- 25 Şubat 2018
- 13.069
- 75.517
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Pazar Günü, hafta içi için yemek listesi yapıyorum, Pazartesi köfte pilav, Çarşamba Semizotu,Çorba, gibi. Listeye göre alışverişi de yapıyorum yine Pazar günü. Hafta boyu kafam rahat oluyor, yapılacaklar belli ve evde malzemeler olunca.O nasil oluyo oyle merak ettim
Cok guzel taktik mis tskr ederim tebrik ederimPazar Günü, hafta içi için yemek listesi yapıyorum, Pazartesi köfte pilav, Çarşamba Semizotu,Çorba, gibi. Listeye göre alışverişi de yapıyorum yine Pazar günü. Hafta boyu kafam rahat oluyor, yapılacaklar belli ve evde malzemeler olunca.
Hayırlı olsun ama benim bu sıralar canım yemek yapmak istemiyor
Haha ne guzel bir hayal dünyasıHayırlı olsun ama benim bu sıralar canım yemek yapmak istemiyor
Yemek ağaçları olsaydi bir kilo karniyarik yemeği koparip o daldan alsaydim şöyle tane tane pirinc pilavı
Neysem bu hayalin suyu çıkmaya başladıcacigida ben yapardım yaw :)
Sağol gevezem senin menünün yanında lafı olmazOooh senin menu de cok iyi ☺
Makarnayı hiçbir şeye değişmemSağol gevezem senin menünün yanında lafı olmaz
Tatlım topik hayırlı olsun hergün yazalım bence de iyi olur
Teşekkür ederim ❤❤Ayrıca bugünkü menümüz kaynanamdayım
Kayınbabam dışarı mangala götürdü
Dönüşte de bicibici yedirdi ohhhhhh missssss
Ayy teşekkür ederim canım.Oooo hayırlı olsun topiğin kuzu
Hiç denemedimHayırlı olsun topiğin canım
Ben yıllardır haftalık yemek listesi yaparım. Ona göre de alışveriş yapınca haftasonu, çok rahat oluyor. Mühim olan yapılacak yemeğin adını koymak
Hoşgeldin canım.Oooo konu müthiş burdan çıkmam ben
Superrr canm begendim iyi fikir
Teşekkür ederim
Ayyy aşk olsun. Olur mu öyle şey?Amaa beni etiketlemeyi unutmuşsun
Halbuseee en sevdiğim konular yemek tarifleri ne pişirsem derdi
Şu köşeye bir kedi gibi sokulayım barii belkim bi çağıran olur.
Aminnnnn.Hayırlı olsun topigin canım
Bol bol menülerle,güzel sohbetlerle dolsun
Ne pisirdigimizi yazalımHergün ne pişirdiğimizi mi yazalım önden önden menü örneği mi paylaşalımnasıl olceeek
Olsun canım. Fikir olur en azından.Ben yarın 2 hafta önce aldığım biberlerle etli dolma yapacağım. Yanına pilav çünkü eşim pilavsız yemek yemezbirde çorba yaparım 1 hafta yeriz artık. Yemek biterse(inşallah) köfte ya da melemen yaparım. En erken 7.5 ta eve geldiğim için yemek yapamıyorum, anca aparatif şeyler oluyor.
Hayırlı olsun canım :)
Çok teşekkür ederim kızlar.Topigimiz hayırlı olsun
Hoşgeldin tatlım. Teşekkür ederim.Bende geldim. Topiğiniz hayırlı olsun çok faydalı bir topik olmuş.
Hoşbulduk canım her gün yemek çeşidi düşünmekten yorulmuştum burası bize kolaylık olur ne güzelHoşgeldin tatlım. Teşekkür ederim.