Ocağınıza Düştüm 😋

İyi yapıyorsun canım 👍👍
Sarmayı pişirip mi katıyorsun nasıl oluyor
Canim biraz yaprağı haşlıyorum,içi de biraz pişirip sarıp,çiğ şekilde poşetin havasını alıp deepfreeze atıyorum.
Pişirmeden bir saat önce çıkarıyorum buzu çözülüyor ve pişiriyorum tadında hiç bir değişiklik olmuyor.

Canim biraz yaprağı haşlıyorum,içi de biraz pişirip sarıp,çiğ şekilde poşetin havasını alıp deepfreeze atıyorum.
Pişirmeden bir saat önce çıkarıyorum buzu çözülüyor ve pişiriyorum tadında hiç bir değişiklik olmuyor.
Anladım canım denemek lazım fırsat olursa😋😋😋

Ohhhh afiyet olsun canım👍👍👍

Yalnız değiliz demek ki senin çocuklar kaç yaşında canım🤔🤔

Kızlar hiç sorma WC den nasıl çıktığımı bilmiyorum sanki dövüyorlar bi ağlıyor ki😱😱😱

Et haşlama
Pirinç pilavı
Karnabahar ekşileme
Marul salatası
Ayran 😋😋😋😋

Maşallahhhh canım Rabbim analı babalı büyütsünnn🙏🙏🙏🙏
Cocuklari sormussun cnm, 7-4,5-2

Maşalllahhhhh yaaaaaaaaa küçük bebelerle o kadar pizzayı nasıl yaptın kızzzzzz😱😱😱😱😱
Haha ikisi okulda oluyor genelde boyle seyler yaptigimda.. birde ben bi basladigimda seri uretim gibi oluyom. Kendime gore tekniklerim var.. mesela tek tek yapmam boyle seyleri.. hamurum bitene kadar acarim sonra hepsini soslarim sonra uzerinin malzemeleri.. bi kerede arka arkaya pisiririm.. daha hizli pratik oluyo

Haha ikisi okulda oluyor genelde boyle seyler yaptigimda.. birde ben bi basladigimda seri uretim gibi oluyom. Kendime gore tekniklerim var.. mesela tek tek yapmam boyle seyleri.. hamurum bitene kadar acarim sonra hepsini soslarim sonra uzerinin malzemeleri.. bi kerede arka arkaya pisiririm.. daha hizli pratik oluyo
Maşallah canım sana ❤️❤️❤️❤️❤️

Günaydın yine erken uyandığım misafirli bir pazar 🙍
Neyseki yemeklerim hazır 🤗
Domates çorbası
Et sote
Bool sebzeli siyez bulgur pilavı
içli köfte
Salata
Kabak tatlısı
Allah bereket versin evlerimize 🌸

Günaydın yine erken uyandığım misafirli bir pazar 🙍
Neyseki yemeklerim hazır 🤗