• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Merhaba canım Bende kullancam bu ay ama klomen ile değil gonal f kullancam sonrasında çatlatma iğnesi nasip bakalım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Merhaba ben bugün çatlatma iğnesi oldum. Kısmet bakalım bu 2. İğne denemem. Klomen kullanmıyorum bende işe yaramıyor. Doktorum femara veriyor

Merhaba ben bugün çatlatma iğnesi oldum. Kısmet bakalım bu 2. İğne denemem. Klomen kullanmıyorum bende işe yaramıyor. Doktorum femara veriyor
Canim Allah tamamina erdirsin insAllah sen daha tecrubelisin bende adetin 3.gunu gitcem ilaci yazcak buyuk bir ihtimal birde alttan bakar mi adetliyken 3.gunu ?

Bende yarın başlıyorum ilk kez klomene çatlatma iğneside olurum muhtemelen iğneyi kendinizmi vuruyosunuz yoksa vurduruyomusunuz daha önce olanlar

Canim Allah tamamina erdirsin insAllah sen daha tecrubelisin bende adetin 3.gunu gitcem ilaci yazcak buyuk bir ihtimal birde alttan bakar mi adetliyken 3.gunu ?
Bu gittiğimde klomen tedavisi için bakmamıştı alttan bana ama daha öncelerde adetliyken başka sebeplerden dolayı bakmıştı. Adetliyken bakılırmı diye soruyosan gerek duyuyolarsa bakıyolar canım

Hastanede vuruyorlar diye biliyorum vende acemiyim sabirsizlikla bekliyorum cokta kafama takmamaya calisiyorum 🙄
Bazı yerlerde kendin vuruyomuşsun diye okudumda ben sanki yapamam gibime geliyo çok küçük bir iğneymiş 🙄 yaşayıp görücez bakalım 🙏🏼

Anladım canım inşallah klomen etki edicek yumurtalarına ve daaha fazla beklemeden güzel sonucu alırsın inşallah🙏🏼

15 aydır istiyoruz ama şöyle hemen ilk ay oldu düzensiz beta hcg artışından dolayı sağlıksız kabul edilip iğneyle düşürdük sonra 3 ay korunmam gerekti. Korunmayı bıraktıktan hemen sonraki 2. Ay yine oldu oda yine aynı şekilde sağlıksız olarak düşürdük yine 3 ay korundum. Sonrasında da adetlerim düzensizleşti hep tarlusalla oldum, haziran ayından beri ilk defa bu ay kendi başıma adet oldum. Doktorumda artık tedaviye başlayalım dedi bende istiyodum.
Amin inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklısıyla versin🙏🏼 evet ilk olucak eğer Allah bizlere o duyguyu nasip ederse 😊

Bende basladim yumurta buyutme ignelerine ikinci kez ayin 8inde rdvum var insallah bu ay gene yapcam ovitrelle hayirlisi 🤰🏻

Hayır hayır adetlikten bakmıyor ilacı kullanıp 11. Gün çağırıyorlar yumurta takibine o zaman alttan bakıyor

Bende yarın başlıyorum ilk kez klomene çatlatma iğneside olurum muhtemelen iğneyi kendinizmi vuruyosunuz yoksa vurduruyomusunuz daha önce olanlar
Kendi yapan var 2 cm uzunluğunda saç teli gibi inçe bir iğne. Bugün 2. Kez oldum hiç acımadı. Ama ne kadar acısız da olsa ben yapamam. Bu sebeple nöbetçi eczane bulup rica ettim. Kadın şak diye soktu hissetmedim bile. Bana kalsa elimde iğne 5 saat bekler korkudan vazgecerdim

Back
X