- Konu Sahibi Cotton Candy
-
o zaman 1000 tl falan iğne parası çıkar bize :)Ben sordum ozelde rapor cikartmiyolarmis tup bebekde cikartiyolatmis
Insallah sadece 1000 tl tutar bazen umdugumuz gbinolmuyor dedigim gbi ilk asilamam igneli oldu 3000 tutarndaydi ignelero zaman 1000 tl falan iğne parası çıkar bize :)
sadece iğnelere mi 3.000 ödedinizInsallah sadece 1000 tl tutar bazen umdugumuz gbinolmuyor dedigim gbi ilk asilamam igneli oldu 3000 tutarndaydi igneler
Kan verdim geldim zaten geceden karnım kasıklarım ağrıyodu, eve geldim adet oldum. Tüp bebek yolları gözüktü bana maalesef
Umarım hepimiz için hayırlı olan olurMaalesef adet oldum
Arkadasimin iki tüpü de kapalıydı. Sonrasında hsg ile açıldı. İkinci hsg sonrasında 2 ay içinde hamile kaldı. Ben hsg çekildim kalmadım. Tamamen şans ama benim geçişlerimde sıkıntı var. O da bir etken.merhaba doktorum dün aşılama dedi bana da hiç beklemediğimden salak gibi oldum çokta yoğundu birşey sormadan döndüm resmen kısaca anlatıp sizden fikir almak istiyorum
ben 33 eşim 42 yaşında 13 aydır deniyoruz olmadı malesef dün hsg çekildi herşey normal testlerimizde aynı şekilde iyi
13 ay içinde 4 kere klomen kullandım doktor ilaçla olmadı şimdi rahim temizlenmişken aşılama önümüzdeki ay dedi
bende çok duyuyorum hsg den sonra hamiile kalanları sizce doktoru dinleyip aşılama mı yaptırmalıyım yoksa 1-2 ay kendim denemelimiyim
Evet canim sadece ignelere verdik smdiki yaptrdigim yer sadece hapla buyutuyor yumurtami ve buyuyorda keske basnda hapla yapsaymis ve uygundasadece iğnelere mi 3.000 ödediniz
Amin canım benimUmarım hepimiz için hayırlı olan olur
Ben klomen kullandım bes ay ise yaramadi o yuzden direk igne dedi bana doktorumEvet canim sadece ignelere verdik smdiki yaptrdigim yer sadece hapla buyutuyor yumurtami ve buyuyorda keske basnda hapla yapsaymis ve uygunda
Tez zamanda sağlıkla evlat sahibi olursunuz inşallah teşekkür ederim cevap içinArkadasimin iki tüpü de kapalıydı. Sonrasında hsg ile açıldı. İkinci hsg sonrasında 2 ay içinde hamile kaldı. Ben hsg çekildim kalmadım. Tamamen şans ama benim geçişlerimde sıkıntı var. O da bir etken.
Asilama yapılan yerde sperm yıkama işlemi olmalı başka bir yerden gelince spermler bozuluyor deniyor. Ben öyle duymuştum bı araştırın isterseniz aynı yerde yapilmaliymis her iki islemdekızlar merhaba ben de 3 ay klomen çatlamadan sonra bu ay ilk aşılamayı olacağım cuma günü. devlet hastanesinde yapılacak. doktor, yıkanmış spermle gel yaparız dedi.onuda özelde yaptıracağım sanırım aranızda özelde sperm analizi yıkaması yaptıran oldu mu acaba ? sonuç kaç saatte çıkıyor ücret ne oluyor bilgi verebilir misiniz? Rabbim hepimizin kucağını doldurur insallah tez zamanda, emeklerimizin karşılığını alirız
Bana hemen ilk seyde igne verdi iste zatn ilki cok tecrubeszdum bilgisizdim suan brazdaha arastrmaci sorgulayiciyim rabbm ugraslarimizi bosa cikarmasnBen klomen kullandım bes ay ise yaramadi o yuzden direk igne dedi bana doktorum
teşekkür ederim cevabınız için. yakın yerler secicem özllikle ulaştırmak zaman almasin diye. arastirmada yapiliyormus normalde. devlet hastanesinde olduğu için sperm tahlili varmış ama yıkama yapılıyormuş malesef. şansımı denemek istedim fırsat olmuşkenAsilama yapılan yerde sperm yıkama işlemi olmalı başka bir yerden gelince spermler bozuluyor deniyor. Ben öyle duymuştum bı araştırın isterseniz aynı yerde yapilmaliymis her iki islemde
Bana hemen ilk seyde igne verdi iste zatn ilki cok tecrubeszdum bilgisizdim suan brazdaha arastrmaci sorgulayiciyim rabbm ugraslarimizi bosa cikarmasn
Oda mantikli tabi dogru olani doktor uyguluyor ama maddi anlamda insani zorluyorİlaçta kontrol zor ama iğnede doz ayarlaması yapılabiliyor. Aslında daha sağlıklı ilerliyor sanki iğneyle.
Hayırlısı olsun sıkmayın canınızı. Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur….Canlar bu sabah kan verdim ama eve gelir gelmez adet oldum. Benim olmadı maalesef, zaten umudum yoktu ve sonuç negatif. Umarım hepinizin güzel sonuçlarını alırızBana tüp bebek yolları gözüktü. Olmayanlar da üzülmesin elbet olacak yılmak yok mücadeleye birlikte devam
Benimde dün gece son ignem vardı. Bugün çatlatma ignesini vurup cuma öğlen aşılamaya gideceğiz Allah'ın izni ile. Sizin aşılama oldu mu ?Ben başladım tedaviye canım pazartesi iğne yapıldı doktora gittiğimde şimdi iğnele evde kendim devam ediyorum
Hayırlısı olsun sıkmayın canınızı. Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?