- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.241
Kızlar sütlü tatlı yarışmasına katılmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
Tenceresiz kaldim anne sen tecrübelisin. Nasıl oluyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiyma çıkardım köfte patat3s kizartmasi domates sogan slguc yapacam.
Daha başlamadım pazartesi gel dediler bende suan evimin islerini bitirip. Bakalim atilcaz hayata sen napiyon kuzum.Nasıl gidiyor çalışma hayatı canım
Bence katıl canim katilincada boyle bildirmek katıldığını demek yaptigini ulu ortada demek yasaktir nevreste ablaya yapacagin menu atacan uygun görürse kabul eder yada o sana bir seçenek sunar. Adim adim yaptigini cekip sunum yapip buraya paylascan canim nevreste abla sana anlatir ozelden ona yaz.Kızlar sütlü tatlı yarışmasına katılmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
Ben alınıyorum artık yokluğum hiç mi belli olmuyor yaGünaydın sevgili arkadaşlarım.
Hepinizi öpüyorum
Bugün ne kaynatıyorsunuz bakalım
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@HemGevezeHemDeli
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@BenSero
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Ayiyogi
Tenceresiz kaldim anne
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@Nausicaa
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
@beybisi35
@Limonsuzzcay
H Hilal0101
Afiyet olsun canım. Ellerine sağlık.Günaydın canımmm, dün tavuk cıkartmıştım. Akşam bozulmasın diye kremayla pişirip dolaba kaldırdım. Yanınada bugun pilav yada makarna yaparım. Kızımda sebzeli kemik haşlama yapacagım :)
PolemiktenAneeeeeee nie mapusa nie düştün
Ohhh. Şimdi seni bal kaymakla besler.Günaydın ben bugün anneme gidiyorum
Teşekkür ederim canım.Günaydınn hoşgeldin..:)))
Benim aklımda hiçbir şey yok ama dönüşünün şerefine güzel birşeyler bulacağım❤
Aman aman. Sağlıklı bir şekilde doğum yap da yemek mühim değil.Doguracagim sanip 3 gundur eve giremedigimden yemek falan yapamadik dogurmadim hala neyse ki.
Bugun benim de bir menum yok bakalim bulursam bir seyler yazarim
Kız baştan okuyaydım gelirdim. Şimdi bulaşıklar bilr yıkanmıştır.Bugün kahvaltı diye geç kalktık henüz kahvaltı yapıyoruz gelmek isteyen varsa buyursun
Oooo çokmuş kız.Gunaydin:)) hosgeldin seninki 3 gunde bitmis brnim cezam 11 gun oldu bi gudince kk yi unutuyorum
Yemek bilmiyorum ne yapsam : ( siz ne yapacaksiniz?
Ayyy Allah iyiliğini versinBugün arkadaşlar kahvaltıya çıkalım dedi iki kırık peynir e para veremem deyip gitmedim arkasından bağladım konuyu kahvaltiya verecevim parayı akşam yemeğine veririz dedim eşime
Kolay gelsin canım. Ben de hafta sonları çok gıcık oluyorum yemek yapma isine.Benim ispanagm ve yufkam var ispanakli borek yapcam zeytinyagli pirasam var da bizim cumartesilerj karisik oluyo esim 2 3 gbi geliyo kahvaltilik hazirliyorum ama melemen vs seyler yapinca asiri doyuyo zaten cok ac gelmis oluyo aksama da pek acikmiyo orta karar oluyo ne yapacagmi sasiriyorm cumartesileri acikcasi
En sevdiğim menüGünaydınbende balık kızartcam
Niye kız? Ne oldu senin o enerjine?Ayyy bende karar veremedim yaaaa aslında bugün balık yapacaktım hiç canım istemiyor bişey yapasım da yokkk
Afiyet olsun canım.Bugün fırına tavuk patates mantar sürecem.yanına salata yoğurt turşu.Allah ne verdiyse
Etiketliyorum yaaBen alınıyorum artık yokluğum hiç mi belli olmuyor ya
Hayırlı olsun o zaman. İnşallah gönlüne göre olur ❤❤Daha başlamadım pazartesi gel dediler bende suan evimin islerini bitirip. Bakalim atilcaz hayata sen napiyon kuzum.
