- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
- Konu Sahibi Cotton Candy
-
Heee o zaman tamam. Bide şey sorucam tüp bebek in rapor çıkarmaya gittiğimizde bunlar bizim aşılama olduğumuzu nerden bilecek e nabız da yazmıyor baktım sadece ilçlsr var. Acaba aşılama yaptırdığımız yerden belge falan mı almamız lazım ben almadım bişeyBen igneli iki tane yaptirmadim canim butun sorun orda zaten
1 gün arayla yapılmış. Hayırlısı olsun. İnş tutar sağlıcakla kucağımıza alırızYapıldı salı günü beklemedeyiz.
Asilama yaptirdiginiz doktor yazicak raporu ben 3 kere asilama oldum mesela ikisini igneli olarak gostercek o sekilde rapora yazicakHeee o zaman tamam. Bide şey sorucam tüp bebek in rapor çıkarmaya gittiğimizde bunlar bizim aşılama olduğumuzu nerden bilecek e nabız da yazmıyor baktım sadece ilçlsr var. Acaba aşılama yaptırdığımız yerden belge falan mı almamız lazım ben almadım bişey
Doktor umu arayım da isteyim bari raporuAsilama yaptirdiginiz doktor yazicak raporu ben 3 kere asilama oldum mesela ikisini igneli olarak gostercek o sekilde rapora yazicak
1 gün arayla yapılmış. Hayırlısı olsun. İnş tutar sağlıcakla kucağımıza alırız
Aynen sartlari doldurduysaniz arayin yazsinDoktor umu arayım da isteyim bari raporu
daha bir aşılama oldum bir aşılama daha yapmam lazım . ama biraz bekliycem 2. için ilk aşılamanın raporunu alsam olmuyor mu ayrı ayrı yani.Aynen sartlari doldurduysaniz arayin yazsin
Yok canim toplamda iki olunca yazilir rapordaha bir aşılama oldum bir aşılama daha yapmam lazım . ama biraz bekliycem 2. için ilk aşılamanın raporunu alsam olmuyor mu ayrı ayrı yani.
eee belki 2. aşılamayı başka yerde yaptırcam nasıl olacak kiYok canim toplamda iki olunca yazilir rapor
Devletteyseniz devlette devam edin bence yani ayri yerlerde yaptirinca ne olur bilemiyorum ben ozelde yaptirdim ve oluyor o sekildede diye biliyorum yoksa doktorum zaten demzdi rapor yazalim diyeeee belki 2. aşılamayı başka yerde yaptırcam nasıl olacak ki
özelde yaptırdım canım .devlette yaptırmak için evrakalar hazırlamak lazımdı benim de vaktim yok maalesef. sürekli izin alamıyorumDevletteyseniz devlette devam edin bence yani ayri yerlerde yaptirinca ne olur bilemiyorum ben ozelde yaptirdim ve oluyor o sekildede diye biliyorum yoksa doktorum zaten demzdi rapor yazalim diye
Tüp bebek tedavilerinde Heyet Raporu ile SGK dan yararlanabilmeniz için tedavinizi mutlaka SGK ile anlaşması olan bir hastanede yapmak zorundasınız. İnternettede boyle yaziyor ozel ama sgk ile anlasmali olmasi yetiyormusDevletteyseniz devlette devam edin bence yani ayri yerlerde yaptirinca ne olur bilemiyorum ben ozelde yaptirdim ve oluyor o sekildede diye biliyorum yoksa doktorum zaten demzdi rapor yazalim diye
Aaaaaa olumsuz düşünmüyoruz . Hayırlısı olsun inş sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alıcazBenim umudum yok kendimden neden bilmiyorum. İnşallah güzel dileğin gerçek olur, bebişlerimize kavuşuruz
İgneli ise sorun yok canim bi adet igneli daha yaptir doktoruna tekrar sor raporu sgk ile anlasmali ozel hastane ise sorun yoközelde yaptırdım canım .devlette yaptırmak için evrakalar hazırlamak lazımdı benim de vaktim yok maalesef. sürekli izin alamıyorum
