Aşılama Ocak 2022 aşılama yapılacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadasimin iki tüpü de kapalıydı. Sonrasında hsg ile açıldı. İkinci hsg sonrasında 2 ay içinde hamile kaldı. Ben hsg çekildim kalmadım. Tamamen şans ama benim geçişlerimde sıkıntı var. O da bir etken.

Tez zamanda sağlıkla evlat sahibi olursunuz inşallah teşekkür ederim cevap için

Asilama yapılan yerde sperm yıkama işlemi olmalı başka bir yerden gelince spermler bozuluyor deniyor. Ben öyle duymuştum bı araştırın isterseniz aynı yerde yapilmaliymis her iki islemde

Asilama yapılan yerde sperm yıkama işlemi olmalı başka bir yerden gelince spermler bozuluyor deniyor. Ben öyle duymuştum bı araştırın isterseniz aynı yerde yapilmaliymis her iki islemde
teşekkür ederim cevabınız için. yakın yerler secicem özllikle ulaştırmak zaman almasin diye. arastirmada yapiliyormus normalde. devlet hastanesinde olduğu için sperm tahlili varmış ama yıkama yapılıyormuş malesef. şansımı denemek istedim fırsat olmuşken

Hayırlısı olsun sıkmayın canınızı. Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur….

Ben de bugün muayeneye gittim. Yumurtalar gayet gelişmiş ama soldan yani tüpümün tıkalı olduğu tarafta gelişmiş, sağdakiler daha geriden geliyor anladığım kadarıyla. Zaten pek beklentim yoktu şimdi şansım da pek kalmadı. Artık kural kaide olsun diye mecburen yapmış gibi olacağım. Hayırlısı Cuma günü tekrar kontrole gittiğimde artik aşılama günüm belli olur galiba. Bazen en başında bile kaybedebiliyor insan. İnşallah sizlerin şansı yerinde olur

Kızlar merhaba. Ben de aşılamanın 12.Günündeyim. Günler geçmiyor artık bugun dayanamadım görümceme uyup idrar testi yaptım. Sonuç negatif çıktı. Acele ettiğimi düşünüyorum. Aşılamadan bu güne kadar karnım ve belim çok ağrıdı göğüslerim aşırı hassas. Sizde de benim gibi belirtileri yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…