın 15. Günü netagifMerhaba kızlar benim bugün 12. Günüm çok heyecanlıyım aranızda test yapan oldumu
Ben 12.gün adet oldum tüp bebek tedavisine başlıycamBen yaptım bugün aşılamanın 15. Günü netagif
Yok canım şuan yoldayım yumurtaların son durumuna bakılacak
Canımm hayırlısı olsun inşallah inşallah güzel sonuçlar alırsın benimde pazartesi olacak kısmetse nasıl oldu zor mu biraz bahseder isin sakıncası yoksa senin içinHayırlısı olsun inşallah, Allah gonlumuzdekini hakkımızda hayırlısı eyleyerek versin inşallah.Benimde bugün oldu aşılamam, ya nasip bakalım..
Yaa mesajınızı şimdi gördüm hiç girmemişim siteyeCanımm hayırlısı olsun inşallah inşallah güzel sonuçlar alırsın benimde pazartesi olacak kısmetse nasıl oldu zor mu biraz bahseder isin sakıncası yoksa senin için
Benimde çok kolay oldu canım çok şükür sadece iki nokta kadar 2.gün kahverengi akıntı oldu o kadar belirti olarakta adet Belirtisi var malesefYaa mesajınızı şimdi gördüm hiç girmemişim siteyebenden 3 gün sonra da siz aşılama olmuşsunuz sanırım. Zor bir işlem değil aslında ama insanı irite ediyor tabi birazcık. Ağrı sancı kanama falan olmadi bende. Sizin nasıl geçti? Bir de benim içimde hiç tuttuğuna dair his yok, belirti de yok
Biraz erken değil mi adet belirtisi içinBenimde çok kolay oldu canım çok şükür sadece iki nokta kadar 2.gün kahverengi akıntı oldu o kadar belirti olarakta adet Belirtisi var malesef
Benim 10 gün varken ağrılarım başlar hep canım ama hormonlardan ilaçlardan iyice dengemi şaştıBiraz erken değil mi adet belirtisi için
Var gibi duruyor canımEki Görüntüle 2998240 Eki Görüntüle 2998241 Kızlar aşılamada 13. Günüm hayali bi çizgi var mı ? Yoksa artık keçileri kaçırdım mı :)
İnşallah keşke olsa.Var gibi duruyor canım
İnşallah vardırİnşallah keşke olsa.yarın 14. gün işte hasta olmazsam kan vereceğim.
Var gibi görünüyor. Bundan 7 sene önce adet olmam gereken günün ertesi günü normal gebelik testinde böyle çıkmıştı benimde. Ama tabi günü beklemek en güzeli en sağlıklı olanı. Çok içten dua edesim geldi gerçekten, umarım vardır sağlıkla hayırla gelirEki Görüntüle 2998240 Eki Görüntüle 2998241 Kızlar aşılamada 13. Günüm hayali bi çizgi var mı ? Yoksa artık keçileri kaçırdım mı :)
Hayırlısıyla olsun inşallahBenim 10 gün varken ağrılarım başlar hep canım ama hormonlardan ilaçlardan iyice dengemi şaştı
Hayırlısıyla olsun inşallahyazalım inşallah sonuçlarımızı buradan birbirimize. Senin doktorun şu gün test yaparsın gibi bişey söyledi mi ? Benim doktorum hicbirsey söylemedi. Olmaz isem normal poliklinige giderim artık
Bende dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sanırım daha erken, heleki testler için daha da erken galiba. Benim 12. Gündü bugün, bende 14. Günü kan vermeyi düşünüyorum. Ama normalde adet günüm ayın 10 unda. Yine de erken oluyor, anlamadım ben bu iştenBugün 10.gün test negatif erken gebelik testiydi. Doktor 12 gün sonra kan ver demişti acaba erken mi yaptım bilmiyorum
Bende anlamadım yaniBende dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sanırım daha erken, heleki testler için daha da erken galiba. Benim 12. Gündü bugün, bende 14. Günü kan vermeyi düşünüyorum. Ama normalde adet günüm ayın 10 unda. Yine de erken oluyor, anlamadım ben bu işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?