doktorla görüştüm raporu hazırlayacak ama devlet destlekli aşılama tüp bebek var mı öğrenip döncek. kendiside o hastaneye yeni geldi tam emin değilmişİgneli ise sorun yok canim bi adet igneli daha yaptir doktoruna tekrar sor raporu sgk ile anlasmali ozel hastane ise sorun yok
Gecemiş olsun inşallah bebeğinize kavuşursunuz benim ilk asilamam ikiz gebelik olarak tutmuştu bir kız bir erkek evladım olacaktı ama ebesi xi ayda rahim agzim aniden kısaldı açılmam oldu ve doğum gerçeklesti oğlum sekiz gün kızım üç saat yaşadıMerhaba benim de bu ay 3.aşılamam olacak. Mart ve nisan 2021 de arka arkaya 2 aşılamam oldu ve negatif sonuçlandı. Yumurta gelişimi ve sperm iyi olmasına rağmen maalesef gebelik elde edemedik. Sonrasında prolaktin 25-45 arasında seyrettiği için dostinex kullandım şuan 8 e düştü ve 3.aşılamaya geçtik. İnş tüpe gerek olmadan bu aşılamadan olumlu sonuç alırız. Siz yarın olacakmışsınız dilerim kendi topiğiniz size ve ardından bize uğur getirir pozitif haberler alırsınız
Daha bir asilama yapmadimi doktor raporu nasil hazirliyor onu anlayamadim canimdoktorla görüştüm raporu hazırlayacak ama devlet destlekli aşılama tüp bebek var mı öğrenip döncek. kendiside o hastaneye yeni geldi tam emin değilmiş
2 aşılamanın da raporunun ayrı ayrı da alabilir mişim. 2. aşılamayı belki başka yerde yaptırıcam nerden bilebiliriz. sıkıntı yok dedi. saçma olan bişey daha öğrendim. 2 aşılamadan sonra heyet raporu alınca devlet karşılıyor tüp bebek yapıyor musunuz dedim. raporu getirirsiniz yapıyoruz dedi . ilaçların yüzde seksenini devlet karşılıyor muş . tüp bebek fiyatınının da 1500 tl civarını . eee hani ücretsizdi nette sadece yüzde 30 katkı payı verilir yazıyor. hastaneyede diyorki tüp bebek çok maliyetli bişey devlet o kadar para vermez dedi. kafam karıştı. tüp bebek ilaçları max 5000 tl tutsa 4000 tl sini devlet veriyor 1000 tl hasta tüp bebek fiyatıda 25000 tl olsa 23,500 tl hasta veriyor ne anladım bu iştenDaha bir asilama yapmadimi doktor raporu nasil hazirliyor onu anlayamadim canim
Özeldemi tüp bebek dusünüyorsunuz bence devlette yaptirmak daha uygun sadece ilac masraflari karsilaniyor yakinlarda bir tanidigim yaptirmisti2 aşılamanın da raporunun ayrı ayrı da alabilir mişim. 2. aşılamayı belki başka yerde yaptırıcam nerden bilebiliriz. sıkıntı yok dedi. saçma olan bişey daha öğrendim. 2 aşılamadan sonra heyet raporu alınca devlet karşılıyor tüp bebek yapıyor musunuz dedim. raporu getirirsiniz yapıyoruz dedi . ilaçların yüzde seksenini devlet karşılıyor muş . tüp bebek fiyatınının da 1500 tl civarını . eee hani ücretsizdi nette sadece yüzde 30 katkı payı verilir yazıyor. hastaneyede diyorki tüp bebek çok maliyetli bişey devlet o kadar para vermez dedi. kafam karıştı. tüp bebek ilaçları max 5000 tl tutsa 4000 tl sini devlet veriyor 1000 tl hasta tüp bebek fiyatıda 25000 tl olsa 23,500 tl hasta veriyor ne anladım bu işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?