Aşılama Ocak 2022 aşılama yapılacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısı olsun inşallah, Allah gonlumuzdekini hakkımızda hayırlısı eyleyerek versin inşallah. Benimde bugün oldu aşılamam, ya nasip bakalım..
Canımm hayırlısı olsun inşallah inşallah güzel sonuçlar alırsın benimde pazartesi olacak kısmetse nasıl oldu zor mu biraz bahseder isin sakıncası yoksa senin için

Canımm hayırlısı olsun inşallah inşallah güzel sonuçlar alırsın benimde pazartesi olacak kısmetse nasıl oldu zor mu biraz bahseder isin sakıncası yoksa senin için
Yaa mesajınızı şimdi gördüm hiç girmemişim siteye benden 3 gün sonra da siz aşılama olmuşsunuz sanırım. Zor bir işlem değil aslında ama insanı irite ediyor tabi birazcık. Ağrı sancı kanama falan olmadi bende. Sizin nasıl geçti? Bir de benim içimde hiç tuttuğuna dair his yok, belirti de yok

Benimde çok kolay oldu canım çok şükür sadece iki nokta kadar 2.gün kahverengi akıntı oldu o kadar belirti olarakta adet Belirtisi var malesef

Canım benim hakkında hayırlısı bende ocak 30 da çatlatma iğne mi vurdum 1 şubatta asilama yapılacak inşallah hayırlı haberler alırız

Canım benim hakkında hayırlısı bende ocak 30 da çatlatma iğne mi vurdum 1 şubatta asilama yapılacak inşallah hayırlı haberler alırız

Eki Görüntüle 2998240 Eki Görüntüle 2998241 Kızlar aşılamada 13. Günüm hayali bi çizgi var mı ? Yoksa artık keçileri kaçırdım mı :)
Var gibi görünüyor. Bundan 7 sene önce adet olmam gereken günün ertesi günü normal gebelik testinde böyle çıkmıştı benimde. Ama tabi günü beklemek en güzeli en sağlıklı olanı. Çok içten dua edesim geldi gerçekten, umarım vardır sağlıkla hayırla gelir haberdar et olurmu

Benim 10 gün varken ağrılarım başlar hep canım ama hormonlardan ilaçlardan iyice dengemi şaştı
Hayırlısıyla olsun inşallah yazalım inşallah sonuçlarımızı buradan birbirimize. Senin doktorun şu gün test yaparsın gibi bişey söyledi mi ? Benim doktorum hicbirsey söylemedi. Olmaz isem normal poliklinige giderim artık.

Bugün 10.gün test negatif erken gebelik testiydi. Doktor 12 gün sonra kan ver demişti acaba erken mi yaptım bilmiyorum

Bugün 10.gün test negatif erken gebelik testiydi. Doktor 12 gün sonra kan ver demişti acaba erken mi yaptım bilmiyorum
Bende dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sanırım daha erken, heleki testler için daha da erken galiba. Benim 12. Gündü bugün, bende 14. Günü kan vermeyi düşünüyorum. Ama normalde adet günüm ayın 10 unda. Yine de erken oluyor, anlamadım ben bu işten

Bende anlamadım yani test olaylarından da bıktım yani artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…