- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.761
AminnnGüle güle, sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah. Darısı bana ve benim gibilere inşallah ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnGüle güle, sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah. Darısı bana ve benim gibilere inşallah ☺
Evet canim bide hava değişikliğinden galiba bende hastayim oğlumda hasta geldiğimize pişman oldum vallaHaha en güzeli. Zaten evde yeterince yapıyorsun. Misafirsin
Hem hava değişimi hem mevsim gecişiEvet canim bide hava değişikliğinden galiba bende hastayim oğlumda hasta geldiğimize pişman oldum valla
Aynen öyle rahatlık,Dünden yemek kalınca bi mutlu oluyor ki insan
Bugun annemle babam gelecek mercimek corbasi taze fasulye pilav var biber kizartmasi yogurtluycam tavuklu mantar sote yapip guveclerle ustune kasar serip firina vericem. Ayva kompostosu yaptim dunden elmali kurabiyem var .Selamunaleykum bacılar.
Bugün çok tembelim. Hiç yemek yapasım yok.
Beni gaza getirin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Ayiyogi
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
@beybisi35
@Limonsuzzcay
morkoltuk
@6 ustu 1 anne
Begonya2
@pembepepe08
@maralalmila
OooBugun annemle babam gelecek mercimek corbasi taze fasulye pilav var biber kizartmasi yogurtluycam tavuklu mantar sote yapip guveclerle ustune kasar serip firina vericem. Ayva kompostosu yaptim dunden elmali kurabiyem var .
Pazara gidip geldim smdi ise giriscem insallah
Bu arada sen ne kdr gergin degilim yanstmiyorm dersen de uyuynca bi isimiz varsa uyusun diye bakiyosak anliyolar iste ...
Ellerine sağlık canımTaze fasülye
Makarna
Cacık
Yaklaşık 4-5 saat kısık ateşte :)Kuzu kol
Fırında kaç saat pişecek kız?
Canım karnabahar o haşlıyorum üzerine sarımsak ezip zeytinyağı biraz tuz biraz limon salata niyetine yiyoruz,,, gerçi minnoş kızımla daha sofrayı hazırlamadan bitirdik ilk defa yiyor çok beğendi inşallah böyle devam eder,,,, bende yemeğin yanına ek olarak patates kızarttımaynen yaaa
Karnabahar ekşileme ne bilmiyorum canım.
Kolay gelsin
Hadi bakalım görücezzzzzzzz gelince yaz neler yediğiniDüğün çorbası
Menemen. Akşama arkadaşa gidecez çok kaçırmamam lazım
Geçmiş olsun canım,,,,, yemek listesi gerçekten çok iyi oluyor ben artık öyle yapıyorum ekstra çok para da harcanmıyorBizde memleketteyiz eve dönünce haftalık yemek listesi yapıp paylasicam insallah oglum hasta ben uykusuz
diyetimi bozmicamHadi bakalım görücezzzzzzzz gelince yaz neler yediğini
Sana inanıyorumdiyetimi bozmicam
Sen inanıyorsunda ben inanıyormuyumSana inanıyorum
Bak şimdi daha gitmeden yaz çizmeye başladın başarabilirsinSen inanıyorsunda ben inanıyormuyum
Yok kız yemem gerćekten.Bak şimdi daha gitmeden yaz çizmeye başladın başarabilirsin ❤❤❤❤
Evet canim bizim evde pişen seyler belirli bide zaten kofte tavuk en çok olan. Sebze yemiyolarGeçmiş olsun canım,,,,, yemek listesi gerçekten çok iyi oluyor ben artık öyle yapıyorum ekstra çok para da harcanmıyor
Yaaaaa hiç sorma bizde de et tavuk balık makarna filan ama masraflı oluyor bu sefer de napim mecbur pişirmeliyiz hem sağlık açısından hem maddi olarakEvet canim bizim evde pişen seyler belirli bide zaten kofte tavuk en çok olan. Sebze yemiyolar