Sizinle fikir alışverişi yapmam da mı yasak?Bence katıl canim katilincada boyle bildirmek katıldığını demek yaptigini ulu ortada demek yasaktir nevreste ablaya yapacagin menu atacan uygun görürse kabul eder yada o sana bir seçenek sunar. Adim adim yaptigini cekip sunum yapip buraya paylascan canim nevreste abla sana anlatir ozelden ona yaz.
Yok canım alınma değil espri olarak şey ettimEtiketliyorum yaa
Niye alındın?
Ohhhh tamam.Yok canım alınma değil espri olarak şey ettim
1 nisan 2011 kayit tarihimAfiyet olsun canım. Ellerine sağlık.
Polemikten
Ohhh. Şimdi seni bal kaymakla besler.
Teşekkür ederim canım.
Aman aman. Sağlıklı bir şekilde doğum yap da yemek mühim değil.
Kız baştan okuyaydım gelirdim. Şimdi bulaşıklar bilr yıkanmıştır.
Oooo çokmuş kız.
Kaç senelik üyesin?
Ayyy Allah iyiliğini versin
Kolay gelsin canım. Ben de hafta sonları çok gıcık oluyorum yemek yapma isine.
En sevdiğim menü
Niye kız? Ne oldu senin o enerjine?
Afiyet olsun canım.
Sekiz seneye 11 gün yine iyiymiş.1 nisan 2011 kayit tarihim
Hayir canim kayit suresiyle dogru orantili degil:) ceza yedikce uzayan bir sure var:)Sekiz seneye 11 gün yine iyiymiş.
Benim daha senem dolmadı 3 gün. Sekiz sene sonunda 24 gün ediyor
Öyle de bu gidişle habire ceza yiyecegim.Hayir canim kayit suresiyle dogru orantili degil:) ceza yedikce uzayan bir sure var:)
Ohhhh en güzel menülerden biriBugün fırına tavuk patates mantar sürecem.yanına salata yoğurt turşu.Allah ne verdiyse
Sağol cqnım yemiş kadar oldumBen kızartcam gel beraber yeriz Komşum
Kız be bilim midem. Bulanıyor hiç yemek yapasım da yok kız kursttan gelsin kızın sporuna gidicez ordan belki anneme geçerimAfiyet olsun canım. Ellerine sağlık.
Polemikten
Ohhh. Şimdi seni bal kaymakla besler.
Teşekkür ederim canım.
Aman aman. Sağlıklı bir şekilde doğum yap da yemek mühim değil.
Kız baştan okuyaydım gelirdim. Şimdi bulaşıklar bilr yıkanmıştır.
Oooo çokmuş kız.
Kaç senelik üyesin?
Ayyy Allah iyiliğini versin
Kolay gelsin canım. Ben de hafta sonları çok gıcık oluyorum yemek yapma isine.
En sevdiğim menü
Niye kız? Ne oldu senin o enerjine?
Afiyet olsun canım.
Ben sana diyorum azıcık çeneni tutÖyle de bu gidişle habire ceza yiyecegim.
Tontriko bacım senin ban bulaşıcı galiba konu sahibi gitmişHayir canim kayit suresiyle dogru orantili degil:) ceza yedikce uzayan bir sure var:)
yani evde dünden poğaça kek vardı zaten patates yumurta kaynattim domastes çeşit çeşit yeşillik koydum bundan ala kahvaltı mi olur de get iki salam a kişi başı vereceksin 35 lira ne gerek var ...eşime dedim oraya vereceğin parayı git bir kangal sucuk al gelTam benim kafadasin en azindan deger bu sekilde bende kahvaltiya gidip para vermeyi sevmiyorum
nevresteye özelden tarif bildiriyorsin canım yani tarifi rezerve ediyorsunKızlar sütlü tatlı yarışmasına katılmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
Yoooo yapabilirsinHayırlı olsun o zaman. İnşallah gönlüne göre olur ❤❤
Sizinle fikir alışverişi yapmam da mı yasak?