- 18 Aralık 2020
- 166
- 51
- 13
- 25
- Konu Sahibi Benben1212
Selam kizlar ocak 2021 de ve sonrasinda klomenle tedavi gorecekler buyrun burda birbirimizi bilgilendirelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya amin insAllahMerhaba canım Bende kullancam bu ay ama klomen ile değil gonal f kullancam sonrasında çatlatma iğnesi nasip bakalım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Canim Allah tamamina erdirsin insAllah sen daha tecrubelisin bende adetin 3.gunu gitcem ilaci yazcak buyuk bir ihtimal birde alttan bakar mi adetliyken 3.gunu ?Merhaba ben bugün çatlatma iğnesi oldum. Kısmet bakalım bu 2. İğne denemem. Klomen kullanmıyorum bende işe yaramıyor. Doktorum femara veriyor
Bu gittiğimde klomen tedavisi için bakmamıştı alttan bana ama daha öncelerde adetliyken başka sebeplerden dolayı bakmıştı. Adetliyken bakılırmı diye soruyosan gerek duyuyolarsa bakıyolar canımCanim Allah tamamina erdirsin insAllah sen daha tecrubelisin bende adetin 3.gunu gitcem ilaci yazcak buyuk bir ihtimal birde alttan bakar mi adetliyken 3.gunu ?
Hastanede vuruyorlar diye biliyorum vende acemiyim sabirsizlikla bekliyorum cokta kafama takmamaya calisiyorumBende yarın başlıyorum ilk kez klomene çatlatma iğneside olurum muhtemelen iğneyi kendinizmi vuruyosunuz yoksa vurduruyomusunuz daha önce olanlar
Tesekkur ederim cevabin icin canimBu gittiğimde klomen tedavisi için bakmamıştı alttan bana ama daha öncelerde adetliyken başka sebeplerden dolayı bakmıştı. Adetliyken bakılırmı diye soruyosan gerek duyuyolarsa bakıyolar canım
Rica ederim hayırlı sonuç alalım inşallahTesekkur ederim cevabin icin canim![]()
Bazı yerlerde kendin vuruyomuşsun diye okudumda ben sanki yapamam gibime geliyo çok küçük bir iğneymişHastanede vuruyorlar diye biliyorum vende acemiyim sabirsizlikla bekliyorum cokta kafama takmamaya calisiyorum![]()
Ay insAllah burda mutlu haberler veririz bir birimize bir gün bizde buraya HAMİLEYİM yazacaz insAllahBazı yerlerde kendin vuruyomuşsun diye okudumda ben sanki yapamam gibime geliyo çok küçük bir iğneymişyaşayıp görücez bakalım
![]()
Ayy ağzından bal damlıyo inşallah inşallahhAy insAllah burda mutlu haberler veririz bir birimize bir gün bizde buraya HAMİLEYİM yazacaz insAllah![]()
1 bucuk yildir istiyoruz canim hic korunmadim hormonlarimda da bir sıkintı cikmadi esimdede problem yok sadece yumurtaliklarim tembelmis birazAyy ağzından bal damlıyo inşallah inşallahhne kadar zamandır istiyodun canım
Amin insAllah saol iyi dileklerin icin Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin siz ne kadar suredir istiyorsunuz ilk mi ?Anladım canım inşallah klomen etki edicek yumurtalarına ve daaha fazla beklemeden güzel sonucu alırsın inşallah![]()
Hayır hayır adetlikten bakmıyor ilacı kullanıp 11. Gün çağırıyorlar yumurta takibine o zaman alttan bakıyorCanim Allah tamamina erdirsin insAllah sen daha tecrubelisin bende adetin 3.gunu gitcem ilaci yazcak buyuk bir ihtimal birde alttan bakar mi adetliyken 3.gunu ?
Kendi yapan var 2 cm uzunluğunda saç teli gibi inçe bir iğne. Bugün 2. Kez oldum hiç acımadı. Ama ne kadar acısız da olsa ben yapamam. Bu sebeple nöbetçi eczane bulup rica ettim. Kadın şak diye soktu hissetmedim bile. Bana kalsa elimde iğne 5 saat bekler korkudan vazgecerdimBende yarın başlıyorum ilk kez klomene çatlatma iğneside olurum muhtemelen iğneyi kendinizmi vuruyosunuz yoksa vurduruyomusunuz daha önce olanlar