- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.821
Ben deDoğumdan sonra asla veremedim bi ara zayıfladım tekrar aldim beslenme şeklim cok yanlis kahvaltıyı az yapiyorum sonra ne bulursam yiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben deDoğumdan sonra asla veremedim bi ara zayıfladım tekrar aldim beslenme şeklim cok yanlis kahvaltıyı az yapiyorum sonra ne bulursam yiyom
Canim biraz yaprağı haşlıyorum,içi de biraz pişirip sarıp,çiğ şekilde poşetin havasını alıp deepfreeze atıyorum.İyi yapıyorsun canım
Sarmayı pişirip mi katıyorsun nasıl oluyor
Anladım canım denemek lazım fırsat olursaCanim biraz yaprağı haşlıyorum,içi de biraz pişirip sarıp,çiğ şekilde poşetin havasını alıp deepfreeze atıyorum.
Pişirmeden bir saat önce çıkarıyorum buzu çözülüyor ve pişiriyorum tadında hiç bir değişiklik olmuyor.
Cocuklari sormussun cnm, 7-4,5-2Ohhhh afiyet olsun canım
Yalnız değiliz demek ki senin çocuklar kaç yaşında canım
Kızlar hiç sorma WC den nasıl çıktığımı bilmiyorum sanki dövüyorlar bi ağlıyor ki
Et haşlama
Pirinç pilavı
Karnabahar ekşileme
Marul salatası
Ayran
Maşallahhhh canım Rabbim analı babalı büyütsünnn
Disardan siparis etmede baya marifetlidir:)Ozaman eş marifetli demektir.
Maşalllahhhhh yaaaaaaaaa küçük bebelerle o kadar pizzayı nasıl yaptın kızzzzzzCocuklari sormussun cnm, 7-4,5-2
Haha ikisi okulda oluyor genelde boyle seyler yaptigimda.. birde ben bi basladigimda seri uretim gibi oluyom. Kendime gore tekniklerim var.. mesela tek tek yapmam boyle seyleri.. hamurum bitene kadar acarim sonra hepsini soslarim sonra uzerinin malzemeleri.. bi kerede arka arkaya pisiririm.. daha hizli pratik oluyoMaşalllahhhhh yaaaaaaaaa küçük bebelerle o kadar pizzayı nasıl yaptın kızzzzzz
Vayyy helal olsuunCocuklari sormussun cnm, 7-4,5-2
Maşallah canım sanaHaha ikisi okulda oluyor genelde boyle seyler yaptigimda.. birde ben bi basladigimda seri uretim gibi oluyom. Kendime gore tekniklerim var.. mesela tek tek yapmam boyle seyleri.. hamurum bitene kadar acarim sonra hepsini soslarim sonra uzerinin malzemeleri.. bi kerede arka arkaya pisiririm.. daha hizli pratik oluyo
Hepimize masallahBiz senle su bi yemek topicibdede yazardik hatirliyo musun:) hizuran da yazardi prk aktif degildi orasi.. burasi daha kipir kipirMaşallah canım sana
Orası neresiydiHepimize masallahBiz senle su bi yemek topicibdede yazardik hatirliyo musun:) hizuran da yazardi prk aktif degildi orasi.. burasi daha kipir kipir
Aynen canım hatırlıyorum evet orası çok aktif değildi ama hizuram aktif yazıyorduHepimize masallahBiz senle su bi yemek topicibdede yazardik hatirliyo musun:) hizuran da yazardi prk aktif degildi orasi.. burasi daha kipir kipir
adini unuttum : (Orası neresiydi
zaten bi onla ben yazardimAynen canım hatırlıyorum evet orası çok aktif değildi ama hizuram aktif yazıyordu
Gec kaldim konuna canim sonic ne oldu ne yaptin:))) ya da.disaridan mi hallettin :)Selamunaleykum bacılar.
Bugün çok tembelim. Hiç yemek yapasım yok.
Beni gaza getirin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
1 1mirac
Tenceresiz kaldim anne
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
MelodiminEsi
beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
pembepepe08
M maralalmila
Eşim mantar sote yaptı.Gec kaldim konuna canim sonic ne oldu ne yaptin:))) ya da.disaridan mi hallettin :)
Bugün sadece makarna yapasım varMutlu pazarlar
Pazar günlerini de hiç sevmem ütü günü olduğu için
Konumuzla alakası yok gerçi
Neyse.
Eğer bulabilirsem balık yapmayı düşünüyorum. Ya siz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
] BBlair
Blue_Peri
1 1mirac
Tenceresiz kaldim anne
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
] tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
MelodiminEsi
beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
pembepepe08
] M maralalmila
Günaydın yine erken uyandığım misafirli bir pazarMutlu pazarlar
Pazar günlerini de hiç sevmem ütü günü olduğu için
Konumuzla alakası yok gerçi
Neyse.
Eğer bulabilirsem balık yapmayı düşünüyorum. Ya siz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
] BBlair
Blue_Peri