• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

15 aydır istiyoruz ama şöyle hemen ilk ay oldu düzensiz beta hcg artışından dolayı sağlıksız kabul edilip iğneyle düşürdük sonra 3 ay korunmam gerekti. Korunmayı bıraktıktan hemen sonraki 2. Ay yine oldu oda yine aynı şekilde sağlıksız olarak düşürdük yine 3 ay korundum. Sonrasında da adetlerim düzensizleşti hep tarlusalla oldum, haziran ayından beri ilk defa bu ay kendi başıma adet oldum. Doktorumda artık tedaviye başlayalım dedi bende istiyodum.
Amin inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklısıyla versin🙏🏼 evet ilk olucak eğer Allah bizlere o duyguyu nasip ederse 😊
InsAllah nasip olur cnm ya pihtilaşma mı var acaba sende?

Bazı yerlerde kendin vuruyomuşsun diye okudumda ben sanki yapamam gibime geliyo çok küçük bir iğneymiş 🙄 yaşayıp görücez bakalım 🙏🏼
Ewt canım minik Bi iğne ama ben yapamam dersen acile felan yaptır ben ilk zamanlar acile yaptırıyordum sonra alıştım kendim yapıyorum sızlana sızlana hala korkuyorum tabi🤣🤣

Yaa gercekten mi 😯o durumda bakilmasida ne bilim yani nasil olcak 😒
Ahh kuzummm ona da alışıyor insan bende ilk zamanlar utanırdım hatta çok oluyor adetim bakmasanız derdim ama bakıyorlar onlar da alışık yeri geliyor altındaki örtü batıyor ama utanma sıkılma diyorum ya onlar alışık inşallah çok aratmaz Rabbim

Ahh kuzummm ona da alışıyor insan bende ilk zamanlar utanırdım hatta çok oluyor adetim bakmasanız derdim ama bakıyorlar onlar da alışık yeri geliyor altındaki örtü batıyor ama utanma sıkılma diyorum ya onlar alışık inşallah çok aratmaz Rabbim
Amin insAllah canim

Kendi yapan var 2 cm uzunluğunda saç teli gibi inçe bir iğne. Bugün 2. Kez oldum hiç acımadı. Ama ne kadar acısız da olsa ben yapamam. Bu sebeple nöbetçi eczane bulup rica ettim. Kadın şak diye soktu hissetmedim bile. Bana kalsa elimde iğne 5 saat bekler korkudan vazgecerdim
Kesinlikle bende bekler dururum o şekilde yapamam, bakalım cuma gideceğim bende durum ne olcak vericekmi iğneyi 🙏🏼 Bugün vurulduğun son olsun inşallah :emir_bebek: :dua:

InsAllah nasip olur cnm ya pihtilaşma mı var acaba sende?
İnşallah canım olsa bile sanırım hep korkuyla gecireceğim 🙄 hiç pıhtılaşma için bişey demediler düzensiz arttığı için dış gebelik dediler sonra rahim filmide cekildim çok şükür bişey çıkmadı ama teklayacakmı bakalım 🤷🏼‍♀️

Ewt canım minik Bi iğne ama ben yapamam dersen acile felan yaptır ben ilk zamanlar acile yaptırıyordum sonra alıştım kendim yapıyorum sızlana sızlana hala korkuyorum tabi🤣🤣
Büyük ihtimal öyle olcak benimde ilk alışma aşamasında 😅 ay allah daha yapmanı nasip etmeden karnını doldursun inşallah canımm :dua: :emir_bebek:

Büyük ihtimal öyle olcak benimde ilk alışma aşamasında 😅 ay allah daha yapmanı nasip etmeden karnını doldursun inşallah canımm :dua: :emir_bebek:
Aminn canım cümle isteyenlere inşallah bide iğneden korktuğum gibi normal yumurta gelişimi için de iğne verdiler içim gidiyor her yapışımda🤣🤣

Aminn canım cümle isteyenlere inşallah bide iğneden korktuğum gibi normal yumurta gelişimi için de iğne verdiler içim gidiyor her yapışımda🤣🤣
Aa ilk defa duydum iğne olarak canım daha mı etkili acaba 😊 bende haftada bir b12 iğnesi oluyorum her seferinde korka korka gidiyorum😅

Aa ilk defa duydum iğne olarak canım daha mı etkili acaba 😊 bende haftada bir b12 iğnesi oluyorum her seferinde korka korka gidiyorum😅
Valla daha etkili mi bilmiyorum ama ben klomen yada femara ya hemen cevap veriyorum istenen büyüklüğe ulaşıyor yumurtalar ama iğneden yavaş büyüyor sonuç mu her ikisinde de çatlamıyor🤣🤣🤣

Valla daha etkili mi bilmiyorum ama ben klomen yada femara ya hemen cevap veriyorum istenen büyüklüğe ulaşıyor yumurtalar ama iğneden yavaş büyüyor sonuç mu her ikisinde de çatlamıyor🤣🤣🤣
Bu tedavi sürecinde de böyle çatlamadımı canım

Merhaba kizlar bende dün ilk defa çatlatma ignesi yaptırdım ama klomen kullanırken doktorum sadece bir kere yumurta kontrolü için çağırdı ve iğne için gün verdi kendin yap dedi bende cesaret edemedim hemşire komsumuza yaptirdim ama doktorun yaptigindan hicbisey anlamadım.

Yok kuzu çatlamadı 2. Aşılama yapıldı bu defa normal deniycem ama inatçı benim sıpalar çatlamam da çatlamam 🤣🤣
Kırılır onların inadı senmi güclüsün benmi de bakalım onlara 🤣 böyle tedavi görüp sonrasında kendiliğinden olanları çok duydum canım inşallah kendiliğinden olucak 🤲🏼🌸

Back
X