- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Bugünkü menu
Türlü
Pirinç pilavı
Börülce salatası
Tavuk tava
Afiyet olsun canım. Nasıl oldun?Menüm sarmısaklı yoğurtlu karnabahar sulu köfte mantar sote
Biraz önce içli köfte içi hazırladım ..yarın akşamda köfteyi dökerim.cuma eşim gelecek süpriz olsun bari
İyiyim canım sağol. Bi kez çarpıntı oldu sadece....Afiyet olsun canım. Nasıl oldun?
Ellerine sağlık
Ahahhhahhhhhh çok fenasınnnnnnDiyet yapmaktan nefret ediyorum
spor yapmaktan nefret ediyorum
çok yiyip pişman olmaktan nefret ediyorum.
depresyondayım.menüm pizza
Ayy ne iyi oluyor değil miBıgünkü menü
Yayla çorbası (kaynanamdan)
İçli köfte lahmacun (buzluktan annemden)
Hazır makarnaa
Bugün bayağı beleşçi olmuşum canımmmmm
Aynen canım yaaaa vallahi rahatlık 1 haftadır evde yoktum ohhhh yemek derdi de yoktuAyy ne iyi oluyor değil mi
Bir hafta kaynana yanında olmaktansa yemek yapmayı tercih ederimAynen canım yaaaa vallahi rahatlık 1 haftadır evde yoktum ohhhh yemek derdi de yoktu
Ahahhh yok kız valla çok rahattım sadece minnoş kızım biraz durmadı heryeri karıştırdı sürekli peşindeydim onun dışında 1 kere ev süpürdüm o kadarBir hafta kaynana yanında olmaktansa yemek yapmayı tercih ederim
Senin için tatil gibi birşey olmuş o zaman.Ahahhh yok kız valla çok rahattım sadece minnoş kızım biraz durmadı heryeri karıştırdı sürekli peşindeydim onun dışında 1 kere ev süpürdüm o kadar
Benimki iş beklemez yaptırmaz da ben istersem yaparım ama varlığı yeter kaynanamda olmayıp her gün hunharca yemek yapmayı tercih ederimSenin için tatil gibi birşey olmuş o zaman.
Ama benimki sürekli iş bekliyor benden. Ben de yapmayınca psikolojik baskı uyguluyor.
BendensinBenimki iş beklemez yaptırmaz da ben istersem yaparım ama varlığı yeter kaynanamda olmayıp her gün hunharca yemek yapmayı tercih ederim